- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Chasiami Bardzo się cieszę, że Alicja juz taka duża i zdrowa, to najważniejsze. A z szyjką się nie martw, bo jeszcze się nie skraca więc jest szansa, że donosisz Ale leż jak najwięcej i odpoczywaj, egzaminami się nie martw, to są sprawy, które zawsze można nadrobić, chociaż wiem, że wolałabyś mieć już z głowy Będzie dobrze zobaczysz
Nic się nie martw, zobaczysz, że to leżenie nie będzie takie złe, właśnie dla dobra naszych maleństw jesteśmy w stanie wszystko zrobić
Karolak Kolejna laseczka w naszym gronie Super wyglądasz I z tego co mi się wydaje, brzusio też widać Ale koniecznie zrób zdjęcia brzusia
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Brzusio troszke widac
- karolak25
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nareszcie z nami!
jak nie bedzie Kacperek to bedzie Wiktoria albo Oliwia
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
U mnie wreszcie troszkę chłodniej niż wczoraj a leże z lekkim przeziębieniem bo córcia coą przywlokła z przedszkola
agnesssa dziękuje bardzo za miłe przyjecie i dopisanie do listy,możesz mi uzupełnić miejscowość ŁASK i imię dla dzidzi jak na razie IGA
Tak rozmawiałyście o siarze, no to u mnie w pierwszej ciąży pojawiła się dopiero po porodzie ale ja małej prawie nie karmiłam bo miałam strasznie mało pokarmu i nie chciała ciągnąć. A jak sama ściągałam pokarm to tez była masakra bo przez godzinę to ściągnęłam może 60 ml z obu piersi. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej bo chce karmić. Cyce urosły mi z 75A do 75C ale zobaczymy jak będzie
Mała koniecznie daj znać po wizycie jak Twój Maluszek:)
Jussstyś moja dzidzia budzi mnie codziennie o 4 rano i później nie mogę juz zasnąć więc z nudów budzę męża, tylko szkoda mi go trochę bo już się nie wysypia do pracy
chasiami nie martw się bo to w niczym nie pomoże a mam nadzieję, że będzie dobrze Egzaminami też się nie stresuj bo to wcale nie jest korzystne dla dziecka i dla Ciebie, przez to pierwszą niunię urodziłam na początku 36 tygodnia. Teraz leż i odpoczywaj to na pewno pomoże i bądź dobrej myśli jak sie nie skraca to dobrze. Dzidzia najważniejsza!!! Trzymaj się
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chasiami, Kochana Ty tylko się nie martw. Jak masz leżeć to leż, może nie będziesz musiała długo tego robić bo wszystko wróci do normy. Obroną i egzaminami też się nie martw, bo może wszystko tak się jeszcze ułoży że zdążysz wszystko. Pamiętaj spokój dużo potrafi zdziałać, nerwy dużo popsuć. Możesz w tym czasie np. nadrobić w czytaniu np. ROMANSIDEŁ . Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze
Jejku, dziewczyny, piszecie o tym, że czasem USG i lekarze się mylą i gdy pomyślałam, że możemy mieć jednak córeczkę, to aż podskoczyłam z zachwytu i już widziałam te wszystkie śliczne kokardeczki, sukieneczki .....ach no po prostu cudne !!! Ale nie ma co bo jak to jednak synuś w moim brzuszku rośnie to może się "obrazić" i potem da mi popalić hihihi
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ze względu na to że moja mamuśka jest prawie 500km ode mnie, jej złożę życzenia na tel. i postanowiłam, że teściowej upiekę jakieś dobre ciasto ( nie to, żebym aż tak ją kochałam, ale jakoś mam ochotę na upieczenie jakiegoś pysznego tortu, lubię pichcić). No i to zawsze działa pozytywnie na relacje , wiadomo teściowa - synowa .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
karolak bardzo ładna przyszła mamusia a gdzie inne dziewczyny ze swoimi brzuszkami?
u mnie raczej nie ma co mówić o pomyłce ewidentnie na każdym USG pokazuje co ma między nóżkami i synek jak nic po za tym zdecydowanie częściej mówi się o pomyłkach że miała być dziewczynka a urodził się chłopiec...
dzisiaj kolejny upalny, duszny dzień :/ cały czas muszę mieć wiatrak włączony bo inaczej czuję że się dusze :/
mąż o 5 pojechał w delegacje na dwa dni i od razu mały zrobił się cichy, mało co kopie, w porównaniu do wczoraj jak tata był cały dzień w domu ale na szczęście popołudniu przyjeżdża moja mama i brat, tak więc nie będziemy sami, zwłaszcza że zostają do jutra
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
ja mam co najmniej połowę mniejszy ale od samego początku od Was odstawałam tylko się cały czas dziwię jak się tam ten mój maluszek mieści, hehe
- renka84
- Gość
Jestem tu nowa. Będę miala pierwsze dziecko nie wiem jaka pleć "wstydziocha". Mam termin na 26 września. Czy ktoś podzieli mój los na ten dzień
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna