- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja mam lepszy cyrk ze starszym synem, mają katechetkę, która sobie zupełnie nie radzi z uczniami. A dzieciaki to czują i wykorzystują. Były sytuacje, ze potrafiła z płaczem z lekcji wybiegać. Krzywdy jej nie robią, tylko rozwalają lekcje. A mój synuś jest w tym najlepszy. Dzisiaj znów mnie wezwała do szkoły i kazała go z lekcji zabrać. I jeszcze mi powiedziała, ze lepiej, zeby on na religię nie chodził. Najlepiej, pozbyć sie problemu.
Weekend spokojnie minął, w piątek i sobotę w domu byliśmy, a w niedzielę u teścia na obiedzie. A i w piatek tylko na Zlot Pojazdów z PRLu pojechaliśmy.
a to ze żłobka
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
A tu dalej cisza jak makiem zasiał A szkoda bo nie ma się z kim nowinami podzielić
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Wybaczcie, że ostatnio mało się odzywam, ale ostatnio non stop coś... oczywiście do południa spędzam z Oliwią w przedszkolu, ale jutro już ją zostawiam i niech sobie pani radzi... zobaczymy co będzie. Poza tym niby siedzę w domu a na wszystko brak czasu, cały czas coś do załatwienia, a jeszcze muszę zbawiać świat i jeździć z wujkiem po ZUSach/ lekarzach itp. Dziś specjalnie tłukłyśmy się z Oliwką PKSem do miasta po receptę na krople do okulisty i okazało się, że wizyta przełożona, tylko nikt nie poinformował i będę musiała jeszcze raz jechać po receptę może jutro będzie troszkę czasu, bo póki co w planach tylko popołudniowa wizyta u gina to postaram się Wam poodpisywać trzymajcie się kochane
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
kasia7775 widac ze Oliemu spodobal sie zlot No a co do starszego syna moze wkrotce przejdzie mu rozrabianie a pani katechetka chyba sie troche z powolaniem minela i ciekawe co by powiedziala jakby uczyla ktoregos z obowiazkowych przedmiotow, zalamka.
czajusiątko zycze zeby Oliwka zadomowila sie w przedszkolu i chetnie zostawala juz sama.Nieladnie ze tak rodzina Ciebie ciezarna jeszcze z dzieckiem u nogi tak wykorzystuje oby sie to nie powtarzalo.Powodzenia na wizycie u gina.
Makrelciadaj znac co u Ciebie,mam nadzieje ze wszystko dobrze.
Mi zostal juz tylko tydzien do porodu w co wierzyc mi sie nie chce Wczoraj bylam na ktg i usg,nic sie ciekawego nie dzieje, maluch wazy 3300 czyli bedzie wiekszy od Dominika bo on urodzil sie z waga 2800, za tydzien mam kolejne ciekawe czy dotrwam heheh.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Wkurzyłam się wczoraj na maxa na koniec maja/początek czerwca szykowałam się do sanatorium. I dupa. Przez to, ze sie przeprowadziłam do innego wojewódtwa, mój wniosek został przesłany do kujawskopomorskiego NFZ. I tam mają dłuższy czas oczekiwania. Pojadę dopiero w styczniu 2016r. Masakra. A wniosek składałam specjalnie tak, żeby jechać w wiosenno-letnich miesiącach. A tu dupa pojadę w zimie, zadna przyjemnośc dla mnie. Poza tym liczyłam, ze zabiegi mnie trochę podreperują, a tak to dalej tabletki przeciwbólowe mi tylko zostały
Toska ależ to zleciało w sumie to już w każdej chwili możesz zacząć rodzić Wszystko masz przygotowane dla maluszka?
Czajusiątko współczuję, jeszcze cię wykorzystują, sumienia nie mają a recepty nie mogli ci bez wizyty wypisać?
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to Betka mnie wyprzedziła
Nowiną jest właśnie pozytywny test
Do lekarza idę za tydzień, jak potwierdzi to zacznę się cieszyć
Czajusiątko to zazwyczaj tak jest, że jak się jest w domu to milion zadań i czas ucieka jak szalony, ale mam nadzieję, że rodzina nie będzie Cię już wykorzystywać
Toska Faktycznie pamiętam jak napisałaś o staraniach a tu już lada chwila będzie maleństwo na świecie Trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
Betka Jeżeli lekarz potwierdzi to termin porodu wychodzi 8 styczeń, więc już kolejny rok, a znając moje szczęście do przenoszenia ciąży to pewnie koniec stycznia wyjdzie
Kasia Ale bezsens, też bym się wnerwiła na Twoim miejscu, sanatorium zimą mnie też by nie kręciło
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
Trzymam kciuki za wizytę!
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Betka Dziękuję za kciuki U nas przenoszone ciąże to rodzinne więc się nie łudzę 2016 też dobry rok
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
kasia7775 normalne ze sie wkurzylas,co poradzic na glupia biurokracje.No ja powiedzmy ze gotowa zostalo mi lezec, pachniec i czekac na rozwoj akcji
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasia nie dziwię się, że się wkurzyłaś, ale po NFZecie nie idzie się niczego dobrego spodziewać no właśnie recepty nie mogli wypisać, bo to jest lek robiony i ważna jest tylko 2 tyg.
Toska jej, już tylko tydzień, ciekawe kiedy synek postanowi wyjść
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czajusiątko na razie to 5 tydzień, nie pamiętam w którym tygodniu z Maksiem zaczęłam Ale mówią, że każda ciąża inna Strzelaliśmy w dziewczynkę Ale co będzie to będzie, gorzej że zapowiedziałam mężowi że będziemy tak długo próbować aż w końcu będzie córka i załamał się że chce mieć tyle dzieci
Toska Nie sądzą, żeby się takie porody zdarzały, ale życzę Ci takiego a co A jak się czujesz? Już jakieś symptomy się pojawiają?
Moja sąsiadka miała termin tydzień temu, i od zeszłego tygodnia ją męczą skórce, ale do porodowych daleko, dzisiaj ma OXY dostać, ciekawe czy dzisiaj urodzi
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
A z tym celowaniem to żadna teoria się nie sprawdza...hehe
Bo jak planowałam tą ciążę to byłam na testach owu i żadnej się nie udało ucelować określonej płci....ja też bardzo celowałam w syna i będzie trzecia córeczka Ale Tobie życzę aby się udało!
A jaką metodę zastosowałaś na dziewczynkę?