- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Tośka nie za długo chciałabyś z tym maleństwem chodzić

Agnesssa poczekaj spokojnie jeszcze te dwa tygodnie a na pewno wszystko się wyjaśni

Makrelciu mam nadzieję że z twoją dziecinką też jest już lepiej

Kasiu no to teraz sobie zagmatwałaś te sanatorium

Aniu mam nadzieję że mąż się naszej ferajny nie wystraszył

Gabi dostała się na 100% do przedszkola ,dziś będę dzwoniła kiedy jakieś spotkanie z dziećmi integracyjne bo okazało się że już jedno było 14.05 jak byłam za granicą. Szymek też się dostał do podstawówki w sumie z nim byłam spokojna ale chciałam żeby dostał się do jednej Pani a na klasy będzie podział pod koniec maja początek czerwca.
Ja to nie mogę się wyspać po powrocie w sumie to po nocnej jeździe na lotnisko i przylocie... ale może z tydzień i dojdę do siebie.
- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

PolaL my właśnie dzisiaj mamy spotkanie integracyjne w przedszkolu. Ciekawe czy się Jurkowi spodoba

Dziękuję za kciuki, modlitwy i wszystkie dobre słowa. Na dzień dzisiejszy powiem wam, że po 3 tyg czekania odebrałam wynik amniopunkcji i Zosieńka nie ma wad genetycznych !! Ale nie puszczajcie kciuków bo to jeszcze nie koniec nerwów. Mała ma przepuklinę pępkową co mogło wskazywać na wady. Te wykluczyliśmy ale musimy sobie poradzić z przepukliną. Najprawdopodobniej będzie operowana w pierwszych dobach życia. Chociaż mam nadzieję, że może nie będzie trzeba. 3 tyg temu przepuklina miała 3 cm wczoraj było 2,5 cm. Wiem, że rzadko się zdarza żeby się wchłonęła ale...
Oby jeszcze ta taśma jej tam nie zaszkodziła.
Jestem wyczerpana psychicznie bo to czekanie najgorsze było. Teraz jestem ciut spokojniejsza chociaż wiem, że jeszcze to 12 tyg musimy wytrzymać. Oby było dobrze !!
No i Zosieńka ma już 616 g

- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
kasia7775no ale Ci namieszali z tym sanatorium, oby udalo sie pojechac w dogodnym dla Ciebie terminie.
Jussstyś Julka sliczna i jakie dlugie wloski ma, powodzenia w starankach na pewno sie uda.
agnesssa i jak tam u Ciebie sa juz jakies objawy ciazowe?kiedy kolejna wizyta?
PolaLfajnie ze wyjazd sie udal,gorzej z powrotem do szarej rzeczywistosci.Super ze dzieciaki dostaly sie tam gdzie chcialas.
makrelciaBardzo sie ciesze ze wyniki badan wyszly dobrze i z ta przepuklina tez bedzie dobrze zobaczysz.Nie dziwie sie ze psychicznie Cie to zmeczylo,ale bedzie dobrze.Jurkowi na pewno sie spodoba nowe przedszkole

A ja nadal 2 w1.Dzisiaj bylam na ostatnim ktg, skurczow brak, 2 cm rozwarcia i dostalam skierowanie do szpital na wywolanie porodu.W piatek rano mam sie zglosic,kurcze stresuje sie troche, oby wszystko poszlo dobrze i moj maly uparciuszek w koncu zechcial wyjsc juz brzuszka, trzymajcie kciuki.
- betka81
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
makrelcia trzymam mocno kciuki za Zosieńkę ale dobre wiadomości są to już jakiś kamień z serca. Będzie dobrze! A Jurkowi się na pewno spodoba w przedszkolu....ja się zastanawiam nad moją Igą czy ona będzie chciała zostać w przedszkolu od września....
toska Twój maluszek ładnie sobie u Ciebie w brzuszku siedzi. Dobrze mu tam musi być. To trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie!
agnessa a jak u Ciebie?
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Tośka no uparciuszek mały siedzi Ci w brzuszku

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Toska Ale masz uparciuszka w brzuszku, doskonale rozumiem Twoje zniecierpliwienie, trzymam kciuki, żeby poród przeszedł bez problemów

Betka A Iga chodziła do żłobka?
Dzięki za troskę

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Agnessa tak strasznie się cieszę, że wszystko w porządku i serducho już bije. Teraz już mogę serdecznie pogratulować Tobie i Przemkowi

Makrelcia U Ciebie też rewelacyjne wiadomości

Toska mógłby Ci już odpuścić ten mały uparciuch

Polal fajnie, że urlop się udał, a może jakieś zdjęcia z wyjazdu??
Ja dziś miałam głupi sen... śniło mi się, że zaczęłam rodzić jakoś w 31 tc i ocknęłam się po porodzie i mąż mi mówi, że musieli mnie reanimować bo serce przestało bić

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Pola super, ze wyjazd się udał

Toska trzymam kciuki, żeby uparciuszek bez problemów zawitał

Agnessa widzisz, niepotrzebnie się na zapas martwiłaś. My tu wszystkie kciuki trzymamy, to musi być dobrze.
Makrelcia jeden stres mniej masz na szczęście. Zobaczysz, z tą taśmą też nie będzie żle

Czajusiątko niezłe masz sny

A ja się pochwalę

- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

agnesssa super wiesci, bedzie wszystko dobrze, oj cos wiem o tym spaniu, ale co tam za jakis czas przejdzie moze

czajusiątko ponoc w ciazy lubia sie snic rozne glupoty, czlowiek potem niewyspany wstaje i jeszcze mysli o tym.Z wyprawka na pewno zdazysz, ja zaczelam dosc pozno bo dopiero jak na zwolnienie poszlam w 35 tyg.I wszystko gotowe juz dawno a maluchowi jakos sie nie spieszy.
kasia7775 fajnie ze sie udalo z tym sanatorium.3 tyg to jest troche czasu, bedzie Ci sie tesknic i Oliemu tez ale z pewnoscia dacie rade.
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7

Agnessa a mówiłyśmy że będzie wszystko ok

Kasia a może mąż zrobi sobie jakiś dłuższy weekend i zrobią Ci niespodziankę z Oliwierem

czajusiątko mi się dzisiaj śniło, że zaszła jakaś pomyłka w moim badaniu i robili powtórkę i że coś jest nie tak. Straszne. Ja już też chyba zacznę co nieco szykować bo w połowie sierpnia pewnie poród. A nie mam kompletnie nic. Ubranek stan deficytowy

Pola nikt nie proponował usunięcia tej taśmy. Może dlatego, że gdzieś tam jest z boku. Większość tych lekarzy, która mnie badała twierdzą, że nie powinna szkodzić dziecku bo mała już się wyślizgnęła spod niej. Wiem, że jak są luźne te taśmy takie latające w środku to usuwają. Zobaczymy co to będzie.
W ramach odstresowania zamówiłam domek nad morzem na cały tydzień

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Kasia już 12?? oj to szybko