- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
A jeszcze przy okazji, proszę o głosy dla naszej forumowej księżniczki, na prawdę ma szansę wygrać
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A tym którym termin się zbliża życzę szybkiego porodu Czekają Was niezapomniane chwile, ja rodziłam 6 września ubiegłego roku i tym bardziej dopinguje wrześniówkom
- Patka0308
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
agnesssa zgrabniutki ten Twój brzuszek i taki do przodu bardzo, podobny jak u mnie a co do snu to faktycznie dziwny, ale mówią że to jakaś bieda umrze, więc niby to dobrze, chociaż nie wiem okaże się jak to będzie faktycznie. Mam nadzieję że ta noc będzie spokojna, jutro rano mam się stawić na ktg to zobaczymy co tam u maluszka słychać
kasia7775 współczuje tej opuchlizny, mi nogi nie puchną wogóle. u mnie dolegliwość to zgaga, ale jakoś sobie z nią radzę
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Kasia współczuję opuchlizny... zupełnie nic Ci nie pomaga? jakieś kąpiele czy okłady....
Chłopek słodziutki Sebuś
moje dolegliwości ustąpiły, tzn głównie zgaga bo poza tym, to jakos nie było źle, teraz tylko skurczyki jakieś, twardy brzuszek itp, ale to już wiecie, więc nie zanudzam lecę do łóżka - znowu już nie mam siły lezeć ale nie mam za bardzo wyjścia więc jak mus to mus...
buziaki dla wszystkich mamusiek, brzuszków i maluszków
śpijcie dobrze
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Kasiu jak już nic na tą opuchniznę nie pomaga to przejdź sie do lekarza bo to też nie za dobrze że ci się aż tyle wody zatrzymuje. Jak leżałam na podtrzymaniu to ciężarnej na opuchnięte nogi robili krzywą cukrową (chyba tak to się nazywa) ale potem przyszedł drugi lekarz i stwierdził ze ciężarne tak mają i bądź mądra ...
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś miała powtórkę z rozrywki, obudził mnie ból w krzyżu ok. 2 w nocy po jakiejś godzinie minął, ale ja już nie zdołałam zasnąć. Poszłam usiadłam w kuchni, włączyłam kompa i zaczęłam szperać w internecie. No i trafiłam na forum gdzie była dyskusja nt. el. niani i monitora oddechu. Już wcześniej kilka razy słyszałam od niektórych przyszłych mam, że chcą kupi, ale ja nigdy nie uważałam to za rzeczy dla mnie niezbędne, ani niani, ani monitora oddechu.Co innego gdybym miała wielki dom, no to może ta el niania przydałaby się, ale w 3 pokojowym mieszkaniu?? Wg. mnie to chwyt marketingowy. A monitor oddechu, też nie uważam za potrzebny i dodatkowo potwierdzenie dostałam na mamazone, gdzie lek. neonatolog powiedziała, że monitor oddechu zalecany jest do nabycia tylko w skrajnych przypadkach, gdy dziecko jest wcześniakiem i wykazywało już w szpitalu duże problemy z oddechem, miewało długi bezdech. A poza tym, powiedziała, że sam monitor to nie wszystko przy takim dziecko, bo trzeba jeszcze umieć zachować się w takiej sytuacji,gdy dziecko ma bezdech a to już trzeba przejść specjalne szkolenie. No i na forum też pisali, że są przypadki,gdy dziecko jest normalne zdrowe, ale rodzice są histerykami i nabywają takie gadżety i sami potem się wkręcają nerwicowo w to wszystko.
W każdym razie ja tych rzeczy nabywać nie mam zamiaru. A Wy?? Co myślicie na ten temat??
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Widzę, ze przez weekend był wysyp zdjęć brzuszków wszystkie są śliczne i każdy ma swój urok
Gratulacje dla wszystkich noworozpakowanych mamuś :*
Odkąd pochwaliłam się tu na forum, że nie mam problemów ze spaniem to nie przespałam spokojnie ani jednej nocy...ciągle się budzę bo nie mogę się dobrze ułożyć, a potem nie mogę zasnąć. Dzisiaj na przykład nie śpię od 4