BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 6 miesiąc temu #368249 przez mala2809
A ja dziś idę do lekarza, w końcu zobaczę mojego malucha :) przynajmniej mam taką nadzieję, bo ostatnio pokazał nam pupe i nawet fajnego zdjęcia mu nie szło zrobić :silly:

A co do biustu do aż Wam zazdroszcze dziewczyny, ja zawsze miałam niewielki i niestety jak narazie nawet jeden cały rozmiar do góry nie skoczyłam :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #368254 przez agnesssa
Odpisałam Andrze i nie mogę tego wrzucić, wrrrrr nie wiem co się dzieje z tym forum dzisiaj :angry: :angry: :angry:

A każdym razie Andra mieszalnia odpada, bo za drogo wychodzi i też nigdy nie wiadomo co za kolor wyjdzie :huh:

A w lidlu moja mama od rana grasowała i kupiła body z długim dla maluszka i czerwone i niebieskie :lol: Staniki mówiła, że są fajne, ale oczywiście nie na moje cycki :angry: :angry:

Mała koniecznie się pochwal po wizycie, co u Twojego maluszka :lol: A biustem ise nie martw jeszcze urośnie :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 6 miesiąc temu #368257 przez Jussstyś
Agnessa kolejna wizyte mam w poniedzialek, dlatego ze USG by bylo niekompletne i musimy powtorzyc :-D
a u swojego gina mam 6 czerwca takze teraz czesto bede corcie widywac :-)
andra tak,gadaly o siarze ja bylam zadowolona ze nie mam, a dzis wstaje i widze strupki, ale tylko na lewym sutku :-D

Moja niunia miala czkawke o 4 rano i spac mi nie dala, ja sie tylko usmiechalam :-)

12 lata 6 miesiąc temu #368259 przez andra88
Mała daj znać co tam u Twojego maluszka słychać :) A piersi jeszcze urosną :D ( też sobie to wmawiam:P )

agnesssa myślałam że w mieszalni wyjdzie taniej, bo np.nie płacisz za firmę np.Dulux heh Też zauważyłam że coś dziś z forum nie tak...

A z Lidla podoba mi się ta tunika w kwiatki- ale będę w sklepie dopiero przed 12, i mam nadzieję że zastanę jeszcze coś z ciążowych rzeczy hehe

12 lata 6 miesiąc temu #368261 przez Jussstyś
A co do piersi to mi urosly jak na razie z 80b na 80c i chwilami czuje ze stanik w rozmiarze
c jest juz xmwa maly :-D gdyby takie po porodzie zostaly to bylabym zadowolona :-D

12 lata 6 miesiąc temu #368264 przez mala2809
Ja też sie do lidla wybieram ale po legginsy :silly: mam nadzieje,że wszystkie mamy w ciąży nie rzucą się na nie bo dopiero po lekarzu pójde czyli po 16 :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #368266 przez agnesssa
Ja tez się wybieram po tunikę, ale dopiero po pracy więc zobaczymy czy coś jeszcze będzie :huh: A leginsty tez chciałam kupić, ale moja mama powiedziała, ze są takie rajstpowe, a nie getrowe hehe jeśli wiecie o co mi chodzi, a takich to ja nie chce

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 6 miesiąc temu #368270 przez Jussstyś
mi tez sie podoba ta tunika w kwiaty w lidlu :-)legginsy tez kupie :-)
Tylko, ze ja mam ulatwiona sytuacje, bo moja bratowa pracuje w Lidlu i cos tam mi zawsze odlozy :-)
Takze nie martwie sie ze mi zabraknie :-)

12 lata 6 miesiąc temu #368271 przez mala2809
O Jussstyś to fajnie się masz, w moim mieście są 3 lidle ale jak nieraz ludzie sie na coś napala to o 10 nie ma w sklepach po tym śladu :huh:

12 lata 6 miesiąc temu #368275 przez Jussstyś
mala u mnie tez tjak jest, niektorzy ludzie zachowuja sie jak bydlo :-/
Dobrze ze mam tam bratowa :-D:-D

12 lata 6 miesiąc temu #368280 przez Anulka
O mama mia!!!!! :ohmy: Zajrzałam do czerwcówek a tam lista mamusiek już rozpakowanych, i jedna z mamusiek "natalia" miała termin na 01 maja a urodziła 22 marca !!!! I kiolejne trzy też rozpakowały się miesiąc przed terminami. Przeraziłam się i postanowiłam że zaczynam szykować powoli wyprawkę i na początku lipca będę miała już ją prawie spakowaną, niech sobie torba stoi, jeść nie prosi, wolę dmuchać na zimne.

www.zapytajpolozna.pl/124-czerwiec/21825...c-2012/Page-275.html

12 lata 6 miesiąc temu #368287 przez chasiami
Hey dziewczyny :) byłam wczoraj u gin (25 tydzień i 3 dzień ciąży) i powiedziała ze nie ma dobrych wiadomości. Z dzidzią wszystko w porządku, ale moja szyjka jest bardzo miękka (ale sie jeszcze nie skraca - mam nadzieje ze do tego nie dojdzie) powiedziała ze wygląda jakby szykowała sie do porodu. Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć, jak zacznie się coś dziać to powiedziała od razu do szpitala. Nabawiła mi strachu :( Własnie mi powiedziała ze w razie czego mam byc cały czas spakowana do szpitala. A ja tu egzaminy, obrona 24 lipca normalnie załamka :(
Jest jeden plus powiedziała ze moja kruszynka jest dosyc ciezka bo ma ponad kilo a czym dziecko wieksze to ma wieksze szanse na przeżycie w razie przedwczesnego porodu :(

12 lata 6 miesiąc temu #368291 przez mala2809
Anulka właśnie zajrzałam na tą listę i jestem bardzo zaskoczona :ohmy:

Jeszcze rozumiem miesiąc wcześniej urodzić ale żeby 2,5 miesiąca!!! Szok, trzeba być przygotowanym na wszystko

12 lata 6 miesiąc temu #368296 przez patys
chasiami jejku nie martw się, mam nadzieję że to leżenie pomoże i nic się nie będzie działo i rzeczywiście całe szczęście że twój maluszek ma już prawie kilogram... domyślam się że musisz się stresować jeszcze te egzaminy....najlepiej o nich w ogóle nie myśl trudno zdasz innym razem....

12 lata 6 miesiąc temu #368302 przez karolak25
dzien doberek :laugh:
piekna pogoda u mnie nareszcie...ma byc 29st :)
co do tego zdjecia to probuje i nic, chyba cos zle robie :) ...

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka