- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
Drugie sie nie udało , więc nie wstawiam już bo muszę popracować trochę
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
No to jeszcze Oliwierka pochwale-sliczny jest i wyglada na starszego Jesienne fotki super-widzialam na fb
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Kasia no szkoda,że tak wyszło z tą gwarancją Oliwierek widzę głodomorek potrzebuje wspomagaczy na spacerku słodki
Sandra biedny Bruno...niech mu szybko przechodzi ten katar
Zapomniałam Wam napisać jaką wpadkę ostatnio zaliczyłam na urodzinach koleżanki... Wystroiłam się w piękny biały sweterek i paradowałam sobie na imprezce, a pod koniec jak już właściwie wszyscy goście się rozeszli koleżanka zwróciła mi uwagę, że założyłam sweterek na lewą stronę całe szczęście,że był bezszwowy, tylko metki wystawały, a mąż koleżanki do mnie z tekstem, że on właśnie widział metkę na karku, ale myślał,że to może od peruki no ale tak to właśnie jest jak człowiek szykuje się w biegu bo musi wystroić siebie i dziecko
To i ja pochwalę się zdjęciami z dzisiejszego spacerku niestety miałyśmy wypadek i Oliwia przewróciła się na asfalcie- w efekcie obdrapane wkoło oka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
czajusiątko z włosami Jerzol wszystkich pobija. W grudniu był całkiem łysy Ale mi też szybko rosną włosy. Chyba mu nigdy nie zetnę na króciutkie Podoba mi się w takich dłuższych
A z pokoikiem coś już kombinujecie dla Oliwki ? Ja cały czas szukam jakiś inspiracji. Mi tam nie wystarczy pomalowanie ścian i kolorowych pudełek. Musi być wypasiony Tylko jeszcze nie mam do końca sprecyzowanego pomysłu. Ale myślę, że to dopiero i tak na wiosnę mu zrobimy.
A kiedy można już przerzucić dziecko do "zwykłego" łózka ? Pytam z ciekawości bo mojego to przez najbliższe kilka lat się pewni nie da. Taki wiercipięta z niego, że od razu by spadł Próbowałam mu nawet wyjąć szczebelki ale pomysł wychodzenia najpierw głową bardzo mu się podoba. A raczej nie o to chodzi.
Ania no fakt oczka to Filip ma super. Jeszcze trochę i dorówna mamie No a żebyś nie musiała męczyć swojej wyobraźni to masz Jerzola bez okularów ( już chyba nie ma takiego uroku w sobie)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Ale macie cieplutko dzisiaj. U nas też słoneczko ładne. Właśnie się z mężem umawiałam na wypad nad rzekę. Zjemy tylko obiad i ruszamy
Ostatnio też pstrykałam zdjęcia ale teścia aparatem i tak jakoś mąż ich nie skopiował a aparat pojechał
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ja też nie mogę doczekać jak Oliwka przejdzie do normalnego łóżeczka, nawet kiedyś już widziałam fajne w sklepie ale na razie chyba jeszcze za wcześnie.
AAa i niech Cię ręka Boska broni przed obcięciem Jerzykowi włosków Cudnie w ich wygląda
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Nie mam qrczę czasu odpisać Mam takie zaległości
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
makrelcia[/b] ja tez nie zamierzam filipowi ścinać włosów. Uwielbiam chłopców w długich włosach
A ja dostałam pierwszy @ po porodzie i nawet mnie to cieszyło
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny śliczne Wasz MAluchy, Makrelcia Jerzol faktycznie poważnie wygląda jakby ze 2-3 lata miał, a Filipek taki słodziaczek, Oliwier dzielnie spaceruje, a Oliwka jak zawsze damulka:)
Czajusiątko a my już zaopatrzyliśmy się w blok i kredki takie dla maluchów trójkątne, żeby chwyt rączką był dobry, NAtalka na razie jednak woli rysować po tablicy, mamy taką małą od babci i kredą po niej maziemy. Też marzę o pokoiku dla Natalki, ale to jeszcze nie teraz, podoba mi się coś w tym stylu, czasem tak sobie blogi różne przeglądam:
domowyzakatek.blogspot.com/
Czajusiątko zdradź nam co to za "pewien cel" - zaintrygowałaś mnie... no chyba że to tajemnica i nie chcesz zapeszać
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Madzia Jaka Natalka jest dzielna Dobrze, że na guzie się skończyło Fajny ten blog
Ania Pierwsza @ dopiero teraz Tylko pozazdrościć że tak długo Filipek jest takim małym słodziakiem Wygląda jak aniołek, który nigdy nie broi
Jussstyś A ja nie koniecznie się z tym zgodzę, wydaje mi się, że to kwestia przyzwyczajenia, jeżeli dziecko przyzwyczaisz do spania w Twoim łóżku to będzie przychodzić, Maks od urodzenia ma swój pokój i zawsze śpi całą nic u siebie, nie wydaje mi się, żeby chodził do nas spać jak będzie większy, bo od małego go uczymy, że każdy ma swój azyl
Czajusiątko Czyżbyście planowali mieszkanko A Oliwcia jest śliczną królewną
Makrelcia Zdecydowanie nie ścinaj, Jerzyk wygląda genialnie w tych włoskach Ja słyszałam, że do większego łóżeczka dzieci przechodzą między 2a 3 rokiem życia, ale to moi znajomi tak robią, a jak będzie u mnie to się okarze, na razie nie widze potrzeby
Sandra Jak tam dzisiaj Bruno Mam nadzieję,że lepiej
Kasia Faktycznie pech z tym wózkiem Ale koszt naprawy da się przeżyć Oliwierek jest cudny A jak bułę zajada Jak idą prace w domku
PolaL Wszystkiego najlepszego dla Szymka z okazji tych 5 lat Dużo słoneczka i zabawy i żeby imprezka się udała
Maks w żłobku radzi sobie super, problem jest tylko przy zostawianiu go, bo płacze, i równie, bo w pn płakał ponoć aż pół h Ale wczoraj już tylko 2 minutki Dzisiaj znowu nie chciał puścić taty Ale w ogóle ma jakiś gorszy czas od wczoraj, jak wrócilićmy ze żłobka to płakał co chwilę, nie chciał się wykąpać, a zasypiał tylko jak go przytulałam Możliwe, że kolejne ząbki idą, bo pieluchę ciągle memla
Wczoraj w żłobku byli na spacerku i jak doszli to placu zabaw to Maks powiedział "tutaj" aż się opiekunki obśmiały
Mnie katar coraz mniej męczy, ale za to dostałam takiego kaszlu, że oszaleć można, w połączeniu z moją astmą, to czasami mam wrażenie że się uduszę
No i Maksia zdjecia Mam tylko z telefonu w pracy ale są
Wujek już Maksia uczy jeździć autem
I "bardzo śpiący" synek, co już dawno powinien spać