- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Zuzanka coś marudna, ale gaworzy. Ja czekam na Piotrka, jeszcze go nie ma. Jejor, jak mi nudno....
A Wy pewnie spędzacie rodzinnie weekend. Ja słomianą wdową teraz jestem, jutro Piotrek też do pracy idzie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To ja idę spać, nie ma co
Pewnie jak wstanę, to będą ze dwie strony, bo Wy tak macie, że piszecie, jak ja wyłączam kompa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Pijemy dziś winko i oglądamy kabarety Malina u Ciebie są, a ja je kocham
Vestusia Wy dziś bezalkoholowo?
Piotrek jutro też pracuje? Zaznaczyłam dzis Krzysiowi po raz pierwszy i nie ostatni, że nie ma nic o żadnych filmikach itp gadać
Milla
Igor rewelacyjny. Cudownie sie śmieje. No i jak mu dobrze w kąpieli. Ząbki świetaśne Ucałuj Go mocno Suari.
Zmykam do małża.
Dziś byliśmy w kilku sklepach w poszukiwaniu żelu. Ale wstyd
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wypiłam Lecha Shandy, ale nic nie poczułam, a Piotrek chyba na to liczył, bo znowu coś o seksie wspominał? Nie za dużo tego dobrego?
Jutro niestety też do pracy idzie, ale wróci po 15.
Co do filmików to wie o tym, na którym jest z tymi miśkami na głowie i mówi do Zuzi "nie śmiejemy się, nie, nie, nie" Ale o innych proszę nie mówić i o fotkach też, bo się pogniewa na mnie naprawdę. Jakby wiedział, to by mi cyce urwał he, he, he
Idę też przed tv i do wyra, jestem padnięta i plecy mnie bolą
Stosunkowo udanego wieczoru wszystkim Wam życzę
Buziole!
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
- Otrzymane podziękowania: 0
Widzę, że dzisiaj tutaj jak ruch jak w ulu. Naskrobałycie że hej a ja już nic nie pamietam co która pisała. Mózg mi się lasuje z tego gorąca.
Wczoraj miałam gosci -moje ciotki przyszły. Przyniosły Mikołajowi 3koszule w kratkę z krótkim rękawem 92, 3 pary spodni, piżamkę 92, śliniak na rzep, misia chrapiącego, grzechotkę, samochodzik, buty tenisówki kremowe 19 (są na styk ale niestety są na sztywnej podeszwie i raczej Mikołajowi nie założę. Nadają się dal dziecka już chodzącego),chusteczkę i czekoladę. Bardzo fajne te prezenty, jestem bardzo zadowolona.Przyszły po raz pierwszy. Miło spędziłysmy czas.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wieczorem poszła, no i dzien zleciał.
Upał taki że po cyckach mi się lało. Mam dosc. Mam nadzieję, że w poniedziałek (w/g prognoz) ma sie ochłodzić bo inaczej chyba padnę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale fajną ma kąpiel Igorek. Zębiska godne pozazdroszczenia. Super .
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Teskni mi się za małżem... Miał wrócić w tym tygodniu ale zostanie tydzień dłużej
Vestusia Bob myslał że Cię wykorzysta po tym piwie a tu lipa. Za dobrze by miał haha
zmykam sie spakować przed jutrzejszym wyjazdem. DObranoc kochane. Buziaki. Miłego weekendu
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Ojjjj gwarno tu ostatnio. Probuje WAS nadgonic
Widze, ze kontrowersyjne tematy podejmujecie
Jesli chodzi o noclegi w Powidzu, mna sie nie sugerujcie, bo niewiadamno w 100% czy bedziemy. Wiec Vestussiu, Dorciu i Malinko smialo mozecie sobie w jednym domku spiochac Musze jeszcze dokladnie obgadac sprawe z SZ, przypomnialo mi sie, ze za dwa tyg. mamy wesele, wiec znowu troche kaski pojdzie No, ale zobaczymy
Igorek cudasnie ma zebiska
Dorcia, zelik powiadasz....hmmmmm
No wlasnie, Vestusiu tez uwazam, ze przy naszych facetach o niektorych rzeczach nie powinnysmy na spotkaniu rozmawiac
Hania przeziebiona Wczoraj zaczal jej sie katar, w nocy 38 stopni. Dostala czopek, temp spadla, ale katar wciaz ja meczy
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja oglądam zaległe odcinki M jak miłosc i zbieram sie pakować.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kredzia fajnie, że odwiedziły Was Twoje koleżanki. No i prezenty fajne, no buciki może nie do końca podpasowały, ale generalnie fajnie i dużo. To się chwali no i Miki zawsze będzie miał już coś nowego.
Udanych chrzcin życzę
Madziaska Ty nam tu nie wymyślaj, bo raz że chcemy, abyście byli, a dwa, że nie ma domków trzypokojowych
No i dziewczyny ja nadal mam pytanie. Jedziemy w piątek??? Dwa noclegi??
I jeszcze pytanie techniczne - bierzecie np. łóżeczka turystyczne? Bo te wersalki to raczej dla nas, a dzieciaki to chyba coś swojego musiałyby mieć? Jeśli tak, to muszę skądś skombinować łóżeczko turystyczne, bo nie mam.
Ja popijam kawę. Zuzia wstała o 5, bo Piotrek tak wstał. Wczoraj cały dzień tylko "tata", Piotrek przyszedł po 19 i dopiero po 20 Zuzia szanownie zasnęła. I jeszcze zrobiła mi nr, bo nie chciała mleka z kaszką z butelki. W końcu, zrezygnowana, przelałam do miseczki ... i zjadła!!!
Teraz ją przewinęłam, dałam witaminki no a mleka też nie chce. Co za trolek mały
Dorcia na pewno zaszalała, a będą z tego dzieci?
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja widzę postępy kilku dni, idzie jej coraz lepiej. Już czuję, że lada dzień rozbryka się na całego
I pomyśleć, że Zuzia całkowicie ominęła etap czołgania i pełzania. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, no ale raczkuje
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Od rana płacz(w związku z jutrzejszym pójściem do pracy) a w głowie ciągle obraz jak wchodzę z malutką Natalką do domu, zaraz po powrocie ze szpitala....Ja nie wiem jak ja wytrzymam tyle godzin bez niej!!!!!masakra jakaś normalnie jak to piszę to mi łzy napływają..Pewnie okaże się, że nie będzie tak źle ale dopóki nie pójdę do tej pracy i sama się nie przekonam to ciągle będę miała kiepskie nastawienie do tego wszystkiego.Vestusiu jak ty to zrobiłaś, ze dałaś radę???? Pięknie Zuzia raczkuje!!!!!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No a z Zuzanki normalnie jestem dumna, choć wiem, że nie wymiata tak, jak Misia
A reszta śpi???
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wczoraj też przesadziłam z procentami...poszłam spać koło 2 a o 5 już Natalka mnie obudziła Jak to zwykle po imprezie chce mi się dzis tak jeść, ze masakra...odkąd wstałam wchłonęłam już śledzia w śmietanie, zalewajkę i masło czekoladowe!!!jak teraz o tym myślę to nie chce mi się normalnie wierzyć, że jeszcze nie zwymiotowałam!!!!!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i dziwię się, że nie zwymiotowałaś Ja aż otworzyłam oczy jak przeczytałam, co zjadłaś. Po śledziach i maśle czekoladowych chyba bym rzygnęła he, he, he. Od razu przyszło mi na myśl, czy Ty nie zabrzuszona przypadkiem?
Natalka widzę też ranny ptaszek, jak i moja Zuzia.
Ja właśnie wyszłam spod prysznica, Zuza powoli marudzi, zaraz będzie szła spać.
W ogóle nie czuję, że jest niedziela, bo Piotrek w pracy. A my oczywiście w domu, bo nie da się inaczej..
A na dworze już zaczyna grzać słonko! Ale bym pojechała gdzieś nad wodę. Ale niestety nie można, Zuzanka chora
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Zaraz wychodzę na spacer z Natalka, Olą i Michałkiem lecimy kupić jakieś ciasto bo znajomi wpadają po południu.