- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Makrlecia A jaki Ty zestaw kolorystyczny potrzebujesz
Sandra Dobrze, że osłuchowo Bruno jest czysty Co do godzin, to Maksa budzimy koło 6 w żłobku jest drzemka od 12 do ok 13.30 ale maks zazwyczaj szybciej zasypia koło 11.30 a w domu już nie chce spać chociaż jest zmęczony i zasypia na ogół koło 19-20 a w weekend dość późno chodzi spać bo zawsze gdzieś jesteśmy, albo ktoś jest u nas, i w tedy śpi nawet do 8 i robi dwie drzemki po koło 2h jak jest w domu cały dzień
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzieki za odpowiedzi dot. spania Ja poodpisuje dopiero pewnie po niedzieli,bo niedlugo musze isc po synka do zlobka,a jeszcze musze wlosy ulozyc,bo dopiero umylam glowe,ale chociaz troche doprowadzilam chate do stanu uzywalnosci
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie Gabi z Szymkiem idą spać ok. 20-tej. Mała budzi się w nocy na cyca ale wstaje tak o 6:50 bynajmniej wtedy max. mogą jej dać pospać. Szymek trochę wcześniej wstaje (6:15) ale to dlatego że mąż go zaprowadza do przedszkola, a sam musi zdążyć na 7-mą do pracy.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
dziąsełka opuchniete, moze to w koncu dlugo wyczekiwane zęby? wolę nie robić sobie nadziei, czasami mam wrażenie że nigdy się ich nie doczekam dziś dalam jej paracetamol ale to nic nie dało, jest strasznie marudna, chwilami mam po prostu dość, nawet usiąść nie mogę
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
My już po 5-tych urodzinkach Szymonka. Na "przedszkolnym" przyjęciu było 23 dzieci, i zabawa przez 2,5h. Po powrocie do domu musiałam jeszcze pichcić torta na sobotnią rodzinną imprezkę. Tak że w sobotę wstałam z bólem głowy ale czego się nie robi dla dziecka.
Jutro mam w planach pobrać krew Gabi i we wtorek w końcu iść do lekarza - może odstawimy te nieszczęsne żelazo
A to moje wypociny - cukiernikiem to ja nie jestem ale może być
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
pola u nas w żłobku też można zgłosić alergie. Ale poczekamy jeszcze. Ostatnio bardzo dużo jogurtów wycinał i serków w domu. Póki co odstawi wszystko w domu i zobaczymy co będzie.
Śliczny torcik
jutro jedziemy oglądać nowe mieszkanko już mi się śni po nocach jak je urządzę
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakaś dzisiaj bardziej wyspana jestem niż ostatnio o tej porze
Zabawne jest to jak wszyscy mówią, że przestawienie czasu jest więc można godzinę dłużej pospać Z małym dzieckiem co ewentualnie można zyskać dodatkową godzinę w tym dniu, bo na pewni nie dłużej pospać
Jussstyś To bardzo możliwe, że na ząbki Maks miał gorączkę przez tydzień i jak tylko przeszła to zobaczyłam ząbka
PolaL Czy aby na pewno nie jesteś cukiernikiem Śliczny tort Fajnie, że się urodzinki udały
Makrelcia Widziałam takie ładne granatowe w H&M z pomponem Ale fajnie z tym mieszkaniem Mam nadzieję, że się Wam spodoba
Ania Niestety ja nic na temat tego fotelika nie wiem, no a co do fotelika to my mamy romer king plus ale on jest 9-20kg więc słabo pomogę
Moja choroba ewoluuje, najpierw był katar, potem kaszel a dzisiaj mnie gardło zaczęło boleć Dziwne to jakieś, ale ból gardła jest najmniej męczący jak dla mnie
Maksiul dzisiaj nie płakał już jak weszli do żłobka, chwilę pomarudził jak tata miał już wyjść, ale obyło się bez histerii
Nauczył się obkręcać w kółko, pewnie w żłobku, jest przy tym tak pocieszny, że boki można zrywać jak tańczy sobie i zaczyna się kręcić i zawsze traci równowagę i jak taki mały pijany zajączek upada na tyłek
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Sandra Oliwia rano wstaje tak 7-8, około 12.30 idzie na drzemkę i śpi 1-1,5 h i na noc idzie spać przed 20
Agnessa a no właśnie szkoda,że dzieci nie biorą pod uwagę zmiany czasu i faktycznie nie śpią godzinę dłużej chociaż ja nie mam co narzekać bo Oliwia wstała wczoraj na nowy czas o 7, czyli na stary czas pospaliśmy do 8 Oliwia też już jakiś czas temu odkryła kręcenie się w kółko i kręci się jak tańczy albo jak bardzo się z czegoś cieszy
Makrelcia no to powodzenia z tym mieszkankiem. A będziecie kupować czy wynajmować??
Polal masz talent do tortów
Justys może faktycznie w końcu ząbki
Przedwczoraj Oliwia pokruszyła w salonie ciastko i powiedziałam jej, że tak nie wolno i żeby przyniosła szczotkę i pozamiatała, a ona poleciała do kuchni po szczotkę, przyniosła i próbowała zmiatać te okruchy jak ma jakiegoś śmiecia i mówię jej żeby wyrzuciła, to biegnie do kosza i wyrzuca, przy czym pochyla się nad koszem i mówi "beeee". Poza tym wczoraj opanowała wchodzenie i schodzenie z konika na biegunach
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
zmiana czasu no moje dziecko też nie podziałała. Dzisiaj już przed 6 było go słychać z łóżeczka
czajusiątko chcemy kupić. na 48m zaczyna robić się ciasno. Co prawda tamto które chcemy oglądać ma 53m. Ale ma taras i 200m działkę (taki mały ogród). Z tym że ma 30 m piwnicę z dużymi oknami, która prawdopodobnie znajduje się dokładnie pod mieszkaniem i spokojnie można przerobić na część mieszkalną. Kamienica , 6 mieszkań, spokojna okolica... trzeba po prostu zobaczyć
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czajusiątkoto czyściocha z Oliwki, u mnie jest odwrotnie, Filip uwielbia wyciągać śmieci z kosza, a najlepiej żeby coś było obślizgłe, bo miętloli, to w łapkach, jak coś leży poukładane musi wywalić taki typ
polalzapomniałam,że narobiłaś się chyba przy tym torcie, ja bym nawet tak nie potrafiła,
zresztą za tydzień piekę torta dla rodziców, bo mieli 43 rocznicę swojego ślubu, jak coś wyjdzie to wstawię fote
makrelcia to powodzenia,z zakupem, my mamy mieszkanie 49 m2,ale mamy i piwnicę i strych, i komórkę, gdzie trzymamy wszystkie pierdoły, oraz ogród 400m2, gdzie mój mąż ogrodnik amator zdradza mnie z ogrodem, bo od wiosny spędza tam więcej czasu niż ze mną , więc wiem , że czasami mała różnica a robi dużo, ja mam nadzieję, że w przyszłym roku kupimy coś większego, nawet mam już jedną nieruchomość na oku,ale nie chcę zapeszać, bo najpierw muszę mieć kupca na swoje mieszkanie