- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
allegro.pl/ShowItem2.php?item=3631730038...d=24&ars_rule_id=107 - o taką regulację mi chodzi. Fotelik jest całkiem przypadkowy więc się nim nie sugeruj

ja miałam upatrzony taki fotelik : allegro.pl/chicco-fotel-key-1-x-pace-xpa...tis-i3627973838.html no ale z racji, że dostaliśmy to już go nie kupiłam.
agnessa widziałam po zdjęciach że Maks ma namiocik. Bawi się w tym w ogóle ? tak się zastanawiam nad czymś takim. Mi się marzy TIPI

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Makrelcia no to trzymam kciuki imam nadzieję, że wszystko będzie ok z tym mieszkaniem

AAA i z dzisiajszych sukcesów to Oliwka w końcu siadła na nocnik. Nawet chyba z 5 minut wysiedziała i mówiła sii, oczywiście nic nie zrobiła ale to już dobry początek, bo tak nawet nie chciała spojrzeć na niego

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja wczoraj połowę zabawek Filipa schowałam, bo nie bawi się jak ma za dużo na raz, i efekt jest
czajusiątko, nie jest napisane jaki ma stopień bezpieczeństwa, wasz fotelik to dla mnie bardzo ważne,
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
U nas też nie załapał zmiany czasu i wstał przed 7 na nowy czas

Ania my mamy recaro young sport jakoś od 2 miesięcy.. Tymek do drobnych nie należy, waży ponad 11.500 i szczuplutki nie jest

Makrelcia My mamy 49m2 i jak jeszcze Tymek był w brzuchu to już brakowało jednego pokoju więcej

U nas była przerwa z ząbkami 3 miesiące, a teraz się posypały co drugi dzień i wyszły 3

Mamy pytanie, dziś skończyliśmy 13 miesięcy, a Tymek nie chodzi... wiem że ma jeszcze troszkę czasu... ale w sumie od może 2-3 tygodni dopiero daje się prowadzić za rączki, wcześniej nie dawał... a jak się go tak prowadzi to mimo wszystko ładnie nie chodzi, przechyla się do przodu, a jak puści się jedną rękę to traci równowagę i siada... przy meblach super sobie radzi i często chodzi, ale to jest inne chodzenie bo bokiem... czy powinnam się martwić? są tu jeszcze jakieś nie chodzące samodzielnie dzieciaczki?
Niestety dostałam tylko 8 zdjęć maluchów... a gdzie reszta? Myślałam że końcem października uda się stworzyć to zestawienie. W każdym razie do końca tygodnia czekam na pozostałe fotki, dzieciaczków

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
a brakiem chodzenia nie martw się, do 1,5 roku, zresztą z tego co piszesz, to zaraz tymek pójdzie

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Makrelcia Bardzo lubi się ta bawić, często robi sobie zabawę tylko wchodząc i wychodząc

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czajusiątko Taka porządna jest Oliwcia, Maks do śmietnika nie ma dostępu, całe szczesćie bo pewnie byłoby tak samo jak u Ani

Maks jak tylko na nocnik go siadam to krzyczy i zaczyna płakać

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Sandra przyłączam się do dziewczyn z dobrym słowem

Zeszły pechowy tydzień zakończył się awarią auta i mój mąż zamiast przyjechać do domu utknął na weekend koło Lublina

Ania ja mam właśnie fotelik Recaro Sport Young 9-36 kg, Oliwier jak wiesz jest wielkoludem

A Oliwier raczej zadowolony

Makrelcia trzymam kciuki za nowe

Pola tort super, masz talent

Sorki, ze tak na szybko, ale jadę do szkoły załatwić przeniesienie syna.
Miłego dnia
a Oliwierowi też chyba nikt nie powiedział,że zmiana czasu jest i mozna dłużej pospać

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Też zrobiłam lekki porządek w zabawkach, bo się do pudełka nie mieściło

Wracając do fotelika Tymek też często zasypia, ale głowa mu nie leci..
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012

U nas leci ta głowa w fotelik bo jak to określiła Ania mamy fotelik w stylu F1. prosty i sztywny. Może gdybym mocno pasy naciągała ... Ale wtedy Młody wrzeszczy bo się ruszyć nie może.
mamy cos takiego:
allegro.pl/fotelik-samochodowy-nosidelka...aft-i3654563675.html
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Siteczko śniłaś mi się dziś z Tymonkiem, był taki malutki jak w szpitalu! no może ciut większy, pewnie dlatego, że go takiego zapamiętałam:) Ja też myślę, że jak już stoi i chodzi za rączkę to niedługo zacznie i nie ma się co martwić (ponoć norma jest do 1,5 roku), bardziej bym się martwiła, gdyby w ogóle nie wstawał, a z tego co piszesz to chodzi wzdłuż mebli; a tak logopedycznie to ważne, żeby pokazywało dziecko palcem jak go coś interesuje, gaworzyło, powtarzało sylaby, pierwsze słówka w tym okresie (oczywiście takie proste).
Ania my mamy fotelik 9-18 kg więc nie doradzę, ale jest super, bo się pochyla, jak spi i jest dość wysoki i odkąd go mamy Natalka nie marudzi za bardzo w samochodzie, bo sobie ogląda świat jak nie śpi.
U nas katar nadal się leje, od kilku dni spokojniej z zębem odką wyszedł na świat, więc spanie trochę spokojniejsze i próbuję pierś rzadziej podawać.
dobrego dnia:)
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

W pracy normalnie totalna ściemka bo szał rozliczeniowy zakończony i teraz odpoczywamy ale ile mozna wklepywac te same dokumenty

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Nie mam juz czasu wiecej Pisac,postaram sie jutro

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012

Im więcej razy oglądam zdjęcia tego mieszkania tym mam coraz większe wątpliwości...
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a i oby katar szybko minął! zdrówka!

a co do rozwijania... to on non stop wstaje, nawet jak ma możliwość to woli wzdłuż mebli, ścian iść niż raczkować

czajusiątko brawo dla Oliwki!

Sandra to troszkę mnie pocieszyłaś z tym chodzeniem