- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Vestusia oczwiście, że może tak być jeśli chcesz off course.
Tak sobie myślę, że oprócz Darusia to same dziewczyny jadą. No Olo i Domiś, ale to już dorośli faceci Ale Daro będzie miał dobrze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Oj, Daro będzie miał harem. A co, nie będzie miał gorzej od kolegi Kubusia (Kimy), który ciągle z koleżankami się zadaje, a co, niech ma chłop coś od życia
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zajadam śniadanko - dziś łosoś z serkiem wiejskim. Trzeba wagę pilnować, bo niebezpiecznie rosła w górę. No ale obżerałam się okropnie, aż mi niedobrze było.
Zuzia niekapkiem bawi się, chociaż kupiłam jej faki fajny z Lovi. W środku ma taką uszczelkę i jak ona jest jakby "zamknięta" to bardzo słabo leci, nawet ja próbowałam z niego pić i szło mi ciężko. No a Zuzia bawi się tym niekapkiem...
Zuzia pojedzona i tymczasowo ogląda baje, aby mama mogła w spokoju zjeść śniadanko.
Czuję się, jakby był jakiś dzień tygodnia, a nie weekend, bo Piotrek w pracy.
Kima bawcie się świetnie na weselu i potem koniecznie poprosimy o fotki!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przepraszam, że się nie pożegnałam, ale był zament. Tu jest cudnie. Dzieci ok. Domiś nie wychodzi z wody, a Darusiowi gorąco. pije wodę litrami. Ola tak mnie wkurwia, że już nie mogę.
Vestusia Ty masz chociaż tyle dobrze w tej diecie, że lubisz takie rzeczy. Ja to serka niet. Tego łosiosia pewnie też bym nie zjadła. Od jakiegoś czasu płatki zajadam, ale z kakałkiem, bo za samym mlekiem nie przepadam.
Lence nie daje codziennie niekapka, ale pije z niego. Mamy z Avent'u.
Możemy sobie podać ręce- Krzysiu też w pracy. Będzie pewnie dopiero o 15.
Oby Sarna odpisała.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziadki pojechali. Przywieźli Zuzi zabawkę. Chyba wszyscy czytają w moich myślach, bo jest to oczywiście... no same zobaczcie:
Do pyszczka wrzuca się piłeczki, jest przy tym dźwięk no i wypada w jednej z czterech nóg Na górze jakiś przycisk, kulki. Fajowska jest
Do tego dostaliśmy jakąś mega zaczepiastą patelnię. Podobno kilkaset złotych kosztowała. Wypróbuję i zobaczę czy naprawdę ekstra, ale pewnie tak
Zuzia zasypia, ja zjadłam kawałek ciasta, które kupiłam. Leje się ze mnie i nic mi się nie chce. Obiad mam z wczoraj - te dewolaje. Dorcia, pytałaś mnie jak je zrobiłam - nic szczególnego, zawinęłam jak roladę a w środek wędzona szynka i ser żółty. Zapięłam wykałaczką Zjadliwe nawet, zresztą, Bob i tak wszystko je
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja Ci powiem, że ja z moim telefonem nieraz mam jakieś akcje i mnie on wkurza. Niby smartfon, wypasiony można rzec, a wolałabym starą nokię. Tzn. kiedyś miałam jedną nokię - E66 i przyznam, że najbardziej mi się ona podobała. Taka rozsuwana, elegancka. No ale technika idzie do przodu a tu durny alarm mnie wkurza, bo nie tak działa, jak w Nokii i przez to mnie wkurza. Ale nie mówię Piotrkowi, bo on to w ogóle klnie na mój telefon, bo nie potrafi go obsługiwać i zawsze jakiś komentarz doda od siebie
Idę naskrobać kilka ziemniaków dla Piotrka. Boziu jak tam gorąco. Nawet nosa nie wynurzam z domu. Okno balkonowe zamknięte, bo w mieszkaniu chłodniej niż na dworze...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No mój telefon też mnie dobija. Jest skomplikowany, drażni mnie. A Ty co masz za fona? Ja miałam wcześniej Samsung Galaxy Ace- no cudowny. Żaluję, że go sprzedałam. Teraz mam Nokię Lumię 710 i jestem zła.
Z tej patelni będziesz miała użytek na pewno. Będzie pyszne i nie tłuste jedzonko
Tą żyrafką Zuzia zacznie sie bawić później mówię Ci. Mój bratanek gdy miał 3 lata kochał ją, ciągle się nią bawił.
Zmykam, bo Zdanek juz sie zbliża.
Milla jest koło mnie. Jedzie na ten basen co ja byłam w Sopocie. Ale nie chce przyjśc na kawę
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam teraz Samsunga Galaxy S Plus - też się zastanawiałam nad Ice - ale wygrał ekran Amoled, no większy wyświetlacz i chyba lepiej śmiga po necie - fakt, jest fajny, ale jednak jestem przyzwyczajona do Nokii. No a ta Lumia niefajna?? Ja to powinnam pozostać wierna Nokii, miałam i Sony Ericsona, ale jednak Nokia to Nokia.
Oby Zuzia się nią bawiła. Na razie takie zabawki to dla niej za skomplikowane
Milla niedobra. A która przebywa blisko mnie? Chętnie umówię się na kawę??
Ja miałam strugać ziemniory a zadzwoniła babcia Piotrka i zeszło 20 min na rozmowie. Jejor, ale męcząca rozmowa. Kazała mi stawiać Zuzi bańki, a jak się nie zgodziłam to zaproponowała smarowanie jej Amolem. No nie ogarniam kuwety.
Idę te ziemniaki strugać, bo Bob kończy robotę i będzie zły!
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Gorąc!!!!!! niesamowity !!!!! koło 9.30 pojechaliśmy do parku, posiedzielimśmy dwie godiznki i wróciliśmy.
Vestusia- taką zabawkę mają w żłobku i Igor lubi się nią też bawić
Co do naszej "koleżanki A" - szkoda czasu na pisanie, ale zgadzam się z niektórymi z Was. Mnie zastanawiało to, że wszyscy dookoła byli "bleee", a ona ok, ale pozsotawię to bez komentarza.
A tak żeby oderwwać się od tego tematu to wrzucam fotosa naszych zęboli, trochę kiepska bo z telefonu, ale i tak cud, że udało się zrobić
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też już o koleżance "A" nie będę nic pisać, bo to sensu nie ma.
My po obiadku, tzn. ja i Zuzia. Piotrek wziął nadgodziny i będzie po 18. Ekstra. No ale i tak siedzimy w domu, więc wiele to nie zmienia...