- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Czajusiątko gratuluję córci

Toskaw końcu poodpoczywaj sobie bo juz prawie końcówka

U mnie na zajączka coś tam zawsze dajemy urwisom. Jakieś małe zabawki i słodycze.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Dziś od rana obie moje panny szaleją- jedna w brzuchu, a druga wszędzie indziej

Agnessa śniliście mi się dzisiaj

Mamy powiedzcie mi, czy Wasze dzieciątka piją jeszcze mm?? Oliwia do tej pory piła butle z mm rano, a wieczorem butle manny na krowim, ale jakoś ostatnio przestaje wołać tej porannej porcji, a ja sama jej nie przypominam.
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier

Śieta spokojne, w gronie rodzinnym spędziliśmy.
Dzisiaj klienci chcą mnie wykończyć, nie mam czasu sobie nawet kawy zrobić

Miłego dnia
Czajusiatko Oliwier pił mm do 2 roku. Teraz pije UHT z kubka. Czasem ma ochotę z butelki wieczorem.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A ja dziś znów wybywam na imprezkę

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Wszystkiego dobrego po świętach

Czajusiątko Mam nadzieję, że sen NIE był z natury nieprzyjemnych

Maks mleko pije rano i wieczorem i to nadal z butli, bo w żadnym innym kubku nie ma opcji, ale wole żeby je pił, bo z tym jego jedzeniem, a raczej niejedzeniem to ciesze się, że chociaż to mleko wypija.
Maks w zasadzie nie je nic!!!

A mój synek został wczoraj u babci w Bydgoszczy

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Polal to juniorowate to mówisz o łaciatym junior?? bo z tego co widziałam to ono ma wyższą zawartość tłuszczu- 3,8%. Fajny wyjazd Wam się szykuje

Agnessa ależ oczywiście, że sen był przyjemny, mieliście właśnie do nas przyjechać i dlatego Ci się przypominam, bo mam nadzieję, że to jakiś proroczy sen

Super, że możesz liczyć na pomoc mamy i że Maksiu chętnie z Tobą zostaje, szkoda tylko, że tak daleko od siebie mieszkacie. Ja nie wyobrażam sobie żeby Oliwia miała zostać gdzieś na choćby 2 dni. Ona przez to siedzenie ze mną w domu jest totalnie do mnie przywiązana i pewnie byłaby tylko kupa płaczu. Maksiu to naprawdę dzielny chłopiec

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do mleka, to u nas jest sprawa trochę skomplikowana, Ja wróciłam do pracy, to Filip pił już z butelki moje mleko ściągnięte jak mnie nie było, ale z czasem ściągałam coraz mniej, więc dawali mu mm. Obecnie jestem na etapie odstawiania go od piersi, już daję mu raz w nocy, ale bardziej ze zmęczenia. Za to w zamian wciskam mu mm. On w nocy wypija po 3 butelki,stąd w dzień je mniej,. Tzn do spanidowa kasza, a później w nocy 3 razy robię mu mm, czasami dwa, bo jestem padnięta i daję mu za to cyca. Pyta o niego coraz rzadziej, więc jest szansa, że do lata całkiem zapomi. Natomiast jeśli chodzi o te zwykle mleko uht, to ja jestem zdecydowaną przeciwniczką. Więc daję mu mm po 2 roku życia.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Sandra trochę więcej cierpliwości na pewno Bruno lada dzień ogarnie toaletę

Dzis mamy pierwszy basen po Ospie no i po świętach. Trzeba popracować nad boczkami

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier

. Ciotka z prezentami jest dobra

Ania współczuję wstawana w nocy. Oli przesypia noce od ponad 2 lat, z wyjatkiem czasu, gdy jest chory.
Agnessa u nas z jedzeniem też tragedia. Jest już taki chudy, że żebra stoją

Za tydzień idziemy z Oliwiere do chirurga na kontrolę. Znowu mu jąderko uciekło

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Sandra oby było wszystko ok. Tak czasami sobie myślę, że dobrze by było gdybyś na jakiś czas pojechała do Polski do rodziców. Pewnie byś jakoś się uspokoiła i odpoczęła. Kiedy ostatnio byłaś na dłużej w Polsce ? Coś kojarzę jakiś pogrzeb ale szybko wróciliście.
U nas co chwilę wpadki nocnikowe. Ale tylko w domu. Ale to wynika z matki lenistwa bo nie gonię go co chwilę. Już się poprawiłam pod tym względem i jest lepiej.
Wczoraj byliśmy wybierać nowe okulary dla Jurka. Mały cwaniaczek uparł się na czerwone. I chyba przyjdzie nam takie kupić bo każde inne ściąga i mówi, że ble. Ale słodko wygląda w tych czerwonych więc będzie ok. Spróbujemy jeszcze dzisiaj albo jutro poprzymierzać może gust mu się zmieni

Kasia a wcześniej to jąderko samo wróciło ? Ciekawe co Ci na to poradzą. Pewnie jeszcze trzeba czekać ale kontroluj co by chłopak w przyszłości nie miał problemów.
Agnessa ja to bym chętnie oddał jurka na 2 dni do kogoś

Ja odpoczywam po przeprowadzce i po świętach. Nawet nie chce mi się pozmywać. Zalegam na kanapie i czekam kiedy będzie cieplutko. Słoneczko już świeci więc coraz lepiej

Już się nie dopinam w kurtkę więc niech będzie ciepło

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jak tam wiosna ? macie już

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
Ja chciałam na święta kupić Oliwierowi rowerek biegowy, a wyszliśmy ze sklepu ze strażą pożarną

U nas nocnikowanie bez zmian - jak lata z gołą d... to poleci na nocnik siku zrobić. Jak ma gatki albo pampersa to leje w nie. Dzisiaj rano ściągnęłam mu pampersa i został w piżamie u mnie w łóżku. Wracam do sypialni, a Oli mówi: uuuu jak pachnie, zrobiłem siku do twojego łóżka. Ręce opadają

Pola synkowi znajomej z grupy na fb właśnie dzisiaj robią zabieg, mały jest taki jak Oliwier. Wiem, ze najpierw można kurację hormonalną wprowadzic. Dobrze by było, żeby USG zrobili szybko. Zobaczymy co lekarz powie w środę.
Nie wiecie co z Siteczko, w marcu miała zamiar urodzić i nic sie nie odzywa?