BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 1 miesiąc temu #314460 przez aganio87
No właśnie zawsze coś... :)

Chłopek jak tam brzusio Twój dużo przubrał??? pochwal sie prosze :) :) :)

[*] 6.11.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #314461 przez chłopek
nie mam jak zdjecia zrobic bo mi sie tel zepsuł :( spróbuje aparatem

13 lata 1 miesiąc temu #314464 przez agnesssa
Cześć dziewczyny :woohoo:

Aganio super, że się znalazły dokumenty, a z kasiorą to już trudno, ale jak widać faceci, nie powinni nosić przy sobie większych pieniędzy :silly: Kobiety rzadziej gubią portfel ;)

Jeżeli macie ochotę na poszerzenie listy o miejscowości to proszę bardzo :) Ale dziewczyny piszcie do mnie na priv gdzie mieszkacie, bo przeszukiwanie całego forum zajmuje mi za dużo czasu :blush:
A ja w cale nie uważam się za młodą mamę, bo już drugi rok leci jak się starałam zajśc w ciążę i z 24 zrobiło się 26, i nie wiadomo ile czasu będę potrzebowała, żeby zajść w drugą ciążę, a przed 30 chciałam już mieć dwójkę ;) ;) Ale ja oczywiście jestem jeszcze młoda :woohoo: :woohoo:

Chciałam jeszcze dużo rzeczy napisać, ale ostatnio jestem tak rozkojarzona, że nie mogę się skupić :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

13 lata 1 miesiąc temu #314468 przez makrelcia
agnessa teraz będą miejscowości za chwile pewnie płec dziecka i imiona :) Także czeka Cie co chwile jakaś robota :)

aganio87 spróbuj się gdziekolwiek załapać do pracy. Nawet jakiś market czy cokolwiek. Byle m-c przepracować i na chorobowe :D A z tym dodatkowym ubezpieczeniem typu pzu to uważajcie bo tam jest okres karencji i może się okazać, że wam nie wypłacą świadczenia.

13 lata 1 miesiąc temu #314470 przez chłopek
makrelcia mi sie wydaje ze ciezko teraz zeby ktos aganio zatrudnił jak w ciazy jest nie chca tak

13 lata 1 miesiąc temu #314473 przez agnesssa
Makrelcia sie podjęłam to narzekać nie będę :lol: :lol: A tej rubryczki z płcią i imionkami nie mogę się doczekać :lol: :lol: A wy już dziewczyny macie jakieś imiona wybrane, czy taka jak jak nie macie pojęcia :unsure: :unsure: Dla chłopca mam 3 imiona które mi się podobają, a dla dziewczynki żadnego, co jest zabawne, bo to właśnie córcia mi się zawsze marzyła jako pierwsza :lol: :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #314481 przez aganio87
Makrelcia jak chłopek pisze ciężko zwłaszcza że w ciąży nie chcą zatrudniac... :( a to dodatkowe ubezpieczenie to jest bez okresu karencji jakoś przepisy księgowa obeszła i tylko czekać na sezon by nie podpadło... :)

Agnesssa my mamy dla chłopaków od zawsze imiona a dla dziewczynek to jiż gorzej zawsze coś nie pasuje w imieniu... :) hehehe

[*] 6.11.2011

13 lata 1 miesiąc temu #314495 przez agnesssa
Aganio czyli masz taki sam problem jak ja z imieniem dla dziewczynki :lol: Mój mąż się śmieje, że najpiękniejsze imię dla kobiety jest już zajęte przeze mnie :silly: :silly: :silly: Kochany jest :woohoo: A dla imiona dla chłopców to misię podobają Filip, Mateusz i Maksymilian :lol: :lol:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #314496 przez chłopek
czasem problem zeby cie zatrudnili jak w cizay nie jestes a co dopiero jak juz jestes, to wogole nie ma mowy o zatrudnieniu najlepiej po znajomosci.
my dla chłopca tez nie mamy imienia,
agnessa mi tez sie podoba Maksymilian

13 lata 1 miesiąc temu #314510 przez makrelcia
aganio to ja Cie zatrudnie :) Jestem kadrową to Cie pokryjomu wciągnę do ubezpieczenia :D hehe ... gdyby tak było można ... Czasami są jakieś prace zlecone na przepisywanie tekstów czy czegoś. Może akurat. Wtedy nie patrzą czy w ciąży czy nie. Poza tym jeszcze można zataić ten fakt :D Nieuczciwie ale ...
My dla chłopca mamy wybrane, tzn mąż zawsze wiedział jak jego syn będzie miał na imie :) Jeśli będzie chłopiec to przedłuży ród :D Pociągnie nazwisko i dostanie imię po dziadku :)a z dziewczynkom też mąż tak ostatnio strzelił i całkiem mi się imię spodobało :) Ale to się zobaczy jak przyjdzie czas :) Póki co milczę ;)

13 lata 1 miesiąc temu #314517 przez chłopek
dziewczyny macie tak ze caly czas jecie ? bo ja non stp cos jem ostatnio kanapki z dzemem

13 lata 1 miesiąc temu #314542 przez 26joanna
Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj sobie pospałam z Lusia do 8.30 :) Wczoraj mi sama padła w ubraniu bez mycia i jeszcze głodna o 17 :ohmy: i spala do rana..... Jakieś przeziębienie ja chyba bierze :(
My mamy wybrane dla dziewczynki ( o dziwo , raz powiedziałam tym imieniem i wszystkim się spodobało :) ) dla chłopczyka podoba mi się Jasiu ale raczej nie będzie bo mam 3 literowe nazwisko po mężu i trochę będzie za krotko :silly:
chłopek ja właśnie od jakiegoś czasu nie mam apetytu , rano zmuszam się do zjedzenie czegokolwiek i nie muszę nic jeść do obiado-kolacji ale zmuszam się .......
Dzisiaj śniło mi się ze krwawiłam :( nie mogę się dalej uspokoić :(

13 lata 1 miesiąc temu #314547 przez Fk
Joanna kilka dni temu miałam identyczny sen. Tez nie mogłam się uspokoić. Pomogła meliska i powtarzanie sobie, że to był tylko zły sen.

Tez bym mogła non-stop jeść. Do tego męczą mnie zaparcia, więc efekt jest koszmarny. Muszę spróbować śliwki suszone, podobno pomagają.

Myślicie, że to wiosna już idzie? Marzy mi się żeby tak, ale coś nie chce mi się w to wierzyć.

13 lata 1 miesiąc temu #314554 przez patys
a ja zawsze dużo jadłam więc teraz jakoś nie widzę różnicy, na szczęście mam dobrą przemianę materii:) tyle,że jak w domu się siedzi to i tak ciągle by się jadło, więc pewnie jem więcej niż normalnie :silly: poza tym mąż przyniósł mi rano już pączka z brzoskwiniami bo w sumie dzisiaj ostatki to trzeba coś takiego zjeść :)

a ja imiona też już mam :) ale powiem wam po usg jak będę wiedziała, że wszystko jest dobrze :)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #314576 przez chłopek
dziewczyny mi tez sie kiedys sniło ze krwawie i od razu do łazienki leciałam,
ide zaraz obiad robic bo Ksawcio spi
a maluszek ma czkawke :) szarpie mi całym brzuchem
Fk nie wierze w to ze bedzie juz wiosna napewno nie u mnie bo tu multum śniegu, dzisiaj łądnie słoneczko świeci jak Ksawcio wstanie idziemy na polko

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka