- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
26joanna śliczny brzusio i w ogóle zgrabniutka jesteś
to kiedy rodzimy? moze umówimy się na wspólny poród hehehhe
Agnessa tylko nie szalej za bardzo i jak już coś porobiłaś to teraz koniecznie odpocznij
Siteczko moze ciśnienie Ci spadło, lepiej odpocznij i zjedz moze trochę czekolady, to zawsze pomaga jak sie robi słabo
Justyś daj znać jak dojedziesz
Anulka co za chamstwo... nieznoszę czegoś takiego, bo właśnie nie chodzi o te 20zł tylko o sam fakt, jak można tak postępować
ja sie coś dzisiaj od rana dziwnie czuję, jakaś taka podminowana jestem, miejsca sobie znaleźć nie mogę, do tego leciutkie plamienie się pojawiło... coś mi sie to nie podoba... podobne plamienie miałam dzień przed porodem Adiego... oby to nie to, bo rano mąż wylatuje do Polski i wróci dopiero w czwartek...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
jeszcze napisze
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chasiami dobrze ze już w domku , trzymajcie się zdrowo dziewczynki , a barkiem córeczki się nie przejmuj bo duza była
Anulka jest tylko jedno zdjęcie wsadzone 3 razy , czekamy na inne
Jussstyś dobrze ze dojechałaś szczęśliwie , miłego wypoczynku
EDIT:
Anulkasa wszystkie 3 , śliczniutkie , ja mam 3 do łóżeczka
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
baby_55 jedz może do szpitala i niech sprawdza to plamienie , lepiej dzisiaj bo mąż jeszcze jest . Mam nadzieje ze to nic poważnego i mnie nie wyprzedzisz , bo ja "planuje" za ponad tydzień już po 3 września "ruszać "
Chasiami dobrze ze już w domku , trzymajcie się zdrowo dziewczynki , a barkiem córeczki się nie przejmuj bo duza była
Anulka jest tylko jedno zdjęcie wsadzone 3 razy , czekamy na inne
Jussstyś dobrze ze dojechałaś szczęśliwie , miłego wypoczynku
Już poprawiłam i są wszystkie trzy .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Baby to może faktycznie jedźcie do szpitala sprawdzić co się dzieje, żebyś nie została z tym sama, jak mąż pojedzie. Chociaż z tego co Cię "forumowo" poznałam, to Ty chyba bardzo zaradna i samodzielna jesteś!
Chasiami świetnie, że już jesteście z ALicją w domku, opowiedz koniecznie o tym porodzie, bo jeszcze nie słyszałam, żeby śmiesznie było:) Jeszcze raz gratuluję!!!
Sandra ja też jestem zadowolona z tej pościeli, który masz wzór?
Anulka ale się "zaśpiworkowałaś"!
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Siteczko Ale się cieszę, że zakończyłaś projekty Na reszcie będziesz mogła odpocząć Mi brzuch się stawia już od jakiegoś czasu, więc może to normalne Ale leżakuj i odpoczywaj
Anulka co za oszust paskudny Nie dziwie Ci się, ja też uważam, że chociażby dla zasady trzeba zwracać uwagę na nieuczciwych ludzi, bo jeżeli on każdego tak na 20zł oszukuje i ludzie to zostawiają samopas to taki sprzedawca czuje się bezkarny Bardzo fajne te śpiworki Zwłaszcza ten niebieski mi się podoba
Madzia No i dobrze, że odpoczniecie razem z mężem, takie chwile zwłaszcza przed przyjściem na świat nowego członka rodziny są bardzo ważne
Chasiami Ciesze się, że już jesteście w domku Tak mi przykro z powodu obojczyka małej Czy bardzo ją to boli Mam nadzieję, że generalnie czujecie się dobrze No i czekamy na relacje i zdjęcia naszej pierwszej księżniczki
Baby Dziewczyny mają rację, lepiej jechać teraz sprawdzić co się dzieje
Jussstyś Dobrze, że dojechałaś ładnie, tylko pamiętaj, że jeszcze musisz wrócić więc się na miejscu nie forsuj
Sandra ja się też tak zbierałam cały tydzień i dzisiaj postanowiłam wykorzystać fakt, że mąż mi pomoże gdzie nie sięgnę Ale nie ma co robić na siłę
A ja zakończyłam moją działalność, tzn została mi jedna firanka do wyprasowania, ale to jak mąż wróci bo poszedł do kumpla na chwilę. A ja się tak zmęczyłam, że zasnęłam na kanapie Co mi się nigdy nie zdarza hehe Teraz też idę leżeć i odpoczywać, bo na 18 znajomi nas do kina wyciągają i raczej się skuszę Cholera wie kiedy znowu do kina będę mogła się wybrać, skoro nie będzie komu małego podrzucić Ale powiem Wam, że mimo, ze plecy mnie teraz nawalają to mam jeszcze lepszy humor bo w domku ładnie pachnie świeżością i jest tak po mojemu
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
rano to plamienie było ale nie takie świeżą krwią tylko śluz leciutko zabarwiony, dokładnie takie jakie miałam dzień przed porodem, ale podobne miałam teraz w ciąży kilka razy jak miałam infekcję... ogólnie to taka skołowana jestem, nie mogę sobie znaleźć miejsca,może to nerwy przed wylotem Krzyśka teraz już nie ma nic sama nie wiem choć brzuch mi twardnieje nadal, leciutkie skurcze też czasem czuję... położę się na razie i odpocznę i zobaczymy co będzie potem, w razie czego później się wybierzemy jakby coś się działo
26joanna co do piłki to faktycznie jak siedzisz na piłce i kołyszesz biodrami, najlepiej kółka albo ósemki zataczać biodrami wtedy podobno ładnie się dziecko układa w kanale rodnym, tak mówili nam na szkole rodzenia jak chodziłam przy Adim
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- basiek_252
- Wylogowany
- gaworzenie
- Już tak bllisko :)
Jaki tu dziś ruch
Tyle natworzyłyście, że nie sposób każdej odpisać
MAKRECIA wielkie gratulacje dla Ciebie i Jureczka
agnesssa jak wróciłam do tabletek to się uspokoiło, więc na razie nie idę rodzić. Muszę jeszcze poczekać na swoją kolej. A Ty tak nie szalej z tymi porządkami
Ja dzisiaj spędzam czas z mężusiem. Byliśmy na zakupach, trzeba zrobić wyprawkę małej do przedszkola bo wrzesień już tuż, tuż.....
Dobra zmykam... Miłego weekendu!!!!
To czekamy teraz na kolejną mamusię. Teraz to pewnie moniab26 bo miała mieć cesarkę w poniedziałek!!!
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
26Joanna sliczny brzusio