BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 10 miesiąc temu #370071 przez Lui
Siteczko - jaki fajniutki Malusi :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #370121 przez agnesssa
Andra mam nadzieję, że Twoje maleństwo już się rozhulało :kiss: :kiss:

Wiki ja nie wiem jakie badania trzeba jeszcze robić :huh:

Chasiami Wiedziałam, że Ci super pójdzie :lol: :lol: Gratuluję takich pięknych ocen, no i nadal trzymam kciuki, i się nie przemęczaj, leżakuj :kiss: :kiss: :kiss:

Lui ja się aż tak nie przemęczam, bo mój kochany mąż bardzo dużo za mnie robi :woohoo: Ale są rzeczy, które muszę " ja siama" :silly: :silly:

Siteczko śliczny masz brzusio, no i właśnie potwierdza się reguła, że każdy ciążowy jest super, czy mały czy duży :lol: A Twój taki zgrabniutki :)

A my skończyliśmy remont :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jestem strasznie zadowolona :woohoo: :woohoo: A jeszcze dzisiaj zamówiłam kanapę do pokoiku więc będzie brakować tylko łóżeczka :woohoo: :woohoo:
Pokoik jest bardzo malusi więc ciężko zrobić zdjęcie, ale się pochwalę bo jestem z niego taka dumna

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu #370124 przez chłopek
agnessa pokoik ładniutki

12 lata 10 miesiąc temu #370131 przez siteczko
Lui, agnesssa dzięki :) też martwiłam się wielkością brzuszka że mam tak mały, ale widocznie taka moja uroda ;) najważniejsze że już wygląda jak ciążowy, ale może tak sprzed miesiąca hehe, a nie brzuszek na 6 początek 6 miesiąca ;)

agnesssa pokoik super! fajniutki ten zielony no i zebra przesłodka :) my będziemy urządzać ale kącik w naszej sypialni, ale sypialnia z dodatkami zielonymi, tak więc coś w Twoim stylu ;) no i u nas będzie ta żyrafa co się też nad nią zastanawiałaś :) jak tylko u nas będzie się coś działo a pewnie dopiero najwcześniej w lipcu to wrzucę fotkę :)

12 lata 10 miesiąc temu #370213 przez Jussstyś
Chasiami no to gratuluje :-D
siteczko widze ze z Ciebie taka sama chudzinka jak ze mnie :-D
fgkjny masz ten brzusio taki zgrabny :-)

12 lata 10 miesiąc temu #370237 przez aganio87
Agnesssa super pokoik :) :) :)

dziewczyny super brzuszki macie :) :) :)

[*] 6.11.2011

12 lata 10 miesiąc temu #370297 przez agnesssa
A co tu taka cisza poniedziałkowa :unsure:

Nie chce mi się w pracy siedzieć :huh: Nie wyspałam się, po tym weekendzie, a do tego jakoś mi nie dobrze i zgaga mnie męczy, a oczywiście znowu nie wzięłam do pracy ze sobą tego specyfiku na zgagę :angry: :angry:
Mały jakiś leniwy :huh: Chyba mam marudny dzień :silly: :silly:
Wczoraj po południu bili u nas znajomi ze swoja córeczką roczną, jest po porostu świetna :woohoo: Biegała tylko i się uśmiechała do wszytskich :lol: :lol: No i ta moja kumpela powiedziała, że wg niej to w lipcu powinnam już być gotowa ze wszytskim, bo to nigdy nic nie wiadomo, a trobę do szpitala już powinnam mieć spakowaną, bo jak mnie nagle nadciśnienie złapie albo coś to powinnam być gotowa, a ja nawet nie mam żadnej piżamy :ohmy: Bo w domu śpię w koszulkach męża :huh: Wiec muszę się zaopatrzyć w piżamy, szlafroczek itp :huh:

12 lata 10 miesiąc temu #370306 przez patys
agnesssa ja też jestem zupełnie nieprzygotowana do niczego i też nie mam żadnej piżamy :silly: mnie marudzenie też czasem dopada więc wtedy sięgam po coś pysznego:)może truskawki:) musisz się zaopatrywać do pracy w polepszacze humoru :laugh: :laugh:

wybawiłam się na weselu chociaż musiałam co trochę odpoczywać żeby małemu nie zaszkodzić więc w przerwach sobie spacerowałam po ogrodzie:)na szczęście żadnych dolegliwości nie mam poza dzisiejszym porannym skurczem łydek...ale to pewnie przez tańczenie na obcasach...

12 lata 10 miesiąc temu #370317 przez 26joanna
Cześć dziewczyny :)
Brzuszki śliczne i pokoik boski , my jeszcze nic nie wymyśliliśmy :D
Wczoraj byliśmy cale popołudnie na plaży i to był najgorszy dzień w moim życiu :( Lusia mi zniknęła z oczu w ciągu nie wiem sekundy , dwóch ? Maz tez jej nie widział byliśmy ze znajomymi , którzy tez jej nie widzieli :( Znalazła się po ok. 10 minutach , ale to co przeżyłam nie życzę nikomu :(
Jasiu fika wieczorami i nocami , bo mnie budzi :) Na cale szczęście dal wczoraj popis wieczorem wiec moje zdenerwowanie nie wpłynęło na niego :( mam nadzieje.

12 lata 10 miesiąc temu #370325 przez agnesssa
Patys fajnie, że się wybawiłaś, i że się dobrze czujesz :lol: Truskawki cały weekend jadłam i w domku czeka kolejna porcja :lol: Mniam :laugh: :laugh: No ale masz rację, że muszę się do pracy zaopatrywać w takie polepszacze humoru :lol:
Skurcze w łydkach mnie najczęściej w nocy łapią, to jest jakaś masakra, nagle mnie ból budzi :angry: :angry: A przecież byłam magnez więc nie wiem co jest grane :dry:

Joanna
Współczuję stresu, domyślam się tylko jak bardzo musiałaś się bać o Luśkę :ohmy: :huh: Dobrze, że synuś dał znać o sobie i nie musiała się jeszcze o niego martwić, na pewno ma się dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

Zasnę za chwilkę na klawiaturze normalnie :silly: :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #370344 przez mala2809
Hej dziewczyny :)

Ja sobie dziś z mężem dałam po oczach dopiero o 10.20 wstaliśmy, no ale jak ciągle ostatnio ma nocki to raz trzeba skorzystać :silly:

U mnie pogoda dziś nie za ładna, a szkoda bo mieszkam na takim osiedlu gdzie nie ma za dużo sklepów bardziej takie budki, cholernie drogie i mające mało co, a jak jest ładna pogoda to taki koleś przyjeżdża i ma świeże warzywa i owoce, piękne truskawki itp, ale dziś go nie ma i muszę do jakiegoś marketu jechać. a tak był truskaweczki zjadła :)

Weekend minął mi też całkiem przyjemnie. W sobotę byłam w wesołym miasteczku :) może to mało rozsądne ale pytałam lekarza i powiedział, że mogę tylko muszę unikać takich szarpiących kolejek :silly: trochę poszalałam a mój mały prawie cały czas spał, chyba woli takie które dostarczają więcej wrażeń :laugh: a całą niedziele odpoczywałam z rodzinką bo mi tak nogi po sobocie spuchły, że 2 dni były jak beton :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #370370 przez karolak25
witajcie dziewczynki moje :laugh:
brzuszki sliczne, pokoik piekny
weekend minal szybko, wczoraj maz zorganizowal mi wycieczke do pieknych ogrodow w Londynie, bylo pieknie, pogoda sliczna takze niedziela byla bardzo udana... troszke sobie pochodzilam bo duze te ogrody ale malenstwo chyba dobrze to znioslo :)

agnesssa ale robisz smaka na truskawki...poprostu masakra :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #370405 przez chasiami
Dziękuję dziewczynki :)
agnesssa bardzo mi się podoba kolorystyka pokoiku :)

A apropo truskaweczek :) to ja juz z ogródka zrywam :) przepyszne są :)

Piekne te wasze brzuszki :)
Jak tak wrzucacie to ja też wrzuce mój brzuszek

Tylko ten mój mi sie wydaje większy od waszych, może dlatego że w sumie to juz 26 tydzień :P i że malutka ma ponad kilogram :) to gdzieś musi się zmieścic :)
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #370416 przez karolak25
chasiami brzuszek sliczny :laugh:
nie robcie smaka tak na te truskawki :lol: okropne jestescie :) :laugh: :)
chyba bede musiala gdzies meza po nie wyslac :)
jak tam u Was z pogoda? bo tutaj tak grzeje ze masakra nie ma czym oddychac...
zrobilam kawke capuccino, a propo tej kawy to mozna ja pic? pijecie cappuccino?? jak tak raz na tydzien wypije, tym bardziej ze moje ciesnienie jest niskie(czasami mialam 89/55) wydaje mi sie ze nie powinno zaszkodzic....

12 lata 10 miesiąc temu #370424 przez aganio87
Na mnie nie działają truskawki :P hehehe więc możecie rozmawiać i rozmawiać o nich :) :) :)

mi gin wcześniej powiedział że 1 kawa dziennie słaba ablo capuccino nie zaszkodzi a podniesie ciśnienie :)

piękne brzucholki już sie pojawiają :) :) :)

[*] 6.11.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka