- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasienka83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

www.emaluszek.pl/index.php?page=shop.pro..._virtuemart&Itemid=6
W szkole rodzenia dostaliśmy małą wyprawkę na koniec co było miłym zaskoczeniem. Pieluszki, nawilżone chusteczki i bawełniane od Huggisa. Dokupiłam paczkę pieluch Happy do sprawdzenia a później też mam zamiar przerzucić się na Dada z Biedronki. Bardzo dobre opinie o nich usłyszałam. I cenowo o niebo lepiej niż np. Pampersy.
Kosmetyków dla szkraba na razie nie kupuję bo w szpitalu dają również małą wyprawkę od Nivea

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)
Ja też czekam na kuriera, zamówiłam ochraniacz do łóżka, najzwyklejszy w sumie
nie chciałam jasnego bo zaraz widać, że coś brudne, a ze ściany mamy fioletowo - kremowe w sypialni i Mąż uczestniczył przy wybieraniu (bo zawsze chce aby brał w tym udział i czuł, że on też podejmuje decyzje:) ) to wybrał

Zrobiłam też sobie ostatnie zdjęcia, więcej już nie mam w planie, 38 tydzień 3 dni, to te moje 12-13 kg hehee najwięcej w brzusiu i piersiach, coś w tam w tyłku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Z pieluszek mam pampersy (kupowałam w dobrych cenach myślę, ok 0,42 groszy do 0,46 groszy za szt. na promocjach). O Dadach słyszałam dobre opinię, ale jak te mi się udało nabyć w dobrej cenie to czemu nie

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
allegro.pl/17el-lozeczko-szuflada-matera...rca-i2578488785.html
Lui, sliczną masz pościel, ja też mam takie serduszka urocze:) A brzusiu bardzo zgrabny i kształtny!

Kasieńka też ten wózek oglądałam, bardzo fajny!
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
To są opinie na temat twojego wóżka ( nie wiem czy czytałaś):
www.bangla.pl/opinie/p17029/bebetto-solaris-3-w-1-lub-2-w-1
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

link nie działał, bo przecinek po linku brało jako jego część bez tego jest ok

pościel i łóżeczko śliczne

Lui ale masz fajny okrągły brzuszek ja mam taką wystającą kulę z przodu, potem postaram się wstawić

śliczna pościel

Kasienka fajny wózeczek

Siteczko najważniejsze, żeby Wam pasował

Mirelko głosik oczywiście poszedł

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Baby woziłaś Adiego w tako, czy kupiłaś go dla córeczki? bo chciałam sprawdzić, czy jest wytrzymały:) Moja siostra też używa od pół roku tako, ale kupiła go już jako spacerówkę, wczesniej z gondolą miała jakiś inny, ale wydaje nam się w porządku. Nie mogą doczekać się jak już przyjdzie.
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.bangla.pl/opinie/p3294/tako-jumper-x
www.bangla.pl/opinie/p27945/jane-muum-re...wozek-wielofunkcyjny
www.bangla.pl/opinie/p1640/roan-wozek-marita
www.bangla.pl/opinie/p957/coneco-wozek-v3
Ja akurat nie mam aż tylu znajomych którzy mają dzieci i powiedzieliby mi o wózkach tyle co znalazłam opinii w internecie ( podałam przykład tylko jednej strony z opiniami, ale tego jest o wiele więcej) Zresztą, to każdego sprawa osobista i może właśnie Kasieńka83 będzie z Bebetto zadowolona.
DOŁĄCZ i TESTUJ :

- kasienka83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Lui uroczy Twój brzuszek i ten wystający pępuszek, mój maluszek chyba nie osiągnie już takich rozmiarów

Dziewczyny bardzo Wam współczuję tych nieprzespanych nocek. Ja co prawda dziś w nocy też się budziłam kilka razy ale normalnie to śpię jak aniołek, a mój mąż śmieje się, że ja to jeszcze nie zdążę głowy do poduszki dołożyć a już chrapę

Co do wózków to my jeszcze nie mamy nic upatrzonego. Siostra miała TAKO, tylko nie pamiętam jaki model i mówi, że by już go nie kupiła bo był okropnie ciężki i nie mogła dać sobie z nim rady, ale trzeba przyznać, że w związku z tym, że wózek był ciężki to był też ogromnie stabilny, bo nawet jak jej starsza 2- letnia córeczka wieszała się na rączce wózka to on nawet nie drgnął. No ale wiadomo, że różni są ludzie i mają różne oczekiwania od wózków...
Dziewczyny muszę Wam się pochwalić, że po dwóch miesiącach zbierania się w sobie dzisiaj w końcu zmobilizowałam się do wyprania dywanów, a było ich aż 2

Aha i jeszcze co do wagi to ja na razie przytyłam niecałe 10 kg...ale muszę przyznać, że póki co nie dokuczają mi żadne opuchnięcia i to pewnie dlatego znajduje się w tej dolnej granicy
- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja kupiłam wózek na pompowanych kolach bo cenie sobie przede wszystkim wygodę

Wczoraj mieliśmy mala sprzeczkę z mężem i nie chce mi się do tej pory na niego patrzeć

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
allegro.pl/wozek-4w1-x-trall-2012-super-...isy-i2558113773.html
i właśnie kupiliśmy ten i też w kolorze fioletowym, jest bardzo ładny ( już od kilku tygodni w domu)
a co do opinii to czy na wózki czy na inne rzeczy będzie tyle różnych zdań i opinii ilu ludzi- każdy jest inny i zwraca uwagę na inne szczegóły a my swoją opinię będziemy mogły wyrazić dopiero po wypróbowaniu danej rzeczy bo co jest dobre dla Kaśki nie zawsze jest dobre dla Maryśki - tak zawsze mówiła moja Babcia

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

26joanna zgadzam sie najważniejsze, żeby być zadowolonym

czytając opinie na internecie nie warto zwracać uwagi na teksty typu: " jestem zadowolony/a", "mega pozytyw", beznadzieja itp bo to o niczym nie świadczy, warto czytać opienie które przedstwaiają konkretne informacje, to się sprawdziło a to nie i dlaczego, wtedy mamy jakiś konkretny obraz danego wózka czy jakiegokolwiek nnego porduktu

Czajusiątko Tako wyszło i nadal jest dostępnych kilka albo juz nawet kilkanaście modeli a te stare były naprawdę mega wielkie i ciężkie, na nieskrętnych kołach więc mogły być dość uciążliwe
Kasienka mam nadzieję, że będziesz zadowolona z wózeczka

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do informacji/ opinii z internetu, to dwa dni temu oglądałam PnŚ i tam jeden z tematów były foteliki dla dzieci. Mówili, że te podkladki dla dzieci trochę starszych, to są tylko alternatywą dla policji, bo wtedy mandatu nie wlepią, ale dziecka taka podkładka nie chroni i facet pokazywał ( na żywym ze studia dziecku) co może się stać w razie wypadku, gdy dziecko siedzi na takiej podkładce anie w foteliku i również w jaki sposób normalny fotelik chroki dziecko,przy zderzeniu czołowym i przy bocznym. No i polecił przed kupnem fotelika zajrzeć na stronę www.fotelik.info i sprawdzić informacje na temat wyników testów danej firmy. Babka, która miała bliźniaki, zapytała go, czy gdy mając dwa samochody ( ona i mąż ) kupować do każdego samochodu po dwa foteliki, czy może do jednego foteliki a do drugiego takie podkładki, no bo to duży koszt ( powiedziała, że średnia cena nowego fotelika to 500PLN) a on jej powiedział, jeśli kogoś stać na dwa samochody to musi stać i na cztery foteliki, bo bezpieczeństwo dzieci jest bezcenne.
Ja gdybym tego nie obejrzałam a potem nie poczytałam to nie wiedziałabym, że tak sprawa wygląda.
DOŁĄCZ i TESTUJ :

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Co do wagi do 36 tygodnia miałam 5 kg na plusie. A teraz jestem spuchnieta, woda się zatrzymała i doszły mi jeszcze 4 kg

agnessa dobrze, ze wszystko w porządki i byłaś na IP. Mi w szpitalu też ani jednego USG nie zrobili, tylko KTG 2x dziennie
madeleine super, ze synek już w domku

siteczko ja też mam Mutsy, ale Transporter.
patys udanego wypoczynku na wsi
andra88 mój też ma takie dni, ze tylko się przeciąga od czasu do czasu. A niedawno się chwaliłam, ze przesypiam noce i się skończyło

Jussstyś jak ten twój ból, przeszło już??
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

co do fotelika nie miałam najmniejszego problemu i od samego początku był MAXI COSI CABRIO FIX taki już jest kupiony i od miesiąca czeka na właściciela

mam już wyniki badań, na szczęście wszystko jest ok