- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Czy ktoś z was używa inhalator elektryczny ? Sprawdza się to ? Polecacie ? Na co zwrócić uwagę przy wyborze ?
Nebulizator to jest ta opcja, że można tam lek podawać ? Czym się inhaluje ? solą fizjologiczną ?
!00 pytań do ale zastanawiam się nad kupnem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Dzisiaj w końcu jestem w pracy, ale już myślałam, że dalej będę w domu musiała siedzieć, Maks miał wczoraj gorączkę, do tego cały czas ma katar, ale to taka normalnie woda z nosa mu leci, wg mnie to na zęby ale nie mogę go posłać z gorączką do żłobka Ale mój kochany brat przyjechał bo akurat ma tydzień wolnego i jak się dowiedział że taka sytuacja to od razu się zgłosił na nianię Maksia Z BDG przyjechał wczoraj Normalnie szok
Madzia Tak jak Ania, wyszukuje na allegro atrakcyjną ofertę i zamawiam, za każdym razem od kogoś innego Maks rzadko ucieka ja mu nie wyrywam, więc nie rzuca się od razy do biegu, a jeżeli chodzi o dłuższe zajęcie to ma kilka zabawek, którymi jak się zajmie to potrafi poł h się sam bawić
PolaL Słodka Gabi Jak się dzieci czują
Sandra Mam nadzieję, że z Brunem już ok
Makrelcia Ja mam taki www.sklepmedyczny.net/towar/96/inhalator...-wysylamy-w-24h.html , Wg mnie się sprawdza. małego inhaluje roztworem z soli a dla nas używamy olejku sosnowego. Niestety nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze, bo u nas mąż się zajął tematem i wybrał ten
Maksiu pierwszy raz zrobił siusiu na nocnik w weekend Był taki zadowolony, że sam sobie brawo bił
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Justys gratulujemy ząbka u nas największe marudzenie było przy górnych jedynkach, ale wyszły takie porządne szerokie łopatki, może dlatego
Makrelcia ja nie mam inhalatora ale planuję kiedyś kupić bo podobno jest skuteczny
Agnessa masz super brata mój na pewno by czegoś takiego nie zaproponował bo bał by się zostać sam z dzieckiem gratulacje dla Maksia za nocnik
U nas weekend minął w rozjazdach- w sobotę i niedzielę byliśmy na urodzinach, a wczoraj też jeździliśmy po rodzinie. Mam wrażenie, że Oliwia przez te kilka dni znacznie poszerzyła swoje słownictwo. Oprócz wielu nowych wyrazów w swoim języku powiedziała Buba- Kuba, ata- auta i ciocia- ale to tak super wyraźnie No i wkońcu nabrała chęci do trzymania sobie butelki i teraz sama pije sobie mleczko a mamusia pisze na forum
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
co do inhalatora, ja wybrałam "krówkę" na alegro. Uważam,że na katar jest super! Nie raz pozwoliło, to przespać Filipowi kilka godzin przy katarze. Innych schorzeń na razie nie było, więc nie wiemy,ale ja polecam
agnessa to brat super! Graatulacje i gratulacje dla Maksia z siusiu Ja dziś nie wysadziłam na nocnik, bo trochę zaspałam, i tak z braku czasu nie jestem reguralna w tym wysadzaniu
sandra dobrze, że juz przeszło Brunowi,i nie sprzątaj tyle
czajusiątko Filip odkąd nauczył się sam pić błyskawicznie nabrał nawyku łażenia z butelką w buzi, co nie jest dobre, więc mu nie pozwalamy
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania Poka, poka Podziwiam Was dziewczyny, mi by się nie chciało
Maks nie chodzi z butlą, a smoczka w ciągu dnia nie używamy, tylko jak mocno płacze i nie może się uspokoić to w tedy potrzebna pieluszka do utulenia i smoczek.
Z tym nocnikiem to na razie jednorazowy przypadek, bo ja też nie sadzam małego systematycznie, a powinnam bo skoro udało się raz to jest szansa że zakuma
A z piciem ja mam jeszcze inny problem, Maks jak pije z butli to pije ładnie, a każdej innej butelki, kubka itp bo już kupiłam każdą wersje to wypluwa, nabiera do buzi i nie połyka tylko wszytsko wylatuje na brodę bluzkę itd. Normalnie czasami nie mam na to siły Nie wiem skąd mu się to wzięło
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
czajusiątko brawo dla Oliwki
Przepraszam ze tak na szybko odpisuje, ale jestem po prostu padnieta
Mężu ma nocke, ja wstaje na 6 do pracy, a w nocy to dosłownie milion pobudek juz nawet przestałam liczyć ile
Ale wiecie co powoli się przyzwyczajam do tego ze nie dosypiam, no i czuje jakbym miala w domk noworodka
Te ząbki to nas chyba wykończa
Tą jedyneczke juz zaczyna byc widac
Buziaki dla Was i dzieciaczków
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maksiu do 15 miał tylko katar i zero gorączki, za to jak wróciłam do domu to gorączka mu wyszła 38,5 Nadal mam wrażenie, że to na zęby. o 22 obudził się z gorączki, już pod 39 podeszła, udało się zbić i zasnął dalej, ale zastanawiam się, kiedy w razie W się do lekarza wybrać
Ania Słodki Filipek
Jussstyś Może posmaruj Julci żelem przeciwbólowym na noc to nie będzie tyle się budzić, albo podaj paracetamol żeby jej ulżyć
Dzień dobry tak w ogóle
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
lekarz powiedział ze da mu lek na przeziębienie który pomoże też na zęby bo usuwa opuchlizne i stany zapalne. póki co to ma straszny karzeł po tym. Siedzimy do końca tygodnia w domu.
Czapka też już skończona
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pochwal się czapą A najlepiej na ślicznym modelu
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Agnessa, Makrelcia oby chłopaków szybko opuścił ten paskudny katar i gorączka A Maksiu już chyba kiedyś tak przechodził ząbki, że też miał gorączke i katar?? dobrze pamiętam??
Oliwka wczoraj zaczęła mówić na babcię "bacia" zamiast "baba"
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sandra mam nadzieję, że sie nie gniewasz zawsze kończysz posty informując, że idziesz sprzątać,a ja mam czasami cięty dowcip, bo mnie to rozśmiesza
A ja miałam wstawić fotę ze spacerku, ale był tylko numer i wstawiło się zdjęcie jak Filip się obudził po drzemce w ciągu dnia
Filip od jakiegoś czasu wcale nie chce jeździć w wózku, tylko łazi i taki z niego piechur, że potrafi 1,5 godziny chodzić Tak wczoraj z nianią łaził, podobno nawet za rączkę nie chce dać sie złapać, tylko taka zosia samosia z niego