- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
- Otrzymane podziękowania: 0
26joanna Gratuluję synusia !!! Kolejny wrześniowy chłopaczek
Mam nadzieję że wypoczęłaś w Polsce Czekamy na zdjęcia
villemo-16 kochana ja fotki zmniejszam na stronce zmniejszacz.pl, nie trzeba się tam logować, tylko od razu wrzucasz tam focie i zmniejszasz
chłopek od paru dni Was obserwuję na czerwcóweczkach I również jak Wy trzymałam wczoraj kciuki za Blue żeby szybko urodziła i żeby Mała była zdrowiutka. Więc teraz jedynie pozostaje Blue i reszcie 'rozpakowanych' mamusiek POGRATULOWAĆ No i trzymam za resztę czerwcówek mocniutko kciuki !!
aganio jak Ci poszło wczoraj w banku??
Ja od kiedy mam tą poduszkę to śpię jak dziecko Boska jest poprostu hehe
Wczoraj malutki uciskał mi na coś chyba na pęcherz, nie umiałam spać ;/ Jak głaskałam i mówiłam żeby się obrócił to dawał kopniaka w to miejsce hehe Łobuziak
Miłego dnia kochane no i wrzucajcie fotki Waszych brzuszków !!!!
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
Byłam wczoraj na budowie i już fajnie panowie sobie przygotowali do wylania fundamentów i już widać gdzie co bedzie, fajniutko wygląda
A jak u was z siarą??? bo ja sie przeraziłam i musze kupić wkładki laktacyjne bo pare dni temu myślałam że sie spociłam w nocy dlatego mam mokrą koszule ale wczoraj jak wróciliśmy to miałam mokry stanik, zaczęłam sie niepokoić że tak szybko, a nie tuż przed porodem....
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganio Świetnie, że obyło się bez problemów A co do siary to ja na razie nie mam z tym problemu, i mam nadzieję, że dopiero przed porodem się pojawi Ale słyszałam, że to dość normalne, że już teraz się "wylewa"
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
Mi gin powiedział że skoro ja byłam wcześniakiem to moje dzieci też mogą sie szybciej urodzić, więc za miesąc musze sie po malutku szykować z urządzeniem pokoju i wyprawką....
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Ja od może 15 tygodnia a może i wcześniej miałam na sutkach takie brązowe strupki. Pokazałam to lekarzowi i stwierdził że to siara mi w nocy wycieka i zaraz zasycha heh Teraz mi to znikło ale jakoś nie chce mi się wierzyć że tak wcześnie by mi leciało z piersi heh
Więc można powiedzieć że jeszcze nie mam siary
Jak mały szaleje i mąż zaczyna do Niego gadać albo rękę przyłoży to od razu jest spokój. Śmieje się że już respect czuje do ojca hehe
Wczoraj pierwszy raz mąż widział jak mały kopie bo aż brzuch falował hehe
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Ja od paru dni mam białe upławy, muszę aż wkładki nosić ;/ Mam nadzieję że tak musi być bo do lekarza dopiero idę 1 czerwca.
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do upławów to też mam, czasem nawet wkładam podpaske bo cieknie ze mnie jak z kranu
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Andra Mała ja mam upławy od początku ciąży I mnie bardzo męczą tym bardziej, że czasami są aż zółte i wiecznie mam jakieś zapalenie i biorę globulki i nawet ostatnio antybiotyk dostałam, ale wydaje mi się, że ten antybiotyk tylko pogorszył sprawę, bo do tego mnie zaczeła szczypać i swędzieć ta mała, a jak przestałam łykać to przeszło
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Mnie też to męczy, ale odpukać, żadna infekcja mnie nie złapała. Przed ciążą co chwilę miałam zapalenie pęcherza i lekarz straszył mnie że mam uważać w ciąży.
A robiłaś posiew moczu?? Bo ja około roku zmagałam się z infekcjami, chodziłam do różnych lekarzy , przepisywali antybiotyki i żaden nie pomógł, a czasem czułam że antybiotyk pogarsza sprawę. Tylko jeden lekarz ( a byłam bodajże u 5 lekarzy) skierował mnie na posiew, i się okazało że mam e-coli w pęcherzu i wszystkie antybiotyki co mi przepisywali miały składnik co mnie po 1) uczulał a po 2) tab.były za słabe na tą bakterie. Dostałam antybiogram z wykazem co może zwalczyć bakterie, przepisano mi odpowiedni antybiotyk i już po sprawie. Mam od 6 miesięcy spokój.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wasi mężowie też mają taki problem z tym, żeby iść do lekarza jakiegokolwiek? Ja mojego wysyłam od 8 lat do dermatologa, na prawdę od 8 lat, bo mu się liszajki robią, ale chyba dopóki nie zacznie go to bolec albo co to dupska nie ruszy!! Jedyne badanie na jakie poszedł bez jąknięcia to było badanie nasienia, ale to dlatego, ze ja dwa lata biegałam na badania, i nadal nie mogłam zajść w ciążę i się przestraszył, że może jednak coś z nim jest nie tak, na całe szczęście jest ok jak widać
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
agnesssa tak samo jest z moim mężem ale dotyczy to dentysty. Bolał go lekko ząb, brał tabletki ale do dentysty nie pójdzie
andra88 Ja tam na szczeście z siarą jeszcze nie mam problemów, ale takie białawe upławy to mam od początku ciąży i jest wszystko ok.
Przed ciążą miałam wiecznie jakies infekcje, a teraz na szczęście z dala mnie to mija. Pozdrawiam was dziewczynki bo nie wiem kiedy znowu wpadne przez tą naukę
W sobotę mam 2 egzaminy i w niedziele też dwa masakra
Trzymajcie kciuki
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
teraz zastanawiamy sie nad imieniem... pozdrawiam wszystkie mamusie