BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418568 przez agnesssa
Gorla Z tego co wyczytałam to jakaś lekka anemia może być więc generalnie nie ma tragedii. Zastanawiam się jeszcze co oznacza w wyniku badania moczu: krew - umiarkowanie :unsure: Ale pewnie też nic groźnego :) A w ogóle to się pochwal brzuszkiem bo ostatni raz widziałam chyba jak byłaś w 15tc :silly: :kiss:

Baby Opiernicz mężulka, ale już się nie wqrzaj bo skoro i tak dał im ten komputer, to na razie nic nie wskórasz :huh: Ale też bym była zła :silly:

Anulka to działaj kochana :lol: A może jeszcze do końca tygodnia się rozpakujesz :lol:

Patys Racja, że nawet przy takim małym "remoncie" wydatki są zawsze większe niż się zakładało :blush:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #418577 przez chłopek
czesc dziewczyny
ale ten czas leci niedawno na czerwcówkach rodziłyśmy a tu juz wrzesniówki sie beda rozpakowywac

pochwale sie wam moim maluszkiem

12 lata 3 miesiąc temu #418578 przez patys
baby no właśnie nie ma nic gorszego jak się czeka tyle na męża a jak ma w końcu wrócić to człowiek nie może się do końca cieszyć bo ten coś przeskrobał.... no ale zakładam taki scenariusz że wszystko sobie zaraz wyjaśnicie i spędzicie miły wieczór :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418579 przez chłopek
czesc dziewczyny
ale ten czas leci niedawno na czerwcówkach rodziłyśmy a tu juz wrzesniówki sie beda rozpakowywac

tu moje chłopaki sobie spały słodko

a to śmieszek Sebus
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #418587 przez baby_55
Anulka ponoć to dobrze działa, choć na mnie nawte sam olejek rycynowy nie działał (nawet mnie nie przeczyściło, a powinno heheh ) więc to różnie bywa ;) ale jakby któraś była zainteresowana to mozna spróbować :) na niektóre dziewczyny działa idealnie w tym samym dniu jadą rodzić :)
40tygodni.pl/Category/014/2,20991,ale-co...m-trzeba-zrobic.html

12 lata 3 miesiąc temu #418588 przez patys
chłopek ale masz słodziaków w domu :) zwłaszcza na tym pierwszym zdjęciu wyglądają jak takie grzeczne aniołki :)

12 lata 3 miesiąc temu #418599 przez chłopek
patys no właśnie wyglądają :) Sebus jest grzeczny, Ksawcio czasem łobuz ale są kochani

12 lata 3 miesiąc temu #418650 przez 26joanna
Tyle co dziś pochwaliłam się ze ja będę mieć święty spokój od rodzinki i ich "mądrości" zadzwoniła do mnie teściowa :angry: Ciśnienie mi skoczyło i chociaż nie boli mnie głowa i nie mam zawrotów w niej , jedyny plus ;) Nie wiem już co powinnam mówić mojej mamie i teściowej. Podchodzę do porodu i do wychowywania dzieci może zbyt optymistycznie ale jakie mam wyjście ? Lepiej jak narzekałabym ze nie dam sobie rady , jak sobie poradzę etc ? One nie wiedza jaki strach we mnie siedzi bo nie wiem jak to będzie , teraz "zaciskam" nogi bo koleżanka która ma zająć się Lusia jest w Polsce a w razie W. co zrobię? Podwiozę do byle jakiej znajomej dziecko? Nie wiem jak dam sobie rade z maluszkiem i uczennica , ale wierze ze mi się uda. Najgorsze ze nikt mi nie powie i nie wspiera prócz męża , ze dam sobie rade z dwójką dzieci , ze wszystko będzie dobrze i się ułoży :( . Przepraszam ale musiałam się komuś wygadać :(

12 lata 3 miesiąc temu #418707 przez Lui
Ja już po wizycie u Pani Gin, wszystko pozamykane, jeśli do 4 września nie urodzę, mam przyjść 5 września na czczo do szpitala spakowana. Waga niby 3300 kg najprawdopodobniej z dużym poślizgiem w dół nawet do 0,5 kg powiedziała (Pani Gin tylko tak sobie zważyła ze względu na to, że zero rozwarcia etc). Miłej nocy

12 lata 3 miesiąc temu #418718 przez Jussstyś
Lui to widze, że Twoja córcia nie urodzi sie tak duża, jak pozostałe :laugh: taka w sam raz, mi by wystarczyło, aby moja ważyła tak od 3,0 do 3,5kg maksymalnie, no ale zobaczymy :laugh: no i mam nadzieje, że do wtorku coś się będzie jednak działo :)

A ja własnie posprzatałam mieszkanie, pomyłam podłogi, powycierałam kurze i posprzątałam w kuchni i w łazience i plecy mi zaraz pekną :laugh: mam nadzieję, że po tym zacznie sie dziać coś konkretnego :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #418730 przez kasienka83
Ja odkurzyłam i umyłam samochód, spacerowałam po sklepach, odkurzyłam w domu, pobiegałam po schodach, wypiłam napar z liści malin i co?
NIC !!!

Zostało mi jeszcze przytulanie z mężem :))))

12 lata 3 miesiąc temu #418734 przez PolaL
26joanna najważniejsze ze masz wsparcie w mężu a reszta na pewno sie ułoży :kiss:

dziś chyba taki dzień, albo szykuje sie zmiana pogody - bo normalne nerwowa jakaś jestem , moje dziecko łamie wszelkie limity łobuzerstwa. Normalnie brak mi na niego sił :huh: a moze moje hormony tak szaleją.

Właśnie doczytałam że od 3.09 przez 2 tyg. mamy nie mieć ciepłej wody. Czyli kolejny powód żeby teraz nie urodzić. A swoją drogą czy u was też jest tak ze co roku na 2 tyg. nie macie ciepłej wody ?? (niby czyszczą sieć i robią remonty w elektrowni).

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #418743 przez Jussstyś
PolaL u mnie nigdy tak nie było, że przez 2tyg. nie ma ciepłej wody, chyba bym zwariowała :huh: owszem czasem wisi ogloszenie że będą przeczyszczać rury i nie bedzie wody od 22:00-6:00, ale żeby ciepla wode wyłączyli to nie, poza tym ja mam wode podgrzewana na gaz to nie da rady, żeby ciepłej wody nie było :laugh:

kasienka83 może to jeszcze nie czas na nas, maleństwa same zadecydują kiedy zechcą wyjść :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #418854 przez Nan
26joanna Dacie radę - może bedzie wesoło na poczatku, ale za to jaka satysfakcja kiedyś- tak jak dziewczyny pisały- grunt, że chcecie i się wspieracie. Nasi znajomi właśnie przywitali 3 malucha na obczyźnie- dali radę - chłopaki z tata po prostu drzemali pod drzwiami sali porodowej, a mama z takim wsparciem uwinęła się szybko i sprawnie- także uszy do góry.

12 lata 3 miesiąc temu #418856 przez magdalenamksiazek
Witam z samego rana...

Dziś kolejna fatalna noc :angry: a to w ogóle nie mogę zasnąć, a jak już przysnę to muszę do łazienki albo mi ręce drętwieją czy dla odmiany po prostu jest mi jakoś niewygodnie. Staram się nie dosypiać w dzień albo najwyżej godzinkę żeby potem wieczorem być zmęczoną...a tu i tak nic :(

Zabieram się za robienie mężowi śniadanka..a potem coś posprzątam i poprasuje.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka