- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Patys myślę, że masz rację, bardzo fajne masz nastawienie, aż mi wstyd było, że narzekam, bo Ty masz gorzej niż ja z tymi szeleczkami i zapalenie płuc przeszliście,a tak dzielnie się trzymasz,chyba wezmę z Ciebie przykład i się wezmę z garść! Grunt że Maleńka jest zdorwa, a to że nie chce spać, to trudno... miejmy nadzieję że z tego wyrośnie. Trzymam kciuki, żeby szeleczki jak najszybciej przyniosły oczekiwane efekty!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- patys
- Wylogowany
- rozmowna
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
- madeleine
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Synuś już na świecie! :))
Dzisiaj mieliśmy drugie szczepienie. Zdecydowaliśmy się na szczepionkę 5w1 i nie żałuję. Wiktor dzisiaj strasznie płakał, a ja płakałam razem z nim w styczniu ostatnie szczepienie na szczęście. Nasze maleństwo ma 63 cm długości i waży 4800
zmieniliśmy mleko, przez pierwsze dni budził się w nocy na jedzenie a teraz znowu przesypia całą nockę Kąpanie o 20, mleczko o 21, zasypia po 22 i śpi do 7, czasami 8 rano dostaje jeść i od razu zasypia i śpi do 10-11
w dzień też dużo śpi łącznie jakieś 4-5 godzin zamontowałam mu znowu karuzelę z miśkami do łóżeczka cieszy się do nich, bije rączkami Oboje z mężem mamy ubaw jak do nich gada
Pochwalę się naszą kruszynką
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
madzia7 - ja cię rozumiem, moja Hania w nocy budzi sie co 1,5 godziny i juz jestem tym wykonczona. tez tlumacze sobie, że powinnam sie cieszyc ze jest zdrowa, ale moje zmeczenie jest tak ogromne ze padam na twarz czasami
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
a jakie grubaski sa... Kajetn 56cm i 5450g a Ksawery 58cm i 5900g
właśnie zamawiam foteliki chłopakom i co myslicie o tych??? allegro.pl/nania-foteliki-samochodowe-tr...bon-i2788577594.html nie ukrywam ze patrze tez na cene bo przy dwóch to nie moge sobie pozwolić na szaleństwa....
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
smoczka ale ten co ma to juz taki brzydki jest. Kupilam teraz dwa nowe ale od 3miesięcy dopiero
i nie wiem czy moge juz niuni dac ten nowy, jutro skonczy dwa miesiące. Moze to głupie
pytanie ale zastanawiam się nad tym...
Aganio bardzo ładne te foteliki :-)ja bym kupiła na Twoim miejscu tym bardziej, ze nie są drogie
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Madeleine słodziaczek
pięknie rosną nam dzieciaczki
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś obiecałam sobie nie narzekać, więc tylko jedno słowo, dziś spałam 3 godz..., ale odwiedzi mnie mama i może w dzien się cosik zdrzemnę, żeby mieć siły na wieczór, bo rano to mam sposor energii, a wieczorm coraz mniej i prędzej siebie usypiam niż Natkę Hanias to mamy podobnie:)
Pola masz rację z tym czuwaniem, zastanawiam się tylko czy kiedykolwiek będziemy jeszcze normalnie spać, ale w takich przypadkach jak pisałaś, to faktycznie dobrze czuwać, dobrze że wszytko się dobrze skońćzyło!
Justyss ja myślę, że z tymi smoczkami to chodzi o to, żeby dzieci się nie dławiły, więc jak Twoja córcia jest spora i jej ten smoczek pasuje, to chyba nie ma przeszkód, a jak będzie za duży, to pewnie go wypluje, ale na wszelki wypadek poobserwuj, czy się nim nie dławi. Zazwyczaj to chyba jest na odwrót, że duże dzieci chcą jeszcze małe smoczki, jak mój chrześniak.
Madeleine śliczny Twój Wiktorek!
A to moja mała "Nieśpiąca Królewna"
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Jak szystkie się chwalicie swoimi ślicznosciami to ja też:
Dziewczyny - karmiące piersią - mam do oddania witaminy - K+D i samo K, w kapsułkach - nowe nie zaczynane opakowania, mi się nie przydadzą a po co mają się przeterminować, jeśli któraś chce pisać do mnie na mail - wyślę pocztą
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
Śliczny Oskarek i widze, że tak samo pcha paluszki do buzi jak moja Julcia