- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ummi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Jestem dzisiaj padnieta. Filip cala noc sie budzil,bo troche nosek mu sie zapychal,ale teraz jest ok. Poza cycem dostaje miod i wit c. Magda
Jest przeziebiona,ale ona mnie nie slucha ani miodu ani mikstury z czosnku i cebuli nie chce.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do prezentów, to my sanki już mamy od cioci na urodziny (we wrześniu:), zastanawiam się pomiędzy wielkim misiem (wybór Natalki), jeździkiem (w biedronce teraz takie fajne były), a książeczkami lub edukacyjnymi grami czu czu.
Agnessa mamy taki pociąg z klocków, lubię drewniane zabawki, bardziej niż plastikowe interaktywne.
Siteczko jak się Tymek czuje?
Ania bo Magdy w tym wieku wiedzą swoje i nie chcą śmierdzieć cebulą i czosnkiem, ale później im przechodzi i same sobie aplikują

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

U mnie też żłobka nie ma, musiałabym wozić 7 km, do wiosny przemyślę sprawę.

Madzia ja nie mogę się jeszcze przyzwyczaić,że sama jestem i nie mogę wygospodarować czasu na spacer. Tak to zawsze córka z małym wyszła, czasami moja mama

Właśnie wczoraj sobie uzmysłowiłam,że za miesiąc święta

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
agnessa czasami mam wrażenie, że jesteś moja krew

Co do zabawek to też chcę kupić matę wodną i bębenek

A wasze dzieciaki już coś "rysują" ? Mój kredki nosi ale do kartki nie chce jej przyłożyć

aaaa....
Macie jakiś przepis na ciasteczka ? Tylko nie kruche bo mi się dziecko dławi nimi

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Agnessa faktycznie masz ciężko czasowo i współczuję, że masz tak mało czasu dla Maksia. U Ciebie jeszcze chyba dużo czasu tracisz na dojazdy do pracy?? Pamiętam, jak pisałaś, że masz tam kawałek.
Pisząc o tym, że mamy niepracujące zazdrościmy Wam pracującym nie chciałam nikogo urazić. Mnie osobiście siedzenie w domu już bardzo dobija. Raz, że nie mam żadnych dochodów, jestem zdana tylko na pensję męża, a dwa to mam poczucie, że z upływem czasu zmniejszają się moje szanse na rynku pracy, bo skończyłam studia, a nie mam żadnego doświadczenia pracy w moim zawodzie. No i to ciągłe siedzenie z dzieckiem w domu też robi swoje. Tak naprawdę to w miesiącu są może 3 godziny kiedy wychodzę z domu bez Oliwki i to już napewno nie w celu towarzyskim, tylko po większe zakupy do marketu

Echh faktycznie bardzo marudny ten listopad

Kasia to są właśnie zalety starszego rodzeństwa

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
o takiej lamce jeszcze myślałam. Widziałam na żywo i fajny efekt. Ale z drugiej strony może do imieni poczekam do nowego pokoiku będzie miał

Tylko czy to nie będzie za dużo nowości ? Wszystko wywalamy z pokoju i od nowa urządzamy. Zostanie mu tylko łóżeczko choć do końca jeszcze nie wiem. Musze się zastanowić ...
Ogólnie to jeszcze chcę zrobić pewien myk... mój syn za bardzo się czepia psa. Męczy go. Poszukuję dużego pluszowego owczarka. Jurek kładzie się obok psa i się przytula tarmosi za uszy. Może jak będzie miał swojego pieska to do niego się będzie przytulał... Póki co szukamm ale nie ma owczarków :/
czajusiątkoa szukasz pracy ? czy na razie się jeszcze nie decydujesz ?
Chyba fajnym rozwiązaniem byłaby własna firma której trzeba doglądać

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Czajusiątko Ja się nie czuje urażona

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

U nas też zawsze tak, że jak gdzieś wychodzimy,to Oliwcia bardziej wypizdrowana niż ja, bo zanim ją nakarmię, spakuję, ubiorę, uczeszę to na mnie już brak czasu, ale najwyższa pora to zmienić

Agnessa aj żeby tak było,że możemy sobie wszystko w życiu ustawić tak jak byśmy chcieli to byłoby dużo łatwiej

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja co do pracy, to jak drugi maluch będzie miał roczek i iść do przedszkola ja skończę 37 no i widząc sytuację na rynku pracy, obawiam się czy uda mi się znaleźć w tym wieku pracę. Co z tego że ja mam nie małe doświadczenie i kwalifikacje w kilku dziedzinach, jak w Polsce jest tak jak jest.

A ty Czajusiątko po jakim kierunku jesteś?? Może pomyśl o podyplomowe?? Nie obowiązkowo w tym samym kierunku, może taką która uzupełniałaby twoje studia, coś pokrewnego, wtedy masz większe i szersze szanse do szukania pracy w kilku miejscach.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Czajusiątko te długopisy to faktycznie lipa, moja koleżanka składał i oszukali ja na maxa. Może gdzieś na zlecenie

Właśnie przeżywam słowa koleżanki z pracy, która ma synka 2,5-letniego. No i ona nie całuje swoje dziecka w usta bo " to tyle zarazków".

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Z kupkami był tylko wtedy jeden dzień problem, więc przypuszczam, że reakcja po lekach.
Makrelcia My właśnie kupiliśmy Tymkowi całkiem przypadkiem takiego dużego psa, jest strasznie milutki, ma go od lipca ale po prostu najlepszy kumpel, na wszelkie pocieszenie, przytulanie i spanie

a żeby było śmieszne jest z IKEA

PolaL kurujcie się, bo już troszkę te choróbska Was trzymają :|
A i co do całowania, ja całuje często synka wszędzie ale właśnie nie w usta... nie wiem dlaczego

Wracając do tego kto ma lepiej

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

b]Siteczko, Pola[/b] zdrowiadla dzieciaczków.
Kończę,bo zanim NAtalka wstanie muszę ugotować obiad, nastawić pranie, poprasować i przyszykować nas tradycyjnie na spacerek i obiecałam sobie jedna rzecz na raz!

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Anulka zapraszam, pizama party zrobimy