- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jakbyscie szukaly pomyslu na fajna zabawe, tylko koniecznie w wannie przed kapiela Yasinka to calkowicie pochlonelo - nawet nie dalam rady zadnego fajnego zdjecia zrobic, bo byl tak skupiony i caly czas pochylony nad... miska,ktora odwrocilam do gory nogami i na nia dalam pianke do golenia mazal po misce, sobie, wannie i w szoku bylam, bo obawialam sie, ze bedzie bral do buzi, ale w ogole nie probowal potem dla zmiany konsystecji dodalam troche cukru zeby inaczej to w raczkach czul
mozna tez sprobowac zabawy z masa solna, choc u nas chyba ciut za wczesnie na to, a moze tak ma byc - czyli cala kuchnia i Yasinek w masie...
Czajusiatko my malujemy swiecowymi, tylko ze one sie lamia niestety i nie maja tak intensywnych kolorow, dlatego Yasinek woli mazaki, ale wtedy nie da rady i paluchy cale popisane, ubrania tez czasem, i uwazac trzeba bo kartki ma wielkie, ale dla mojego artysty to za male pole do popisu hihi...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/hide]
A zabawy przy kapielisprobuje
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Żaby nie było że nas ominęły choroby ... wczoraj Szymek wrócił z przedszkola i mówi ze go boli ucho. Zadzwoniłam po męża i przyjechał z pracy zabrał małego do przychodni - akurat był laryngolog. No i zaczynał się stan zapalny ucha, dostał antybiotyk a Gabi zaczęła pokasływać, po konsultacji lekarskiej niby wszystko ok , bo odkasłuje chyba katarek co jej spływa.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Miłej nocki
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z mężem, ja właśnie postąpiłabym tak jak napisała Ummi, efekty oczywiście nie będą natychmiastowe , ale też myślę, że długo nie będziesz musiała czekać. Na mężczyzn właśnie taki sposób działa najlepiej.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Czajusiątko my mamy trójkątne kredki świecowe bic, dlatego trójkątne, żeby od razu ćwiczyć dobre trzymanie rączką, ale póki co ulubioną zabawą Natalki jest gonienie z tymi kredkami po domu, rysować woli kredą po tablicy, potem próbuję oczywiście tękredę zjeść, a na końcu znów goni z nią po mieszkaniu;)
Wczoraj i dziś byli u nas teściowie, Natalka dostała już na Mikołaja zestaw lekarski i bada nas i misie i zastrzyki nam robi stale;) trochę jeszcze mała na takie zabawki, ale zaczątki naśladowania są;P Idziemy w piątek na szczepienie, to może weźmiemy szczykawę i też komuś zaaplikujemy
miłego weekendu
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj była nieprzyjemna sytuacja w domu, mąż przyjechał pracy i wlazł w świeżo położoną kafelkę. Tata się wkurzył, nawrzeszczał na męża mojego doszło do spięcia. Tata się obraził na amen. Zostawił kafelki i pojechał do domu. Kiedy mi skończy nie wiem, bo i tak tylko w weekendy ma czas.
Czajusiątko chętnie bym gdzieś wyskoczyła, ale w nowym miejscu nie mam jeszcze koleżanek Mam zamiar jak już śnieg spadnie (to wtedy mąż w domu będzie siedział) zapisać się na fitness A od wiosny chyba dam Oliwiera do żłobka na 3-4 godziny chociaż
U nas jakiś wirus chyba, od tygodnia mam sensacje żołądkowe, a od wczoraj Oliwier ma luźne kupki. Rano to się tak załatwił, ze do wanny od razu poszedł
Przepraszam, ze nie napisałam do wszystkich ale czytam i myślę o Was
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ania Słodki jest Filipek, a szalik super wygląda
Reszta później jak się z pracą ogarnę trochę
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ania bardzo fajny ten szaliczek. Ja też muszę kupić białą wełnę i będę kombinowała z szaliczkiem dla Oliwki, tylko z moim tempem to ze 2 miesiące zejdzie
Kasia jaki Oli? nie rozwija się u niego ten wirus??
Madzia dobry patent z tym szczepieniem
Ummi ja chyba też skorzystam z twoich rad dotyczących rozmów :
)
Anulka kiedy USG??
Oliwka znowu przez weekend fajnie gadułkowała i mówiła opac (zobacz) i cieba (trzeba) Najlepiej się uśmialiśmy, jak byliśmy w sobotę u wujka i dostała kinder czekoladki, a ja nie chciałam jej otworzyć, to dała mi pudełeczko i mówi "jeść cieba"
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czajusiątko USG połówkowe mamy dokładnie za tydzień 25 listopada .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Mnie dalej męczy wirus, cały czas mnie mdli, biegunki nie mam chwilowo.
Oliwier dzisiaj już dwa razy się "osrał" ale zachowuje się normalnie, zjadł rano swoją porcję i się bawi. Miałam po zakupy jechać, ale chyba się nie wyrwę
Aniavhjnn bk.,
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
Czajusiątko Mnie dalej męczy wirus, cały czas mnie mdli, biegunki nie mam chwilowo.
Oliwier dzisiaj już dwa razy się "osrał" ale zachowuje się normalnie, zjadł rano swoją porcję i się bawi. Miałam po zakupy jechać, ale chyba się nie wyrwę
A Oliwka jest super, Oliwier bardzo mało mówi słów, po swojemu najwięcej.
Ania szaliczek super szczególnie na takim modelu
Anulka naprawdę szybko zasuwa, ani się obejrzysz a maluszek będzie z wami