BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 10 miesiąc temu #369308 przez agnesssa
Andra mam nadzieję, że nie będziesz musiała siedzieć do nocy u tego lekarz, i że usłyszysz dobre wiadomości :kiss: :kiss:

Joanna straszny peszek z tą blokadą :angry: :angry: Ale się nie denerwuj, bo już nie ma co :kiss: :kiss: A i koniecznie zdjęcie pościelików wrzuć jak będziesz miała chwilkę :lol: Udanego wypoczynku nad morzem :lol:

A ja właśnie wcinam truskawki i obserwuje zmagania mojego męża z lampą, to jest lepsze od filmu hehe :lol:

Na obiad zjadłam czekoladowe lody z tuzinem truskawek :silly: :silly: Niezły obiad co nie hehe :lol: :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #369310 przez wiki714
a wiec:) mam 20 lat, termin na 9.09 no i bedzie chlopczyk :) mialam nadZieje ze dziewczynka no ale coz, aby zdrowe:):) czuje sie hmm nie wiem sama chyba ogolnie dobrze.tylko martwi mnie ta wielkosc brzuszka:( jak mi sie uda to wstawie zdjecia. czasem jeszcze wymiotuje no i codzien leci mi krew z nosa. w poniedzialek zaczyna sie 26 tydzien. we wtorek mam wizyte u ginekologa z wynikami krzywej cukrowej.

12 lata 10 miesiąc temu #369322 przez Jussstyś
Wiki witaj w gronie wrzesniowek :-)

12 lata 10 miesiąc temu #369427 przez moniab26
To co dziewczynki...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji Dnia Matki :laugh: , nasze maluszki nam jeszcze nie złożą życzeń ale ja tam już o 4 dostałam piękną laurkę od swojego synka - tak mnie mocno kopał, że musiałam wstać :laugh:

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 10 miesiąc temu #369430 przez andra88
Witam dziewczyny :)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE !!!! :)

Ja wczoraj byłam w domu grubo po 22. Tak jak przypuszczałam :/ Myślałam że tam ociepieje w tej poczekalni hihi
Ale wyniki mam b.dobre ;) Więc się cieszę :D
Nasz malutki się chyba na nas obraził bo od wczoraj się nie rusza :P
Zaraz przyjdą kolesie założyć szafkę do kuchni :)
Miłego dnia!

12 lata 10 miesiąc temu #369440 przez patys
Ja już rano dostałam od "synka" Rafaello :laugh: mąż powiedział że to pierwszy dzień mamy w moim życiu i muszę mieć prezencik :lol: :lol: :lol: :lol:

a teraz szykuję się do wesela na 9 idę do kosmetyczki i fryzjera:) pozdrowionka gorące dla wszystkich mamusiek:)

12 lata 10 miesiąc temu #369441 przez andra88
patys to dziś kochana się wytańczysz :) Udanego wesela!

Ja dostałam od ''małego'' poduszkę do spania, tą z Moterhood. Mąż chciał mi zrobić niespodziankę na pierwsze moje święto, ale zdążyłam wyczaić co szpera po necie i było po niespodziance :D hihi

12 lata 10 miesiąc temu #369454 przez Jussstyś
Hej dziewczyny
No to ja nie bede gorsza i tez zloze Wam zyczenia :-D wszystkiego naj mamuśki :-D

Ja sie o 3 w nocy obudzilam ze strasznym bolem w dole brzucha tak bardziej po prawej stronie :-(
Do tej pory mnie boli ze sie wyprostowac nie moge, nie wiecie od czego to moze byc? :-(:-(

Moja córcia od ósmej rano juz wariuje w brzuszku :-)za to wczoraj byla bardzo leniwa, chyba trzymala sily na dzis :-D

12 lata 10 miesiąc temu #369464 przez andra88
Jussstyś ojj ja Ci nie pomogę, nie wiem co to może być.
Ja od dłuższego czasu odczuwam ból po prawej stronie, bardziej w okolicach wyrostka, najbardziej boli mnie jak wstaje, próbuję się przekręcić z lewego na prawy bok. Pytałam lekarza, ale zagadał mnie czymś innym i zapomniałam potem drugi raz się zapytać heh

12 lata 10 miesiąc temu #369472 przez Jussstyś
andraja tez tak mialam jakiś czas temu, ale samo przeszło :-)
Co do mnie to wydaje mi się że to przez to, że mam problemy z wyproznianiem, tak samo mnie bolało jak bralam żelazo
, bo tam się wszystko gromadziło w tych jelitach ;-)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #369480 przez andra88
Jussstyś no możliwe że to jest przyczyną że Cię brzuszek boli. Na zaparcia mi akurat pomaga zjedzenie 2-3 jabłek. A co do żelaza to może ogranicz przyjmowanie tabletek- bo jak masz się po nich źle czuć, to lepiej ograniczyć.

12 lata 10 miesiąc temu #369485 przez Jussstyś
andra aktualnie nie biore zelaza, bo na razie lekarz nie przepisal bo pozbylam sie niedoboru hemoglobiny ;-)ale teraz
w przyszlym tygodniu zrobie wyniki to pewnie znowu przepisze :-/
Ja ostatnio troche przesadzilam z czekolada i to pewnie dlatego :-(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #369493 przez Anulka
Dla WSZYSTKICH przyszłych mamuś i tych co już są mamusiami bukiet róż od Naszych dzieciaczków :D.
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #369520 przez Anulka
Monia dziś mamy, Kochana, z Tobą swoją 100 - dniówkę :).
Więc życzę Tobie i sobie, aby te 100 dni, które nam pozostały, były wypełnione jak najbardziej radosnymi przeżyciami i koniaczkami :).

Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #369533 przez agnesssa
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY moje kochane mamusie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A do tego Anulka i Monia mają studniówkę :lol: :lol: Impreza na całego dzisiaj na wrześniókach :laugh: :laugh: Dziewczyny super, już teraz czas będzie szybko pędził, i by był pełen spokoju i miłości :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Andra masakra, że tak długo musiałaś siedzieć w przychodni :ohmy: Ale najważniejsze, że wyniki są super :kiss:

Jussstyś mam nadzieję, że to tylko zaparcia a nic z brzuszkiem :kiss: :kiss: Mi również jabłka pomagają :woohoo:

Wiki gratuluję synusia :woohoo: A czemu Cię martwi wielkość brzuszka :unsure: Że za duży czy za mały :unsure:

Patys baw się dobrze, na weselichu :kiss:

A mi się maluje pokoik :D Zielony jest super, zobaczymy jak wyschnie jeszcze, ale już mi się podoba :lol: A najlepsze jest to, że pokoik jest tak malutki, że mimo pomalowanych dwóch ścian na zielono to wydaje się, że jest cały zielony :huh: Zobaczymy jak beż już będzie na pozostałych ścianach :lol:
A mój mąż mi powiedział, że na dzień mamy dostałam lampę do salonu bo poszła z kasiory na pokoik Maksa :silly: :silly: :silly: W zasadzie to ma rację, synuś mi zasponsorował hehe

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka