- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Masz rację Kochana, kupię tylko prześcieradełka dwa aby było jedno na zapas i już

A Ty Agnessko, jeśli naprawdę chcesz już urodzić, to umyj, umyj te swoje ( jestem pewna że) czyste okna to Maksiu odrazu Ci wyjdzie z "pomocą"

Patka0308 też jestem ciekawa która z nas będzie następną, ale na 100% wiem, że to nie będę Ja

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

baby fajny brzusio, a rozstępy małe sa takze spoko

Anulka ja mam też córcie wrześniową i powiem ci że pościel do wózka wogóle sie nie przypada, wystarczył kocyk, a potem śpiworek na zimę, taki że mozna przez niego przełozyć pasy w aucie czy na sankach

ja mam taki
allegro.pl/babylux-k7-spiworek-do-wozka-...uno-i2560845997.html
Pola ja już debatuje nad wózkiem z 2 miesiące, wkońcu jak wybrałam do kasa wybyła, ale wezniemy ten
allegro.pl/zagma-x6-3w1-kolekcja-2012-pa...isy-i2560323405.html
Gratulacje dla kolejnej mamusi!!!!!!!!!!!!!!!
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
w połowie drogi

za zimno ani za goraco

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Agnessa póki możesz to odpoczywaj, potem czeka Cię wysiłek i opieka nad maluszkiem, a na początku nie jest to łatwe jak organizm dochodzi do siebie po trudach porodu

Gorla jak torba spakowana to najważniejsze

co do pościeli to ja nie kupuję bo mi szkoda kasy na to, mam śpiworek jeszcze po Adim taki do wózka itp a na nieco cieplejszą pogodę to kocyk wystarczy, więc nie ma co jeszcze pościeli kupować

co do rozstępów to ja się nie przejmuję, bo te po Adim są prawie niewidoczne dzięki smarowaniu kremami, dlatego po porodzie będę dalej smarować i będą prawie niewidoczne

- Patka0308
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
co do rozstępów to mi się porobiły na pośladkach i kilka na udach ale na udach malutko;) mam nadzieję że po porodzie uda mi się je zlikwidować

miłej soboty:)))
- karolak25
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nareszcie z nami!
a ja wlanie czekam na kuriera bo ma zaraz byc z paczkami z PL i skrecamy dzis lozeczko

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Ale tu ruch od samego rana

Ja dziś średnio miałam przespaną noc, strasznie mi duszno i słabo było

makrelcia Ogromne gratulacje! co za niespodzianka

no to już czwarta mamusia rozpakowana

baby_55 fajny brzuszek, zgrabna mama

co do rozstępów póki co mam okropne na pośladkach, masakra co mi się porobiło... mam tylko nadzieję że to zblednie, bo mam krechy jakby ktoś mi krzywdę robił

Gorla ja nadal nie spakowałam torby, coś strasznie się ociągam... ale obiecuje że do końca sierpnia to zrobię

Jussstyś dobrze że droga znośna jest

Miłego weekendu!
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Anulka Rozgryzłaś mnie

Ja kupiłam od tego sprzedawce takie uniwersalne, też wa żeby mieć na zmianę i jestem zadowolona z jakości, więc Ci polecam

allegro.pl/przescieradlo-frotta-do-wozka...100-i2558485895.html
Gorluś Więc jesteś dobrym przykładem na to, że nigdy nic nie wiadomo z tym porodem

Jussstyś Masz szczęście, że się dobrze czujesz, bo inaczej już bym krzyczała

Baby masz rację, że na początku to już w ogóle nie jest łatwo, ale coś musiałam ze sobą zrobić, bo bym w wariatkowie wylądowała, trochę porobię a potem znowu będę odpoczywać

Patka to też nie masz tragedii z tymi rozstępami

Karolak no to fantastycznie, że kurier będzie dzisiaj, jak do mnie przyjeżdżały gadżety to się cieszyłam jak dziecko

Siteczko A ty już skończyłaś te projekty czy jeszcze Ci jakiś został

Dobra, mały przerywnik i odpoczynek zaliczony śmigam dalej coś porobić

- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja dalej mam "problemy" ze spaniem , zmuszam się zasnąć ok 12/ 1 w nocy , wstaje ok 8/9 ale potem w ciągu dnia drzemka chociaż 15 minut

MAKRELCIA GRATULACJE DLA WAS!!!! jaka mila wiadomość w sobotni poranek

agnesssa z mama już jest ok , a siostra moja jest hipochondryczka wiec ona i jej rodzina miała wszystko i teraz my

Baby jaki ładny zgrabny brzuszek , wogole jaka ty laseczka jesteś

Ja nie mam pościeli do łóżeczka , mam te śpiworki , jeden oryginalny z wózka a drugi kupiłam sobie "barankiem" w środku

Wrzucam tez mój brzuszek , zdjęcie rozmazane bo Lusia robiła

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

26joanna fajny brzusio

a teraz leże, na nic nie mam siły, coś z ciśnieniem jest nie tak, bo bardzo słaba jestem...
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny ja na jednym sprzedawcy się przejechałam dokładnie na tym SŁONECZKO
allegro.pl/listing/user.php?us_id=10693213
Omijajcie go dużym łukiem. Zamówiłam u nich 5 sierpnia i do tej pory nie otrzymałam zamówionych rzeczy. Dzwonię i nic, włącza się sekretarka i informuje że kontakt tel. jest utrudniony i proszę o kontakt przez GG lub maila. GG nigdy nie jest aktywne i nikt nie odpowiada nie moje wiadomości, na maila też raz odpowiedzieli ze status jest : Wysłane i ze sprawdzą i do tej pory cisza. Jutro napiszę do Allegro, niech coś z tym zrobią mają program ochrony kupujących. Zobaczymy. Dobrze, że te rzeczy kosztowały mnie tylko 20 zł, a nie więcej. Nawet nie chodzi już mi o pieniądze tylko o uczciwość.
26joanna Ty też niczego sobie laseczka

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Widzę, że im bliżej porodu, to już nawet w sobotę ruch u nas:)
MAKRELCIA GARTULACJE!!! CZUŁAM ŻE NAS ZASKOCZYSZ, BO TAKA SPOKOJNA BYŁAŚ I OPANOWANA, A MY TAKIE ROZTRZĘSIONE I ZESTRESOWANE:)
Siteczko mam nadzieję, że lepiej się juz czujesz po tym zwiedzaniu szpitala. Tak się dziś rozczuliłam, jak sobie przypomniałam, jak mój chrzesniaczek na tych noworodkach leżał ponad rok temu i do niego przyjeżdżałam, że już bym chciała Natalkę tulić

Anulka jakbyś potzebowała jednak kiedyś pościeli do wózka lub śpiworka, to polecam te które zamawiałem, bardzo milutkie. Początkowo nie zamierzałam kupować, ale zamawiałam cały zestaw i zamiast baldachimu zamówiłam właśnie tę pościel i śpiworek, bo stweirdziłam, że to bardziej praktyczne:
allegro.pl/mamo-tato-4-cz-posciel-do-woz...row-i2569751893.html
allegro.pl/mamo-tato-spiworek-spiworki-w...eli-i2580752630.html - ten śpiworek bardziej do łóżeczka wzięłam, jest dość spory, co mnie pozytywnie zakoczyło.
A tą gazetkę "Ale pychota" szukam we wszystkich kioskach, bo też chcę silikonowe formeki na muffinki, bo mam taką zwykłą formę, której nigdy domyć nie mogę, a zawsze któryś muffinek "wyjdzie z siebie".
Baby, Joanna sliczne macie brzuszki!!! A mnie ostatnio od czasu do czasu mój wielki pępek się chowa i wtedy też brzuszek robi sie taki ładny:)
Agnessa ale szalejesz! Co najmniej jakbyś tuż przed porodem była;) Ja też muszę się za okna zabrać, ale dziś dałam mężowi spokój, jak radziłyście, żeby sobie odpoczął, może w przyszłym tygodniu się weźmiemy:) Co prawda na wycieczkę nie jedziemy, ale jutro do rodziców, a później ide na kawkę do koleżanki:)
Justyśś szerokiej drogi!

Joanna cieszę się, że lepiej się dziś czujesz:)
miłej soboty:)
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Właśnie przyjechaliśmy ze szpitala, musze nadrobic zaległości z waszymi postami

Tak więc moja kruszynka - Alicja urodziła się 21.08 o godzinie 18.10
Ważyła 3940 długa 59 cm
Niestety podczas porodu złamała sobie obojczyk. Jak będe miała chwile czasu to wrzuce zdjęcia i opisze przebieg porodu

Bo był baaaardzo śmieszny

Pozdrawiam

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

chasiami fajnie że już w domku, chociaż myślałam że już wczoraj Was wypuścili... oj złamany obojczyk :| ale w sumie Alicja duża jest i to tak bez cesarki, nieźle gratuluje