- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Juz ubranka na 62 poszly w roch a urodzila sie 50 cm
Tylko dalej mordujemy sie z przyzwyczajaniem do smoczka, butelka wody tez sie nie napije
Pati w niedziele nasze maluchy przestaja byc noworodkami
Konczymy Miesiac !!!!
Troszke zal ze tak szybko rosna ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My też wskoczyliśmy już w ubranka 62
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
A smoczek lovi nie działa? Mój Kacper nie ssie smoczka wogóle bo go wypluwa, ale jak budzi się wygłodniały to wtedy bierze do buziaka i possie go jakiś czas dopóki jedzonka nie dostanie - taki zastępnik na chwilę Z aventu nie chciał trzymać w buziaku bo się krztusił, ale kupiliśmy te lovi.pl/produkty,dynamiczny_smoczek_uspo...uEwqsCFQTwzAodhXTCsQ i po kłopocie
mam smoki Lovi, Nuka, aventu i Nuby ... I NIC
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati w niedziele nasze maluchy przestaja byc noworodkami
Konczymy Miesiac !!!!
Troszke zal ze tak szybko rosna ...
Wiem Zleciało mi tak szybko, że aż się dziwię. Wydaje mi się, że jest u nas najwyżej tydzień a tu już prawie cały miesiąc Ale z drugiej strony się cieszę, bo kolejne etapy też będą cudne. Już teraz chodzę cała w skowronkach jak się Kacper uśmiechnie - wiem, że to nieświadomie robi ale i tak dumna jak paw jestem z niego, hihihi No i nauczył się sam przewracać z boczku na plecki i z brzuszka na plecki
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta - no faktycznie pucata dziewczynka, ale do twarzy jej z tym
Gosiu - Jagódka to już duża dziewczynka, ślicznie razem wyglądacie Ja swojej córce cały czas ubranka na 56 zakładam, ostatnio nawet dokupowałam coś w tym rozmiarze, bo wcześniej kupowałam wszystko na min. 62 - będzie na później
U nas ze spaniem w nocy nie ma problemu, mała budzi się przeważnie dwa razy, tylko je i od razu zasypia Także noce w miarę spokojne i mam nadzieję, że tak będzie cały czas
I zaklepałam już chrzciny, na 23 października, a 24 jest nasza druga rocznica ślubu. Więc dwie imprezy za jednym razem
Znalazłam też sukieneczkę do chrztu www.abrakadabra.sklep.pl/?p0=56&p1=57&p2=65&o=1960
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pati-m napisał:
A smoczek lovi nie działa? Mój Kacper nie ssie smoczka wogóle bo go wypluwa, ale jak budzi się wygłodniały to wtedy bierze do buziaka i possie go jakiś czas dopóki jedzonka nie dostanie - taki zastępnik na chwilę Z aventu nie chciał trzymać w buziaku bo się krztusił, ale kupiliśmy te lovi.pl/produkty,dynamiczny_smoczek_uspo...uEwqsCFQTwzAodhXTCsQ i po kłopocie
Może po prostu nie będzie ssała smoka. Mój brat jak był mały, to nie było siły żeby go zmusić do ssania smoczka i nigdy go nie miał. A czemu zależy Ci żeby Jagódka polubiła smoczka?
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
gosia2324 napisał:
pati-m napisał:
Może po prostu nie będzie ssała smoka. Mój brat jak był mały, to nie było siły żeby go zmusić do ssania smoczka i nigdy go nie miał. A czemu zależy Ci żeby Jagódka polubiła smoczka?
Bo portafi tylko usnac przy piersi i nic innego ja nie jest w stanie uspokoic, a jak zostaje sama z mezem to koniec, placz i czeka az mama z cyckami sie zjawi
A poza tym za duzo je i ulewa a ze smokiem moze by przeczekala 15 min za nim dostanie 2go cycusia
Teraz tez, spala, zaczela marudzic, wzielam ja na rece, zlapala piers na 2 min i spi dalej. mozna juz ja odlozyc do wozka
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my chrzcimy 16 go.
A Sukieneczke licytuje
A jaką sukieneczkę licytujesz?
I jak ubieracie dzieciaczki na chrzest? Bo nie wiem ile "warstw" pod sukienkę założyć
Przed chwilą przyszedł listonosz i przyniósł zaproszenia na chrzest
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
gosia2324 napisał:
my chrzcimy 16 go.
A Sukieneczke licytuje
I jak ubieracie dzieciaczki na chrzest? Bo nie wiem ile "warstw" pod sukienkę założyć
Ja ubieram biale body , rajtuzki i sukienke a na wierzch kombinezonik
allegro.pl/sliczna-sukienka-na-chrzest-d...rek-i1843565364.html , a zaproszenia allegro.pl/zaproszenia-chrzest-urodziny-...cja-i1809551800.html jakie Ty masz ?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia2324 napisał:
my chrzcimy 16 go.
A Sukieneczke licytuje
ewelina - to pochwal się zaproszeniami Nie martw się, nie będziemy się wpraszać
Ja będę chrzciła Kacpra po Nowym Roku, bo zależy mi na tym, aby był troszkę większy i już siedział, więc jeszcze nic nie planuję, bo daleko do tego wydarzenia