- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasienka83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja nie mogę się doczekać swojej. Niestety jak się remontuje tylko rękoma zdolnego męża to troszkę to potrwa. Teraz niestety jestem skazana na teściową.
Pocieszające jest tylko to, że widzę jak mąż się stara i chce zrobić wszystko jak najszybciej.
Mamy już nawet meble do sypialni...nie mamy tylko sypialni

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)

basiek_252 doszedł mój staniczek, ale jednak nie jestem do końca zadowolona, wygląda tak samo jak na zdjęciach, materiał ok, tylko dziwnie mi trzyma piersi (mam wrażenie, że ramiączka są co do rozmiaru za cienkie aby utrzymać piersi tak jakbym chciała - a co dopiero jak będzie mleko). Czasem żałuje, że nie przejechałam się do La Vantil we Wrocławiu www.lavantil.com.pl - tutaj bardzo uboga strona, mają do 120 zł staniczki, ale mnóstwo rozmiarówek które nigdzie więcej nie spotkałam, mam od nich parę staników kupionych po promocji nie raz za 20 - 40 zł).
Pocieszyłaś mnie

Anulka myślę, że Basiek najlepiej to wyjaśniła

Jussstyś chociaż masz rozwarcie no i 37 tydzień

26joanna nie mam problemów, ze stawami :/
makrelcia aż mnie ciarki przeszły, dobrze, że chociaż maść pomogła. Wszystkiego Naj

magdalenamksiazek śliczna kuchnia

- magdalenamksiazek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Córcia- Basia :)

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Justyśś współczuję Ci tego samopoczucia, trzymam kciuki, żeby coś ruszyło.
Siteczko czy Ty bierzesz nadal asmag forte? Zastanawiam się, czy nie brać go mniej, moja siostra od 36 tyg. nie brała, może 3 lub 2 razy dziennie? ale wizytę mam dopiero w czw.
Makrelcia wszystkiego najlepszego! To faktycznie kołowrót z tym karmieniem, mam nadzieję, że to sie uspokoi i unormuje, żebyś też mogła sobie oddychnąć.
Patys to Ci się miły dzień zapowiada:) Do mnie może siostra wpadnie z synkiem - Mateuszkiem:) Mateuszki są fajne!

A co słychać u innych Mamusiek: Aganio, Madeleine? Pewnie macie ręce pełne roboty przy Maleństwach...
A cosik dzisiaj Agnessy nie słychać...
- magdalenamksiazek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
magdalenamksiazek kuchnia jest na prawdę superowa, fajnie tak w swoim domku...my mieszkamy w bloku ale na szczęście na odskocznie możemy się wyrwać na wieś do teściów...no ale nie ma to jak swój domek...a dużo masz zieleni dokoła domku?
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

Wszystkim Wam baaardzo dziękujemy za głosy, wiemy, że były, bo punkty Emilce przyrastały lawinowo ostatnio, jesteście niesamowite!
Dla Was i Waszych szkrabów życzymy duuużo zdrówka, radości, słonka na codzień i od święta, i wszystkiego naj naj naj, niech moc będzie z Wami!
- magdalenamksiazek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Najlepiej i najzdrowiej to miezkać oddzielnie ale blisko siebie, aby można było wspierać się i pomagać nawzajem

My teraz mieszkamy co prawda w wynajętym ale jak u siebie, bo mamy całą górę domu 120 m - 3 pokoje dla siebie, oddzielne wejście z drugiej strony domu, niż właścicielka i duży ogród, więc maluszka będzie można wystawiać na powietrzu bez obaw

Magdalenamksiazek masz rację dobrą, sumienną ekipię znaleźć to sprawa trudna.Mój mąż ma firmę budowlaną, więc wiem ile musiał się naszukać, aby znaleźć i stworzyć zgraną ekipę, no ale teraz dzięki temu ma spokój i nie musi ich pilnować, stać im nad głowami, bo jest pewny że pracują sumiennie i dobrze sami.
My gdzie budować mamy, mąż ma dużo ziemi. Mąż powiedział, że w budowie naszego domu, sam będzie brał razem ze swoim chłopakami ze swojej firmy czynny udział, ale najpierw musimy trochę pozbyć się kredytów, aby swobodnie móc inwestować wszystko w swoje gniazdko.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Ale tylko na chwilkę, bo mam szybkie zlecenie na dziś... :|
W nocy jakieś dziwne rzeczy mi się śniły, chociaż nie wiem czy to był sen... mały tak bardzo się wiercił, że myślałam że mi brzuch rozwali... tak jakby chciał się przekręcić i się rozpychał, co i rusz coś mi się sączyło... ech już chyba za dużo myślę o godzinie 0
makrelcia wszystkiego NAJLEPSZEGO!

magdalenamksiazek fajnie że na swoim, nie ma to jak dom

MADZIA7 co do asmag, owszem mam nadal zażywać - dwie dwa razy dziennie, ale w pon gin powiedziała że mam brać jakoś półtora tygodnia jeszcze i pomału odstawiać po jednej tabletce, a i wtedy brać dodatkowo raz dziennie zwykłą nospe, że dobrze działa na szyjkę....
- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)

Tutaj nasza działka 21 ar (zamiast wesela sprezentowaliśmy sobie nasze marzenie) zaczyna się od miejsca gdzie jest zrobione zdjęcie kończy na drzewach
https://lh3.googleusercontent.com/-yJXW4IhCyUY/T-imPx1jUGI/AAAAAAAABWo/DjyFRus4_pQ/s500/sc%2520010.j
Anulka dużo macie miejsca, Piotruś będzie miał gdzie "latać"

siteczko ile ja się projektów naprzeglądałam

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Byłam na wizycie i jestem przerażona bo mały waży 3771g

Miłego dnia

- Nan
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Piekne te działki, my szukamy odpowiedniego kawałeczka, ale to wcale proste nie jest...
Mnie pobolewają stawy, dretwieje noga (prawdopodobnie ucisk na nerw bo pośladek mam jakby bez czucia), boli kręgosłup, ale ogólnie lubię ten stan- zwłaszcza jak córeczka gdzie łobuzersko się wypnie;)
Wczoraj sie wytoczyłam do carrefoura po "babcine majtki" a kregosłup w drodze powrotnej i skurcze tak dały mi ognia, że myśłam, że to już - na szczęście w domu minęło...W zasadzie to jeszcze laktator i można sie pakować...
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Patys mam podobną sytuację, też mamy kredyt i trzeba będzie wracać szybciutko do pracy,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Na szczęscie też jestem na bieżąco, koleżanki mnie informują, co się dzieje i trochę też tym żyję, nawet mi się śniło, że wróciłam;)
Siteczko to ja też chyba zacznę mniej brać tego asmag forte, ale tak na razie może po 3 razy:) A ta no-spa, to spowolnia czy przyspiesza poród, ona chyba rozkurczowo działa? Brałam parę razy w ciąży, ale mój lekarz nie wiem czemu niegdy mi jej nie polecał.
Agnessa to już spory Twój Maluszek, nie przejmuj się, usg zawsze może się mylić o ok pół kg:) Odpoczywaj sobie, jak źle się czujesz.
Anulka to dobrze, że już lepiej z humorem:) Co do tych przenoszonych ciąż, to chyba zależy nie tyle od terminu, co od wielkości i rozwoju dziecka. Choć mam koleżankę, która urodziła w zeszłym tygodniu (niby w miarę w terminie), a pediatra stwierdził, że dziecko jest 2 tyg. przenoszone, bo już ma łzy gdy płącze, a noworodki podobno nie mają...
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-