BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #414681 przez siteczko
agnesssa oj to może Ty będziesz następna :) a my wszystkie mamy dać Tobie znać jak będzie się coś działo, a jak urodzisz to nie będziesz miała do tego głowy, więc może trzeba kogoś drugiego dać alarmowego ;) chociaż ten ból to może być ten skurcz przepowiadający, jak będzie się powtarzał i częściej to znaczy że akcja się zaczęła ;)

czajusiątko fotka Wiktorka jest na Facebooku, tam madeleine wrzuciła, może u nas na forum też wrzuci :) bo na prawdę jest przesłodki :) zresztą chłopaki Aganio również, tak słodko razem śpią :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #414695 przez czajusiątko
W takim razie madeleine i aganio czekamy niecierpliwie na zdjęcia Waszych kochanych skarbów :)
A ciekawe kiedy Chasiami wychodzi ze szpitala?

12 lata 7 miesiąc temu #414702 przez makrelcia
no to sypiemy się pomalutku :D Rozwarcia coraz większe skurczesą ... :D Ciekawe kto następny :D

Ja z wózkiem to zwracałam uwagę żeby nie był za wysoki. Bo ja mała jestem i niektóre narawde są strasznie duże :) Ogólnie opinie wystawię po 3m-c użytkowania :D

Byłam dzisiaj na ktg Skurcze na granicy 50-60 także zaczyna się już coś dziać :D

12 lata 7 miesiąc temu #414711 przez PolaL
Kobietki wy to się nakręcacie tymi porodami i już kolejna czuje skurcze :lol: jak tak dalej pójdzie to z wrześniówek zostanie tyle co na jednej ręce policzyć :lol: ja się staram nie nakręcać bo ani łóżeczko nie przygotowane, ani torba nie spakowana że nie wspomnę o wyborze imienia :) i wózka.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 7 miesiąc temu #414763 przez MADZIA7
Masz rację Pola, trochę się nakręcamy:) A ja to już tak mam, że jak nadchodzi jakaś ważna chwila (czyt. poród), to odganiam tę myśl od siebie i teraz strasznie dużo książek czytam i to nie o dzieciach, a do moich "dzieciowych" gazetek nie zaglądam. Mimo to nadal żyję przygotowaniami, forum i naszymi porodami:)

Madeleine jak znajdziesz chwilę, to wstaw zdjątko Wiktorka na forum, bo też bym chciała zobaczyć:)

Agnessa, Justyś to trzymajcie się tej nocki i odpoczywajcie:)

A co z Anią14.09?

12 lata 7 miesiąc temu #414795 przez Nan
PolaL-nie martw się- ja odrobinę nadrobiłam w tym tygodniu, ale łóżeczko i fotelik sa gdzies w drodze...ogólnie prawie codziennie jest pan kurier z innej firmy- dobrze ze inny bo taszczenie na 3 piętro kamienicy mogłoby zniechęcać ;)
Wczoraj przyszły pieluszki i rózne gadżety szpitalne dla mnie i te pieluszki maleńkie jakoś tak wzruszają z jednej strony a z drugiej "jak my sobie poradzimy"....

12 lata 7 miesiąc temu #414820 przez madeleine
Kobitki na życzenie, zdjęcie Wiktorka :))

Wiktorek już jest z nami!
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #414871 przez andra88
Hej kochane :kiss: :kiss:

Dziś całą nockę przespałam :lol: :lol: Czuję się jako nowo narodzona i mam tyle energii w sobie :lol:

oooo to powolutku się rozkręcacie kochane- niech jakaś zostanie mamuśka na wrzesień :silly:

ja mam wizytę na 11, ciekawe co mi ginka powie :) Już nie mogę się doczekać :lol:

madeleine bozziuuu jaki Wiktorek jest słodki :kiss: :kiss:
ahhh.... aż się rozmarzyłam o moim Adasiu... :)

Miłego piątkowego dzionka kochane :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #414880 przez basiek_252
Witajcie:)

madeleine Wiktorek jest przecudny. Taki słodki.... :kiss: :kiss: :kiss:

andra88 no to ja mam wręcz przeciwnie, całą noc mała w brzuszku mi się tak wypychała, że aż z bólu spać nie mogłam do tego jeszcze takie ciągnące bóle po bokach brzucha i w kręgosłupie. Normalnie masakra :unsure: :unsure:

I fakt na wrzesień to już prawie nikt nie zostanie... Każdą po kolei coś łapie a tu jeszcze cały tydzień sierpnia

Chyba pójdę do szpitala niech mi zrobią KTG bo to aż niemożliwe aby tak cała noc się wypinała i jeszcze te bóle...

No nic życzę miłego piątkowego dnia

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #414882 przez andra88
basiek_252 no lepiej jedź do szpitala i niech sprawdzą co się dzieje, a Ty będziesz spokojniejsza kochana :kiss:
Wczoraj Jussstyś też bolał brzuszek, i okazało się że jej Mała jest już niziutko i ma 4cm rozwarcia.
Ja napewno będę wrześniową mamusią :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #414886 przez PolaL
Andra88 ja też mam wizytę na 11.09, co prawda gin. powiedział mi że mam już donoszoną od 08.09. Ale jak na razie ja nastawiam się na mój termin 22.09. Zresztą Szymka urodziłam 6 dni przed terminem. Wiec raczej donoszę też małą chociaż z tą moją pępowiną to myślałam że będzie lipiec-sierpień ale na szczęście mała rośnie i rozwija się prawidłowo więc nic nie wskazuje na sierpień.

Basiek_252 lepiej zajedź do szpitala chociaż będziesz spokojniejsza

Madelaine Wiktorek cudeńko :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #414890 przez aganio87
czajusiątko prosze oto moje chłopaki przystojniaki :***

[*] 6.11.2011
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #414894 przez czajusiątko
Madeleine jaki słodziutki ten Twój synuś... aż normalnie zazdrość bierze :) ale niech się chowa dobrze synuś... można by patrzeć na niego godzinami :)
Dziewczyny ja też się szykuję raczej na wrzesień, w końcu do terminu został mi jeszcze ponad miesiąc, więc nie ma szans na rozpakowanie się jeszcze w sierpniu... Chociaż ja sobię tak marzę żeby Oliwka urodziła się w połowie września bo nie chcę aż tak długo czekać :kiss:
Aganio bardzo przystojni ci Twoi mężczyźni, a jakie mają bujne fryzurki :laugh: ale faktycznie troszkę się różnią od siebie :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #414895 przez aganio87
a tu z mamą synki:))))

Ksawery z mamą:

Kajetan z mamą:

[*] 6.11.2011
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #414903 przez Patka0308
jejku jakie słodkie te Wasze dzieciaczki:)) ja też już bym chciała mieć swojego obok siebie...ale ja to raczej urodze we wrześniu,jak narazie to się nie sypie;) no chociaż jeszcze się okaże, wg ostatniego USG to pokazywało na 28 sierpnia;)no ale jakoś mi się w to nie wierzy:D

jade zaraz ogarniać mieszkanie po remoncie,bo nareszczie dobiega on końca:) jeszcze tylko czekamy na meble do kuchni i będzie już wszystko gotowe,a tak sie martwiłam że nie zdążymy do porodu z przeprowadzką:)

trzymajcie się, miłego dzionka:*:))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka