- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Całą noc praktycznie nie spałam bo ciągle mi się siku chciało a wiadomo, że powinno się oddać mocz najlepiej z całej nocy ale o 2 i 5 rano myślałam, że do łóżka nasikam

W piątek wizyta u gina ( mam nadzieje, że wtedy zostawie u niego ostatni raz swoje pieniądze, oczywiście nie licząc tych, które zostawie po ciąży

PolaL trzymam kciuki żeby coś się ruszyło

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

dziś myślę ok 14 pojadę do szpitala no i zobaczymy jak zadecydują lekarze czy jutro cesarskie czy w piątek...na piątek ogólnie mam termin...
dziwne uczucie tak wiedzieć że to już jutro albo pojutrze...maż już bierze od jutra wolne więc będzie cały czas ze mną...
jussstyś i madzia dzięki za numery będę do was pisać jak coś

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

patys trzymamy kciuki za Ciebie, pewnie już dzisiaj albo jutro będziesz tulila Mateuszka

Ja miałam koszmarną nockę, mimo, że padał deszcz to mi było goraco jak nie wiem i co chwilę się budziłam i nie mogłam spać

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Patys fajnie, ze juz tak szybko

Polal to super wieści, pewnie już niedługo sie rozkręci

Jussstyś współczuje nocki, daj znać po wizycie co i jak

wczoraj jakoś już nie miałam siły wieczorem zaglądać... skurcze mnie męczyły poszłam sie wykąpać jak zwykle przeszły więc zrezygnowana poszłam spać

dzisiaj wstałam w dobrym humorze ogólnie, czuję sie nadal bardzo dobrze

młoda rano wierciła się tak, że aż skurcze wywołała, ale potem się uspokoiły i skurcze i młoda, teraz jest już spokojniejsza, przepycha sie rozpycha naciągając skórę do granic i tyle

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Dziewczynki tak siedzę i czytam , to już praktycznie nie pamiętam jak to było pod koniec ciąży. Ale nie chciałabym do tego wrócic

Malutka moja rośnie pięknie już waży 4,6 kg.
Nadal odwiedzaja nas goscie, ale zazwyczaj dostaje pampersy, tez dobrze bo to najwiekszy wydatek przy dziecku

Dziewczynki malo pisze bo codziennie spedzamy na podworku ok 3 godzinki

Milego dnia zycze

- Patka0308
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
gratulacje nowym mamusiom!!!!!
ja w poniedziałek byłam na ktg i wszystko ok za to ciśnienie 140/100...kazali mi przyjść dziś i zrobić badania moczu. byłam dziś i ciśnienie 150/100 i do tego jakieś małe rozbieżności w wynikach

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Patys to trzymajcie się dzielnie, czekam na wieści:) NA pewno wszystko będzie dobrze i Mateuszek zdrowy i zadowolony przytuli się do swojej Mamusi już niebawem!

Pola to dobrze, że z Malutką wszystko w porzadku, może faktycznie sobie wywróżysz na tego 14:) Moja teściowa tez liczy na to, że wtedy urodzę, bo ma 14.09. urodziny:) A ja sobie wymarzyłam 15.09, w sobotę, najlepiej z rana:) tak bym już chciała tulić Natalkę, że chyba przestanę panikować na myśl o porodzie;)
Siteczko troszkę Ci pozazdrościłam tego romantycznego spaceru nad Wisłą i dałam się wczoraj wyciągnąć mężowi na randkę na Kazimierz i też sobie spacerowaliśmy nad Wisełką tam koło tej "kładki miłości"

Chasiami ale rośnie pięknie Twoja Królewna, a pamiętam jak się dziwiłam, jak już tak bardzo chciałaś, żeby się urodziła, mnie wtedy fajnie było jeszcze w dwupaku, ale teraz ja też już tak chcę na spacerki z Córeczką chodzić. Powodzenia w przygotowaniach, pewnie sporo pracy macie, pamiętam chrzciny chrzęśniaka w zesżłym roku, ale się z mamą narobiłyśmy, ale było warto!

BAby ja też dziś w dobrym humorze:), a to za sprawą małej galerii, którą nam otwarli na osiedlu, strasznie fajna, bo jest rossman, pepco i alma i włąśnie z niej wróciliśmy; ale Natalki nic nie może skłonić do wyjścia na świat, ani przytulanie, ani randka, spacery, ani nawet zakupy, za którymi jej mamusia przepada...

Justyśś daj znać po wizycie, co z Córeczką

miłego dnia:)
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

gosci nie zazdroszczę

trzymam kciuki za udane chrzciny

Patka może to ciśnienie masz tak wysokie, bo się stresujesz... przyjdź na badanie wcześniej, odpocznij sobie poczytaj chwilę gazetkę i dopiero idź do gabinetu, może wtedy będzie lepiej

26joanna Ty chyba dzisiaj masz się dodatkowo na badania zgłosić jak dobrze pamiętam, jak wrócisz to koniecznie daj znać

Madzia widzisz jak to człowiek nie jest na bieżąco z tym co sie w Krakowie dzieje... orientuję sie tylko mniej więcej w budowie tramwaju na ruczaju bo to mnie szczególnie interesuje a poza tym to nic nie wiem... nie wiedziałam, że galerię budują w Twojej okolicy
a u mnie też nic nie działa, niestety nasze córcie nie chcą wyjść... małe uparciuchy

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Patka0308
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
MADZIA7 może masz rację że poród się zbliża, ja już tak bardzo chciałabym urodzić i mieć synka przy sobie

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Patka0308
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

Rozwarcie 2cm(!) czyli się cofnęło

Szyjki prawie nie czuć taka krótka, ale nadal zamknięta... Lekarz wsadził jednego palucha, po chwili powiedział, że musi wsadzić dwa i jeszcze pytał czy boli

A ciśnienie miałam 150/86 i położna powiedziała, że jak wieczorem będzie takie wysokie to na IP mam jechać

a w sobotę są u nas dni otwarte na zwiedzanie porodówki, chyba się wybiorę z mężem

No ale jak mi tak lekarz nagrzebał głęboko paluchami, to może coś się ruszy