BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 6 miesiąc temu #436642 przez chłopek
ja tez szybko zaczełąm chodzic po porodzie z Seba świetnie sie czylam do po Ksawim to masakra była nie mogłam sie ruszac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #436661 przez baby_55
Madzia ja po 16 godzinach porodu chciałam z sali porodowej iść sama na swoją salę ale mi nie pozwolili i zawieźźli na wózku :silly: a potem łaziłam po pokoju, bo mnie tyłek bolał i usiąść nie mogłam a miałam dość leżenia :laugh: nie chciało mi sie spać i wolałam na Adiego patrzeć przez całą noc :)

12 lata 6 miesiąc temu #436673 przez MADZIA7
DZIEWCZYNY PRZEKAZUJĘ RADOSNĄ NOWINĘ OD SITECZKO :) :

"Zawiadamiamy o narodzinach Synka - Tymon Jan, przyszedł na świat 28.09.12 o godz. 19:15 dając nam 57 cm szczęścia i 3890 g radości! Dumni rodzice Justyna i Adam"
:) :) :)

12 lata 6 miesiąc temu #436675 przez baby_55
Super :) ogromne gratulacje SITECZKO :) buziaki dla Ciebie i Tymonka :kiss: :kiss: :kiss:
[/size][/b]

12 lata 6 miesiąc temu #436683 przez 26joanna
SITECZKO GRATULUJE!!!! Czekamy na relacje i zdjecia Tymonka :kiss:
Ja tez po porodzie nie moglam uleżeć w łóżku :P Od razu jak doszłam na sale to zaczęłam wędrówki :silly: W tym szpitalu podobało mi się ze zaraz z porodówki poszłam pod prysznic z położną , która mnie pilnowała a mąż został z synkiem :)

12 lata 6 miesiąc temu #436684 przez agnesssa
Siteczko wielkie gratulacje :kiss:

Ją z powrotem na patologie przeszłam :( I w całe nie chce wracać na indukcje bo jest okropna 11h lezenia pod KTG i kroplówką to nie dla mnie. Plecy mnie bardziej bolały niż skurcze. Otóż po oksy skurcze były co 6 min a rozwarcie ruszyło się o pół palca więc praktycznie w ogóle :huh: Nie wiem co dalej bo nikt nic nie mowi. Mam nadzieję ze jutro po obchodzie coś się dowiem. -Teraz skurcze ustały :dry:

Mam dola i tyle :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 6 miesiąc temu #436686 przez MADZIA7
Agnessa Bidulko może coś ruszy po odłączeniu tej oksytocyny, ktoś tu pisał, że tak nieraz bywa, spróbuj odpocząć i nabrać sił przed jutrem:) Przesyłam Ci trochę energii i otuchy, choć wiem, że nie jest Ci łatwo :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #436688 przez chłopek
siteczko gratulacje mój synek tez sie urodził 28 ale czerwca:)
agnessa sciskam u mnie po oxy skurcze sie ruszyły i byly konkretne móie o porodzie z seba bo przy Ksawcim bylo gorzej

12 lata 6 miesiąc temu #436689 przez baby_55
Agnessa przesyłam ogromniaste buziaki i duuuużo pozytywnych fluidów, jutro razo wstaniesz w lepszym humorze i od razu wszystko się bedzie lepiej układało :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #436719 przez agnesssa
Po tej oksytocynie wszystko się zatrzymało. Od wczoraj miałam może ze 3 skurcze. Jestem zła bo jak by mnie w poniedziałek przyjęli to pewnie już bym była po drugiej indukc i Maks byłby ze mną a tak już raczej nie liczę na wrzesień. Wiem ze marudze ale jestem zmęczona już ta sytuacja. A jeszcze moi teście przyjechali wczoraj w nocy i teraz maż przyjedzie do mnie tylko na chwilę bo ma gości :angry: I to jeszcze z nimi, a ją nie mam ochoty na żadne odwiedziny :angry: Ją rozumiem ze się stesknili ale jak zwykle mają w dupie wszystkich dookoła.

12 lata 6 miesiąc temu #436720 przez chasiami
Dzień doberek :)
Ja dzisiaj wcześnie wstałam bo Alusia chciała cyca, potem chciała porozmawiac z rodzicami troszke :)
I wiecie co dziewczynki chyba zauważam pierwsze uśmiechy :)
Z Alą już wszystko ok :) wysypka znikła :) Dziękuję dziewczynki za wsparcie :)

siteczko gratulacje dla szczesliwych rodzicow widzisz i ty kochana sie doczekalas :)

agnessa Ty wszystkich nas wspierałaś, a teraz sama potrzebujesz wsparcia. kochana wiem ze jest ci cięzko, ale trzymaj się. Myśl pozytywnie, że już niedługo będziesz miała maluszka ze sobą.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #436774 przez gorla
siteczko wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!! ale Tymek spory chłopek :kiss: :kiss: szybko wrcajcie do zdrówka :lol:

Agnessa kochana, a o cc nic nie mówili ?? jestem z Tobą :kiss: :kiss: nie przejmuj się teściami , pewnie nie zdaja sobie wszyscy sprawy jaka jestem już wnerwiona i zmęczona tym czekaniem. Jak ktoś sam na własnej skórze tego nie przezył to drugiego nie zrozumie niestety, szkoda twoich nerwów. Mówili jak długo zamierzaja wywoływać i czekać na naturalny poród??

chasiami super że Alusi przeszła ta wysypka :kiss: :kiss: a te minki maluszków sa super, ja z aparatem chodziłm i próbowałam je łapać :)

Noo a jak jak zwykle noc z głowy zgaga paskudna od 3 w nocy nie śpię a teraz mnie muli, ale sie nie płoże bo by Oliwia z psem mieszkanie roznieśli :ohmy: :ohmy: dziś mam w planie prasowanie pokrowca na kołyskę i reszty, znów mama nakupowała ciuszków i trza poprasować :ohmy:

chłopek oby sie nie pozarażali

baby a ty dziś masz termina???!!!! gotowa na poród??? :lol: :lol:

Dziewczyny szukam w aptekach tej herbaty z liści malin na szyjkę,ale nigdzie nie dostałam. Któraś pisała, ze parzyły z liści malin zerwanych z krzaczka :lol: tez mam maliny w ogródku ale zastanawiam sie ile tego sie parzy zebym jakiego wywaru nie zrobiła co wyłysieje hehe

A i podpisałam wczoraj umowę z bankiem krwi pępowinowej :lol: Paczuszka do pobrania czeka na szafce przy torbie do szpitala :silly: obym jej nie zapomniała na porodówkę.

Gin mówi ze nic sie nie dzieje, a ja mam przeczucie że juz powoli idzie do porodu, wszystko starsznie boli, brzuch napięty na maksa. Za tydzień zacznę pić te herbatki i jak baby na piłce siedzieć, ale nie mam sako tylko taka Oliwii z uszami do skakania hehe

Ae sie wczoraj uśmiałam, stałam na krześle mąż mnie trzymał i wyciągałam ubranka dla Mai, mąż nagle:" Ty jak mam cię trzymać jak ze wszystkich stron jesteś wypukła, tam tyłek tu brzuch"

12 lata 6 miesiąc temu #436787 przez monika1984lodz
Agnesssa moim zdaniem powinni Ci zrobić cc- to już ponad dwa tygodnie po terminie.
Codziennie zaglądam i bardzo kibucuje Wam dziewczyny

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 6 miesiąc temu #436791 przez agnesssa
Chasiami super ze z Alunią już jest dobrze :kiss:

Gorlus ty jeszcze zaczekaj ze 2 tygodnie ;) Widziałam zdjęcia Oliwki piękna księżniczka i jak była mala i teraz też :) A Mareckiego gdzie masz, nie może się zająć corcia żebyś mogła odpocząć :unsure:

Jestem po obchodzie no i tak jak myślałam jutro kolejna indukcja.Ale mam wrażenie ze też nic to nie da prostu mój organizm nie reaguje na oksy.

Moi teście za chwilę u mnie będą więc muszę się zrobić na bóstwo :silly:

12 lata 6 miesiąc temu #436796 przez majka_166
czesc dziewczynki ale mam zaleglosci ale mala daje tak w kosc ze nie mam sily na nic:( w dodatku cala popekalam i tak strasznie boli ze nie moge siedziec spac ani nic:(((
czajusiatko juz urodzila??
GRATULUJE WSZYSTKIM MAMOM , KTORYM NI GRATULOWAŁAM :) (ale to tworcze wyszlo) hehe
rodzilam 3 godziny ,ze znieczuleniem,ale i tak jak sobie pomysle o porodzie to amm dreszcze . Mdlalam caly czas z bezsilnosci :(
mala piekna i zdrowa (tfu tfu) trzymajcie sie!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka