BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 1 miesiąc temu #790576 przez Anulka
Kasia, bidulka , współczuję, Oli też. Szybkiego powrotu do zdrówka Wam :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #790593 przez Anulka
Właśnie Kasia, masz rację, dlatego już pomyślałam kiedy możemy ochrzcić :lol: :lol: , wiem wiem, dziecko jeszcze w brzuchu a ja już o chrzcinach myślę. Ale te myśli wpadły mi do głowy przypadkiem, gdy usłyszała, że ktoś ma chrzciny w drugi dzień świąt ( ale tych Bożonarodzeniowych) a ja odrazu pomyślałam, że dobry pomysł, może by się udało w Wielką sobotę, bo bardzo mi zależy aby ochrzcić gdy jeszcze moi rodzice będą u nas, a oni będą tylko do końca kwietnia. Jejku, aby się tylko udało zmieścić się w terminie i zdążyć, bo termin mam na 8 kwietnia ew. 9, ale same wiecie jak to bywa z maluszkami, uprze się i będzie siedziało w brzuszku do maximum. :P :P

Tak, tak, dobrze myślicie, nudzi mi się :lol: :lol: i dlatego takie fantazje mam w głowie :woohoo: :woohoo: .

11 lata 1 miesiąc temu #790623 przez czajusiątko
Anulka kobieto ja Ci się wcale nie dziwię, bo my też jak jeszcze byłam w ciąży to już mieliśmy zaplanowane,że chrzciny będą w święta i wybranych chrzestnych, zresztą chrzestnych wybraliśmy już na długo przed poczęciem Oliwki :laugh: to trzymam kciuki, abyś zdążyła przed świętami :lol:

Kasia zdrówka dla Was :kiss: najważniejsze, że Oli nie traci humorku i apetytu :)

11 lata 1 miesiąc temu #790985 przez MADZIA7
Kasia szybkiego powrotu do zdrowia życzę!

Anulka myślę, że drugie dziecko szybciej wyjdzie na świat niż pierwsze, bo ma już przetarte szlaki;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #791097 przez Anulka
Madzia masz rację, szlaki są przetarte i jeszcze nie zdążyły porosnąć nawet trawą i ni mchem :silly: , więc są szerokie i przestronne :woohoo: :woohoo: .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #791107 przez Ummi
Czajusiatko – w takim razie owocnych rozmow zycze :* trzymam kciuki !

glowa do gory !

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #791132 przez agnesssa
Dzień dobry :)

Tak bym chciała Was nadrobić i odpisać każdej, ale nadal cierpię na brak czasu :dry: W pracy zapierdziel ze szok :dry:

Maksiu nie ma gorączki od soboty więc jest dobrze :) Ale zęba żadnego nowego ni widu :unsure:

Kasia Zdrówka dla Was dużo :kiss: :kiss:

Makrelcia Jak tam Jerzol :unsure:

Sandra :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Trzymaj się kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 1 miesiąc temu #791236 przez Ania14.09

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 1 miesiąc temu #791255 przez Sandra85

11 lata 1 miesiąc temu #791279 przez agnesssa

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #791288 przez siteczko
Witam, ale ja jak zwykle na szybkości...

MAGDA

Agnesssa dobrze, że Maksia gorączka odpuściła... a zęby mogą się jeszcze pojawić, może dopiero zaczęły w środku kiełkować stąd ta gorączka :)

Anulka powiem Ci że ja nie raz takie myśli mam...

Sandra

A u nas... wczoraj mieliśmy wizytę u okulisty, później u pediatry, Tymek od piątku brzydko kaszle, ma chrypę, a od wczoraj wieczora również katar :| dwie pierwsze noce to była masakra tak ciężko mu się oddychało, bo miał zatkany nos :| tej nocy było już troszkę lepiej.. ogólnie wczoraj miałam z nim maraton po lekarzach - 4h, więc jak wróciliśmy zjadł obiad i padł, spał prawie 4h! biedaczek tyle płakał, bo te okulistki go tak męczyły, na siłę oczy otwierały a troszkę to trwało :|

11 lata 1 miesiąc temu #791299 przez MADZIA7
Sandra jesteśmy z Tobą! Bardzo Ci współczuję i modlę się za Was!

Anulka doskonale Cię rozumiem, to chyba większość z nas tak miota się między wychowaniem dzieci, a pracą - intuicja czy ambicja, serce czy rozum???

Siteczko zdrówka dla Tymonka, my w piątek w końcu się zaszczepimy, to jeśli wyzdrowiejecie, to może w przyszłym tygodniu wybierzemy się do famigi?

Agnessa drugiego testu nie robiłam, bo to dla mnie stres okropny, ale jak tak dalej będzie albo nic nie będzie to zrobię,

dobrego dnia

11 lata 1 miesiąc temu #791372 przez Anulka
Dziewczyny, jakie to wspaniałe, że ja Was mam. :laugh: Dziękuję. My kobiety to w 50% składamy się z emocji i uczuć i dlatego czasem tak emocjonalnie reagujemy na coś co właśnie narodziło pod "dekielkiem" no i odrazu łzy i smutek, a za chwilę już "tęcza". :)

Sandra, Kochana, moje kondolencje :(. Będę się modliła za duszę Twojego braciszka i za Was, aby Pan Bóg pomógł Wam w tych trudnych chwilach. Przytulam Cię mocno.

11 lata 1 miesiąc temu #791399 przez Ania14.09
Sandra-modle sie za was.
Zawsze takie sytuacje stawiaja mnie na bacznosc.... Pamiętaj,ze masz nas i pisz kiedy zechcesz. mnie tez nigdy nie satysfakcjonuje kara kata czy oprawcy. Zycia nikt nie zwroci,jest bezcenne...
Madzia- ja mysle,ze to zawirowania hormonow, a ty masz jakies objawy? Przeczucia?
Wlasnie ja tez cale zycie walcze ze soba, bo odkad jestem matka trudno byc zawodowo na 100%.
Koniec marudzenia.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 1 miesiąc temu #791428 przez czajusiątko
Sandra bardzo Wam współczuję. Jedynie mogę próbować wyobrazić sobie co teraz czujesz Kochana. Pamiętam jak kiedyś pisałaś nam o swoim bracie i waszej więzi. Ta tragedia na pewno ciężko się na Tobie odciśnie, ale musisz żyć dalej, bo masz dla kogo :kiss: :kiss: :kiss: My wszystkie tu jesteśmy z Tobą duchem i pamiętaj, że możesz na nas liczyć :kiss:

Wiecie z tą karierą zawodową to jest tak, że Wy- mamy pracujące zazdrościcie nam- siedzącym w domu, a my zazdrościmy Wam. Wszystko ma swoje plusy i minusy :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka