- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agnessa - już niedługo się doczekasz swojego maleństwa a SKORO MASZ TAK CZESTO TE SKURCZE TO PEWNIE JUŻ NIEDŁUGO
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Anulka czym będziesz tam dłubać?
Agnessa współczuje tych bóli, ale nie sądzę, zeby się udało przegapić bóle porodowe
Lui czyli wszędzie to samo, mi też mało co lekarze mówią, tyle wiem, co miedzy sobą gadają
Hanias to koszmar przeżyłaś, teraz będziesz sie cały czas bała
Chasiami a czy musiałaś coś robić z obojczykiem Alicji? Bo oliwier też ma złamany i mi lekarka nic nie kazała robić, jedynie nie kłaśc na tym boku i uważać przy ubieraniu.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja też nic nie wiem na temat długości mojej szyjki.
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
spakowałam sie już do szpitala bo jakieś bóle dziwne mnie łapią . Jakoś strasznie dużo mi tego wyszło . Ale wziełam dwa duze reczniki i szlafrok który zajmuje prawie cała torbe podrózna. Co do ubranek dla malej tez nie wiem ile mam wziac to nabralam jak glupia )
Hanias mi kiedyś mały też się tak zakrztusił ,tylko on sobie wsadził folijke do buzi ,siedzial na moich kolankach i nagle zaczał tak jakby wymiotowac na sucho , ja go odracam a on siny, języczek na cała szerokość wystawił , oczy czerwone , załzawione .. oczywiście szybko zaczełam akcje reanimacji , a jak udalo mi sie już prawie wyciagnać folijke to mały nazbierał tyle ślinki, przełknął i polknał ta nieszczesna folijke. On zaczal sie po wszystkim śmiać , a ja nie mogłam oddechu złapać tak sie przestraszyłam . Najgorsze ze ciagle był ze mną , nie wiem skad ta folijka ;/
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
26joanna to na kiedy się umawiamy
Hanias najważniejsze, że dobrze się skończyło
Anulka to powiedz meżowi, żeby podłubał przynajmniej połączycie przyjemne z pożytecznym
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Baby ale wymyśliłaś sobie z tym wydłubywaniem czopa przez męża jak sobie to wyobraziłam, to teraz nie może mi zniknąć ten obraz sprzed oczu... jak okaże się to skuteczne, to też mojego namówię
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Chyba jestem dziś pierwsza:) Jakaś energia we wmnie wstąpiła i postanowiłam aktywnie spędzić ten dzionek, tzn. biorę się za porządki, pranie i prasowanie, a potem zakupy i spacerek:)
Kasiu7775 szkoda, że musicie zostać na weekend, ale przynajmniej faktycznie jesteście pod dobrą opieką. Może uda sie wyjść zaraz po weekendzie.
Majka jak tak, to koniecznie spraw sobie ten kluczyk!
Hanias dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że już nigdy nic takiego Wam się nie przydarzy, najważniejsz, że wiesz co robić.
Anulka dałaś mi do myślenia z tymi szczepieniami na rota i pneumokoki, doradzałam się wczoraj położnej i mówiła, że faktycznie do Polski dotarło sporo szczepionek zanieczyszczonych rtęcią, które powodują skutki uboczne, ale o tym się głośno nie mówi, bo przecież to jest sporo kasy, na której ktoś zarabia. I teraz pytanie, co jest większym ryzykiem, trafić na zanieczyszczoną szczepionkę, czy zarazić się, ponoć rota bardzo łatwo, pneumokokami trudniej, a są jeszcze meningokoki... i bądź tu człowieku mądry, muszę jeszcze popytać lekarzy i położnych...
Mamusie, które urodziłyście (i nie tylko), szczepicie na te choróbska? Co Wam mówią lekarze?
Lui, Patys co tam u Was? Czy coś zadecydowali lekarze? Czekamy na wieści:)
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Moje dziecko jeszcze nie chodzi tydzień do przedszkola a już wczoraj zginęły mu spodnie dresowe i wracał w krótkich Przez 3 lata nic sie takiego nie wydarzyło więc pewnie jakaś babcia ubierała swoje dziecko i sobie "zapożyczyła". Zobaczymy czy dziś zwrócą.
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Madzia7- zamówiłam sobie kuferek , bo mój maż ma nastoletnie siostry i co już coś mi znika , a to fluid, a to tusz i juz nie mam siły pilnować tych kosmtyków, tym bardziej ze czesto mnie w domu nie ma. Ale jak pech to pech , wydalam tylko kase niepotrzebnie . i albo przyszedl juz kuferek z zepsutym zameczkiem, albo ja sie tak ucieszylam na jego przyjscie i przekrecilam w zla strone . i tyle z moich planów
hmm miałam wczoraj jakies dziwne skurcze i myslalam juz ze moze mala chce wyjsc , ale guzik tylko mamie nadziei narobila:)
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Majka miałam wczoraj to samo... co jakiś czas bolało mnie od kręgosłupa i ból przechodził na brzuch ale to był taki lekki bół i myślałam, że się jeszcze rozkręci ale usnęłam a dzisiaj też co jakiś czas zaboli ale już inaczej i to raczej jeszcze nie to... zobaczymy co powie lekarka, bo o 18 mam wizytę
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Dzięki za odp. ze szczepieniami, zbieram opinie i uwagi:)