- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
A u nas chrypka, kaszel i wiecznie zatkany nosek, nie wiem czy rejestrować do lekarza pewnie dopiero na jutro czy od razu jechac na pogotowie... Bo nasza przychodnia to tragedia kiedys nas nie przyjeli bez kolejki kiedy Julka miala gorączkę, parę dni musieliśmy czekac na wizytę, więc pojechaliśmy na pogotowie... Mam tylko nadzieję ze to nie jest zapalenie krtani...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Justys współczuje nocek. Zadzwoń do przychodni, a jak nie będą chcieli Cię dziś przyjąć to lećcie na pogotowie, żeby mała dostała odpowiednie leki i już się jej nie pogarszało. A nie możesz zmienić przychodni skoro ta Wasza taka fatalna??
Makrelcia to czekamy na zdjęcia
Ok lecę sprzątać bo przez tą wczorajszą obronę strasznie zapuściłam dom
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Nie powinno być wcale rejestracji. Kto przyjdzie ten wchodzi
Ania no to witaj w klubie z gorączką ! Oby im szybko przeszło.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
Kiedys jak Julka miala gorączkę to rejestrowalismy ją do lekarza w poniedzialek i dopiero w piątek bylo miejsce
To pojechaliśmy na pogotowie a tam nam w książeczce napisali "odmowa przyjęcia w przychodni" teraz się boją i dlatego tak szybko, poza tym powiedziałam im parę słów bo chcieli mnie na poniedzialek zarejestrować, to ja mówię "to co ja mam się z dzieckiem chorym przez caly weekend męczyć, w takim razie pojadę na pogotowie łaski mi wcale nie robicie..." i nagle się miejsce na dzisiaj znalazło
To wszystko przez te stare baby, z nudów do lekarzy chodzą i tylko miejsce zajmują dla tych na prawdę chorych
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja mam zwolnienie na nią do wtorku
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Teraz tak na szybko, mam nadzieję, że później odpisze więcej
Maks ciągle gorączkuje wczoraj już nawet miał 39 przez chwilę, najgorsze jest to że nie mogę mu zbić bo schodzi maksymalnie do 37,5 ale samopoczucie ma lepsze dzisiaj idę do lekarza bo 3 dni minęły więc to nie 3 dniówka jak dla mnie, na zeby też dziwnie bo nie ma nawet spuchniętego dziąsełk nigdzie. Siuśków jeszcze nie udało mi się pobrać :/
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Kurcze, to dziwne z tymi gorączkami u dzieci. Może to faktycznie zęby, tylko my nie widzimy tego
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa, Ania ciekawe co z tą gorączką Waszych maluchów. Agnessa daj znać po wizycie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Lekara stwierdziła, że to gardło chore i dała antybiotyk ale jak mam być szczera to odniosłam wrażenie, że nie wiedziała co jest grane i na wyrost zapisała antybiotyk Dostałam też skierowanie na badanie moczu bo sama poprosiłam, podam chyba ten antybiotyk bo martwi mnie że od tylu dni ma gorączkę. Dzisiaj od rana bardzo płakał, aż niania po mnie zadzwoniła i wróciłam do domu po dwóch godzinach racy, a ona raczej nie dzwoni bez powodu... jak wróciłam to zdążył zasnąć, a teraz troszkę się ożywił
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale tu pustki na weekend
U nas chrypka trochę przechodzi, katar tez, goraczki juz nie ma, kaszel maly zostal jeszcze, ale za to strasznie ropieja oczka, rano są tak zaklejone ze prawie nie może ich otworzyć do tego prawe oczko jest spuchniete, juz nie wiem co mam z tym zrobić, przemywam solą fizjologiczna, ale nic nie schodzi jutro idziemy do lekarza znowu zobaczymy co powie, pewnie da skierowanie do okulisty...
Pozdrawiam
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
czajusiątko no do mam talent idzcie a co do badania moczu to zrobiłam jak Ala miała pół roczku, i badanie krwi ale była zdrowa, chciałam zeby tak ją przebadano
Kurcze aż źle sie czyta jak piszecie o tych chorobach od maluszków. Duuuuuużo zdrowia życzę
Nas na szczęście (tfu tfu - odpukac w niemalowane) nic a nic nie dotkło, Alusia jeszcze ani razu nie miała ani gorączki a tym bardziej cos innego i tego samego wam życzę! Aby maluszki nie chorowały
Miłej niedzieli życzę!
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
agnesssa to jakaś dziwna ta lekarka. Sama pewnie nie wie.
Jusstyś napisz co lekarz powiedział. Może to alergia?
Ja Filipowi najpierw dawałam ibuprom jak dostał gorączkę i później doraźnie,ale z w piątek dałam mu serię co 6 godzin i nie wiem czy to, czy to była trzydniówka, bo w piątek po południu już nic mu nie było. Obszedł całe mieszkanie po ścianach i meblach i jest ok.
W sobotę bylismy na zakupach. Kupiłam ubranko Filipkowi do chrztu, i sobie szukałam,ale jak ktoś jest gruby, to ciężko się ubrać. Cały dzień łaziłam po galerii, a Filip mnie zaskoczył, bo zaczepiał ludzi, chodził z paniami sklepowymi po całym sklepie. Nie chce chodzić już za dwie rączki tylko za jedną, żeby mógł drugą dotykać, to co napotka Umęczyłam sie strasznie,ale było fajnie Ubraliśmy się została tylko koszula dla męża.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png