- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziewczyny, to która następna, stawiam na Siteczko lub Małą

Siteczko szkoda, że wyjeżdża Twoja lekarka, bo bardzo miła się wydawała:)
Doszłyśmy do strony 500 na naszym forum, musimy to wydać jako: "Rozterki i zmaganie - do porodu dotrwanie", czy coś w tym stylu

miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Właśnie uraczyłam swój organizm 2 łyżkami oleju rycynowego i kubkiem parzonej kawy

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja dziś od 6 nie śpię ale dopiero jakieś 20 min temu mogłam się wykąpać i zjeść śniadanko

baby karmię małego w sumie tam gdzie śpi więc raczej zawsze jest malutka lampka i ciemno...ale czasem zdarzy sie pójść do stołowego pokoju a tam światło trochę większe...sprawdzę to:)
tak się cieszę że taką ładną pogodę zapowiadają w następnym tygodniu to pójdziemy na pierwszy spacer z Mateuszkiem:)
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
to poszliśmy z malutka najpierw do sklepu na zakupy pozniej do parku

I dzisiaj zapowiada síe ladnie to tez síe wybierzemy

na spacery wychodzić jak tylko będzie ladna pogoda

mała trzymam kciuki zeby cos ruszyło

Moja corcia nam dała popalić dzisiaj w nocy, strasznie płakała nie moglam jej uspokoić

Co zasnela to za chwile síe zrywala z raczkami w górze jakby síe czegoś przestraszyła :-(a wczoraj byli u nas
naprawić domofon w mieszkaniu i strasznie síe darli, moze niunia síe ich przestraszyła i dlatego síe tak zrywala w nocy

Biedactwo, ale na szczęście juz spi spokojnie

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

A moja córcia dzisiaj kończy tydzień

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Byłam rano w szpitalu, miałam badanie przez swoją gin i jeszcze jakąś drugą, myślałam że zejdę na tym fotelu tak bolało :| ale przez noc nic się nie zmieniło, nawet jak zwykle rano dużo lepiej się czułam, zero objawów, nawet na KTG tylko 1 skurcz się pojawił, tak więc wszystko ucichło... a wczoraj wieczorem to wręcz skręcało mnie z bólu tak jakby mnie ktoś na dole rozrywał, krzyże bolały a tu nic, zero postępu... Jako że jeszcze jestem w terminie... i szkoda aby próba z oksy się nie powiodła i musiałabym mieć CC a to mój pierwszy poród, jestem jeszcze 'młoda'

Tak więc jak nic się nie wydarzy to mam się stawić w środe popołudniu na KTG, a następnie w niedziele za tydzień na 9 do szpitala [wtedy będzie moja gin]
Tak więc właśnie czekam na moich rodziców, bo mają być koło 13 z obiadkiem u nas

MADZIA7 ja jestem rozczarowana że jednak nie będę mogła dziś rodzić, chociaż jeszcze nic nie wiadomo

PolaL GRATULUJE! Super szybki poród! Wracajcie szybko, czekamy na relacje i zdjęcia

- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jasiowi zaczął odpadać pępek , ale taki dziwny jest teraz . Przy Lusce po prostu odpadł , może wtedy się tak nie przyglądam

Dzisiaj termin mojego porodu

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To może jak Cię tak porządnie przebadały, to coś ruszy faktycznie u Ciebie, mnie też wczoraj dość "mocno" badała, ale nawet czop mi nie odszedł... No nic, to trzymam kciuki nadal za Ciebie, a Ty trzymaj za mnie, to może nam się uda trafić dzisiaj na oddział

Justyś i PAtys ale Wam fajnie, że już możecie na spacerki chodzić z MAleństwami, ja chciałam jechać na razie z samym wózkiem, zeby go rozjeździć i z maskotką NAtalki - owcą, ale siostra stwierdziła, że to zły pomysł, bo jeszcze nas wezmą za wariatów i zamkną...

A co z BAby i Czajusiątko? Zameldujcie się w dwupaku bądź nie, bo się martwimy...
- iwa234
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- :):):):)
PolaL, PATKA moje gratulacje:)

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- iwa234
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- :):):):)
to raczej efekt weekendu:)
Kazdy juz po obiadku odpoczywa

- Patka0308
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

My jeszcze dziś w szpitalu,ale jak będzie wszystko ok to jutro wychodzimy do domku

a co do porodu to było tak: w czwartek kroplówka z oksytocyna przez 8godzin,pod koniec jakieś bardziej bolące skurcze,ale ogólnie szyjka jeszcze długa.Potem powrót na salę na patologię, w piątek koło 18 zaczęły się dosyć bolące skurcze,koło 21 skurcze z krzyża i naprawde poważny ból, 23.45 byłam na porodówce z rozwarciem 2 cm, potem szybko znieczulenie i po znieczuleniu rozwarcie 5 cm, potem kroplówka z oksytocyną i pełne rozwarcie,potem czekanie jakieś 40min na anestezjologa na drugą dawkę znieczulenia i przemy, po 20min Grześ wychodzi na świat,a w raz z nim chlusnęły wody i zalały personel

Mój Grześ w dzień śpi a w nocy daję koncerty

PolaL gratulacje

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Madzia ja jeszcze nie rodzę tylko wybraliśmy się w odwiedziny do moich rodziców i dlatego mnie nie było... jak po wczorajszych wykopkach mnie nie ruszyło to już chyba nigdy nie urodzę

- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ale siedze jeszcze na piłce cały czas więc może do wieczora mój synuś się ruszy