- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Chasiami a kiedy miałaś uraz kości łonowej ? I jak teraz Cię leczą - cały czas leżysz ? Przy maleństwie? Dużo zdrówka bo nie wyobrażam sobie co teraz przechodzisz...
Ja się melduję , możliwe iż zerknę do Was dopiero w przyszłym tyg. - końcówka rozliczeń rocznych - KOSZMAR

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Skończę innym razem, bo muszę kończyć, ale odetchnęłam

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
A teraz już jakoś funkcjonuje bo tak jakby przyzwyczaiłam się do bólu.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kasiu ja już nie pamiętam że miałam zwrot - poszło na lokatę dla dzieci żeby mnie nie kusiło

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

polal to super, że Gabi dostała się do przedszkola
U nas są takie kryteria, że najwięcej punktów ma się za wielodzietność, niepełnosprawność i samotne rodzicielstwo, a później jest to, że rodzice pracują i rozliczają się w gmienie Szczecin. Punkty oczywiście mieliśmy za te ostatnie dwie. Ale nerwów się najadłam w sumie z własnej głupoty. Niektóre dzieci nie zostały przyjete,bo niby jest do 14 bezpłatnie, ale Pani dyrektor właśnie tych nie przyjęła,bo uznała, że tacy rodzice nie potrzebują przedszkola. Może to i dobre podejście. My naprawdę potrzebujemy, a ulgę poczuję finansową

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Czajusiatko mam nadzieję że Oliwcia już zdrowa, i że nic nowego się nie przypląta jak już pójdzie do żłobka
Chasiami Współczuję Ci, na pewno nie jest Ci łatwo zajmować się dziewczynkami z tak poważną dolegliwością, a jakie są rokowania, co lekarze zamierzają z tym zrobić?
Makrelcia Qrcze mam nadzieję, że jednak ta taśma to błąd lekarza!! Gratuluję córeczki i z całego serducha życzę Ci żeby się wszytsko wyjaśniło i małej nic się nie stało

Kasia Może to ze względu na te piękne loczki Oliwiera go mylą, ale jak dla mnie to prawdziwy facet

PolaL Współczuje rozliczeń

Ania Dobrze, że ostatecznie Filipek się dostał, mam nadzieję, że mu się spodoba w przedszkolu

Maks w końcu rano nie krzyczy jak ma iść do żłobka, chyba z powrotem wrócił na tory żłobkowe, oby tylko znowu się nie rozchorował

Za to teraz ja się podowiadywałam dużo ciekawych rzeczy na swój temat, po tym, jak w końcu dotarłam do endokrynologa, porobiłam dodatkowe badania i w końcu zrobiłam USG tarczycy (miałam guzka kiedyś i musiałam go sprawdzić) Guzka już nie ma

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak czy siak witam w poniedziałek, który zapowiada się równie słoneczny

- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

czajusiątkojak tam Oliwka, katar przeszedl?Wrocila juz do przedszkola?
kasia7775 wcale sie nie dziwie ze go biora za dziewczynke, pewnie to "wina" tych zlotych loczkow

agnesssaMasiu ma fajny pokoik to nic ze malutki, niestety taki urok mieszkania w bloku, wiem cos o tym.Dobrze ze ta szewska klatka sie nie potwierdzila i wszystko jest w porzadku.A w zlobku Maks tez nie chce jesc czy zjada wszystko?U nas jest tak ze w zlobku nie ma problemu a w domu to juz grymasi, chyba nie jestem za dobra kucharka

chasiamino to nieciekawie, oby dalo sie to szybko wyleczyc i zebys wrocila szybko do dobrej formy bo przy dwoch maluchach to niezbedne, wspolczuje bolu

Ania14.09fajnie ze Filip dostal sie do przedszkola, nie dziwie sie ze sie nawkurzalas kazdy by tak zareagowal.
PolaLobys sie szybko uwinela z tymi rozliczeniami.
A Dominik zrezygnowal z wieczornych przytulanek z mama, wczesniej usypial ze mna a teraz od kilku dni sam sie kladzie do lozka i zasypia ciekawe czy to chwilowe czy na dluzej.Z jednej strony to sie ciesze a z drugiej to mi smutno troche, dorasta to moje dziecko

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Kasia mi Oliwier wcale nie wygląda na dziewczynkę, ale pewnie tak jak dziewczyny piszą te loczki mogą mylić

Ania szkoda, że tyle nerwów, ale najważniejsze, że jednak przyjęty

Polal i jak cynk potwierdzony??
Agnessa oby te leki pomogły i udało się zafasolkować

Toska gratki dla Dominika za postęp

Sandra a co u Was?? jak Bruno??
Oliwia dziś poszła do przedszkola po ponad tygodniowej przerwie i niestety skończyła się sielanka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jestem teraz bardzo zdezorientowana... niby sobie pogadałyśmy z Oliwką, wytłumaczyłam jej co i jak i powiedziała, że jutro pójdzie i będzie się ładnie bawić ale jak będzie to zobaczymy... ehhh sama się tym bardzo stresuję....
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Co do końca pracy to został mi jeszcze jeden klient, ale taki że po prostu głowa boli. Ma sie dziś pojawić bo jak nie to nie ręczę za siebie

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Makrelcia A co u Ciebie, jak Frania i jak Ty się czujesz?
Toska w Żłobku też nie che jeść, zazwyczaj suchy chleb wcina, i czasami jak już nic nie chciał jeść to mu biszkopty dają na, chociaż zdarzyło się kilka razy ze zjadł mięsko z obiadu, bo o warzywach nie było mowy. W sumie to też bym była rozbita jak by Maks nie chciał się przytulać przed spaniem do mamusi, ale z drugiej strony nie byłabym uwieziona w domu wieczorami, bo z mężem Maks się nie chce położyć

Sandra Super, że Bruno już tak świetnie sobie radzi bez pieluchy

Jakie plany na majówkę? Do mnie się zjeżdża rodzinka więc będzie wesoło, na razie to mi się z pracy do domu nie chce wracać, jak sobie pomyślę ile rzeczy do zrobienia, ale w sumie nie mogę się doczekać tego spędu