- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Ja mam do powiedzenia tyle, że z moją szyjką ok. Ma 2.8 cm i się nie skraca. Lekarz kazał się oszczędzać ale nie leżeć całymi dniami bo to jeszcze gorzej. No i jestem spokojniejsza bo mały w ciągu 2 tyg przybrał 415g. Teraz ma już 815 Bardzo mnie to cieszy
Moje cycuchy jeszcze nie zamieniają się w mleczarnie ale za to same rozstępy się robią :/ Mam nadzieję, że trochę zbledną po korminiu. W ogóle to takie wielkie jakieś są Nie jestem przyzwyczajona do kupowania miseczki D
Dla mojego Malca proszę wpisać imię JERZY
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Makrelcia mnie też się bardzo podoba Jurek ale mój mąż ma tak na imię znajomi mówili kiedyś do niego jeżyk:)
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Imionka uzupełnione dziewczyny
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Pochwalę się, że jestem też po kolejnej wizycie, posłuchałam serduszka mojego synka, a z szyjką jest ok. Tylko ten upał mi dokucza, bo ciśnienie mi skacze I puchną mi ręce. Palce , to mam takie baleronki
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania dobrze, że z szyją wszystko dobrze, upały faktycznie nie są najlepsze na cieżarnych, ale mam nadzieję, że jak już się w domku schowałaś to odpoczniesz i opuchlizna zejdzie, może jakaś letnio-chłodna kąpiel Fajnie masz, że posłuchałaś serduszka
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
- Adasiek :*
Ja też przez te upały jestem cała popuchnięta, obrączki na palec już wogóle nie założę heh A nogi mam najbardziej spuchnięte. Kupiłam z miesiąc temu buty na koturnie, miałam je dobre, a teraz czuję choćby były o rozmiar za małe. Czytałam gdzieś, że nogi w ciąży mogą się o rozmiar powiększyć i już mogą tak zostać!
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
U nas na pewno na drugie będzie Jan, po obydwóch jego dziadkach i to było jasne od samiutkiego początku, jak chłopczyk to Jan, jak dziewczynka do Ania
agnesssa no i fajna ta nasza lista się robi i w przeciwieństwie do mamuś z innych miesięcy wszystko jest jasne i przejrzyste, a tam nie mam pojęcia ile jakich dzieci będzie i na kiedy terminy mają już o imionach nie wspomnę a też z chęcią bym podglądnęła
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Ania14.09 to super że z szyjką wszystko w porządku Ja się zawsze wzruszam jak słucham serduszka małego, zadziwiające dla mnie jest jak taki mały słodziak może w nas się rozwijać.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siteczko no właśnie z tych samych powodów wymyśliłam sobie taką formę tel naszej listy Po za tym w każdej chwili można sobie podejrzeć co kto kiedy i w ogóle, szkoda tylko że tyle Niców pozostaje bez wiadomości, co oznacza, że dziewczyny się nie odzywają, szkoda, mam nadzieję, że wszystko z nimi w porządku i z ich dzieciątkami.
najbardziej się zastanawiam co z Majsterką, bo się udzielała dużo na początku, a teraz nic
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
No ja też mam nadzieję że stopa mi się nie urośnie Czytam właśnie czerwcóweczki- już powolutku się rozpakowują Nawet o miesiąc wcześniej niż termin mają. Dotarło do mnie że nam już też dużo nie zostało. Może +/- 4 miesiące.
A ściąga Was skóra na brzuchu?? Ja od początku smaruje się kremami na rozstępy, a skóra mnie ściąga... Denerwujące to, bo ciągle się drapie
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
andra mnie też swędzi skóra na brzuszku, ja smaruję oliwką dla dzieci,bo lekarz powiedział, że inne specyfiki wchłaniają się do krwi i mogą zaszkodzić maleństwu
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A widząc własnie jak niespodziewany może być termin porodu stwierdziłam, że do połowy sierpnia chciałabym już mieć wszytsko gotowe, a to oznacza, że w cale nie zostało dużo czasu, a raczej przeliczam to na wypłaty, a zostały tylko trzy, więc jak tylko będę miała pokoik wyszykowany to kupuję wszystko co trzeba Ciuszki i itp, na koniec zostawię sobie kosmetyki dla malca, a jeszcze musimy pamiętam o rzeczach dla nas do porodu... Jestem przerażona tym ile trzeba kupić Mam nadzieję, że sobie poradzimy
Andra ja smaruje oliwką i mnie czasami zaswędzi, ale po za tym jest ok
Jussstyś masz dzisiaj wizytę, super czekam na wieści z niecierpliwością A listę włączasz linkiem nad moim suwaczkiem, albo wchodzisz w forum/będę mamą 2012/ wrzesień/lista mamusie wrzesień
- andra88
- Wylogowany
- rozmowna
Ja używam kremu dla kobiet w ciąży, mam nadzieję że nie szkodzi małemu.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png