BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 8 miesiąc temu #394773 przez Kredka
Dorciaition napisał:

Jeju Dziewczyny co tutaj taka cisza? ;(

ja jestem :laugh: :laugh: :laugh:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #394776 przez vestusia
Malina piekne te fotki. Laska z Ciebie a Misia po mamusi :-) urlop sie udal oby wiecej takich chwil :-)

Dorcia to nie zgaduje zeby Cie nie krepowac. w Powidzu Cie spije i potwierdzisz moje przyouszczenia he he :-)

Nie dziwie sie ze ciezko o takie spa w mieszkaniu. na dworze duzo latwiej ale za yo Lenia miala fajna rozrywke.

Pisze z tel bo Suari napisala mi eska. Sa z Igorkiem w szpitalu. Wieczorem zwymiotowal dwa razy i rano to samo. Ona poszla do pracy a hej Konrad z Igorem poszedl do lekarza. Ale po 13 zadzwonil do niej bo Igorek wszystko co wypil to zwracal,do tego doszla temp i kupki. pojechali do szpitala i dostali skierowanie do innego na iddziak zakazny. podejrzewali ospe bo mial krostki-az 7 ale w drugim szpitalu wykluczyli ospe. Igorek dostal kroplowke i plakusial jak zakladali mu wenflon. kroplowka na 5h a potem beda tam nynkac. Igorek ma lozeczko a Suari lozko ale Igorek lezy w lozku a potem beda spali tak razem. Pozdrawia Was cieplutko. zyczykam duzo zdrowka. Jejku ale te nasze dzieci sie nacierpia.

Ja pisze z tel wiec bez polskich znakow. ide juz nyny wiec dobrajoc Laski :-)

12 lata 8 miesiąc temu #394788 przez Dorciaition
Kredka co to za podglądanie? :silly:
Opowiadaj jak Tobie (Wam) minął dzień? ;)

O kurka! Biedny Igor. No nie mogę. Oby wszystko było dobrze i szybko wrócili do domu.
Vestusia jeśli będziesz do niej pisała do ucałuj ją mocno.

O Ty! Nie, nie powiem u już. Choć wiem, że Ty wiesz :P :P
Będziemy musiały się jeszcze ugadać co pijemy, co bierzemy itp. :)

Napisałam do Madziaski, Sarny i Luśki z informacją o domkach :)

Alanek[*] :(

12 lata 8 miesiąc temu #394791 przez vestusia
kredzia zazdroszcze tych spacerkow :-)

a nie podejrzewalabym Cie o bycie taka Mamusia kwoka :-) a Ty do pracy na razie nie wracasz bo nie pamietam juz czy o tym pisalas?

ide serio nyny bo zmeczona jestem wczorajszym piciem :-)

12 lata 8 miesiąc temu #394809 przez Dorciaition
Kredka nie widziałam Twojego posta. Ślepa kura ze mnie.
Ha ha jedne ślepa, druga źle czyta :laugh: :laugh:

Opętana jesteś z tą burzą. :silly:
Może z tymi napadami duszności powinnaś wybrać sie do lekarza co?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #394810 przez Kredka
Vestusia ja nie wracam do pracy, ponieważ nie mam do czego wrócić.. :( chc byc z Mikolajem do 2 lat a potem pojdzie do przedszkola a ja poszukam pracy, mam nadzieje że w uda mi sie w moim zawodzie..
Oj jestem jestem...matka kwowa :lol:
hehe w sumie to ciekawi mnie jak widnieje w Waszych oczach...że niby jaka jestesm?? spokojna?szalona?skryta?itp...

Dorcia :) u mnie do południa byla tesciowa. Usypiala na kanapie. POsiedziała pogadała o po 15ej pojechala. Potem siedzielismy w domu bo duchota, dopiero wieczorem spacer.Wrócilismy o 20:30 z parku. Musze sie wybrac koniecznie do alergologa/pulmunologa.

[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #394819 przez Malina86
Heloooł.

Suari zdrowka dla Igorka, oby szybko wyzdrowial :kiss:

Dorcia fajna Lenia w baseniku i czadowy ten muchomor.
Do kiedy trzeba wplacic zaliczke? Bo nie mam nic na koncie, a zeby poczta wyslac to chyba z 5km musze na poczte isc tu u mamy.
Zmieszcza nam sie w domku trzy lozka turystyczne czy wpakujemy dziewczyny do jednego? Hahaha :laugh:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Vestusia widze, ze Zuzanka juz sobie super radzi na kolanach, powiem Ci, ze to ganianie za dzieckiem mnie meczy hehe. Miśka ciagle chce na dywan wiec musze ciagle patrzec na nia, bo ona jeszcze wstaje przy kanapie, lawie i przy czym sie da.

Kimuś wygladalas bosko na weselichu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kubunio slodziutki, mistrz min normalnie!

Kredzia na urlopie wypoczelam, ale teraz niestety szara rzeczywistosc...

Co do dzieci na weselu to juz kiedys pisalam swoje zdanie na ten temat.

O ja sobie tez fajna kiecke kupilam w Kielcach na poprawiny do siostry.

Moje dziecko mnie dzis wykonczylo jak nigdy. Spala przez caly dzien 30 min. o 11:30 i potem pol dnia marudzila, plakala takimi lzami, ze serce mi sie kroilo. Moze za tata teskni, nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A wogole to sobie tak pomyslalam, ze jak nastepny zjazd bedzie blizej Rzeszowa to ja bede tak ochoczo jechac jak Rzeszow i okolice jechaly w nasza strone :P :lol:

To tyle chyba, ide sie polozyc chyba bo po dzisiejszym dniu czaszka mi dymi.

Dobranoc!!! :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #394827 przez Dorciaition
MAlina nieeeee :laugh: :laugh: :laugh: Na to bym się nie zgodziła.

Idę spać,
do juterka :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #394829 przez Malina86
Buahahaha czytajcie jaka wiadomosc dostalam na NK od jakiegos Lukasza: "siemanko śliczna taką prośbe mam ,mogłabyś mi skomentować zdjęcia? bo założyłem się,że będę mieć 400 komentarzy do każdego zdjęcia o skrzynkę piwa ,był bym Ci bardzo bardzo wdzięczny gdybyś mi pomogła : ) i,żebyś nie pisała spoko ani fajnie,bo to nie będą uznawane a i musza być buźki jakieś jeszcze np ładnie ; ) jak coś moge się zrewanżować , z góry dzięki i miłego słonecznego dnia : )"
No jaki jełop ja pierdziele!

12 lata 8 miesiąc temu #394834 przez Dorciaition
Ha ha ha dobre :laugh:
Malina wspomóż chłopaka, w potrzebie jest. :blink:

12 lata 8 miesiąc temu #394836 przez kima
Witam i9 ja z wieczora :laugh:

Malina Ty to laska jesteś, napatrzeć się nie mogę! Misia widać, że w swoim żywiole :laugh: czaputki, kapelutki superaśne! I te Twoje zęby.. jak u aktorki:blush:

Dorciu ja ciągle myślałam o tym o czym Malina od razu napisała :laugh: ja się wstydziłam, żebyście nie pomyślały że ze mnie zboczenica, wystarczy już, że pilnuję Waszego rozkroku :laugh:

Vestusiu oby z Zuzanką z tymi płuckami to nic poważnego, ajj już wystarczy jej tych choróbsk!

Ze mnie rzeczywiście jest matka kwoka.. szkoda mi go było zostawić na całą sobotę ;) może to nienormalne, nie wiem ;) ale nie jest tak, że ja cały czas przy nim byłam, my tańcowaliśmy a on z dziadkami, potem spał sobie na polku i w zasadzie do domu. Ja się z nim nie umęczyłam i jemu też nic się nie stało, był zadowolony, szczęśliwy, jest taki ciekawy świata wszystko obserwował, przyglądał się dzieciom. Może macie inne zdanie na ten temat, ale takie jest moje.

Kredeczko to o której Ty kąpiesz Mikusia skoro wpółdo 9 ze spaceru wracacie? :laugh: My tak po 20.

Byłam z Kubuniem w galerii, kupiłam mu 2 bodziaki bez rękawków w C&A(2 szt. za 19,9), ale jakie superaśne są dla dziewczynek ;) na szeleczkach z falbankami ;) okularki słoneczne i porteczki w H&M 2pack za 22,9. Kredzia ja też się staram na wyprzedażach i przecenach, ale zdarza mi się kupować po normalnych cenach. Ta polówka aż taka droga nie była, żeby nie można było przeżyć ;) jakaś sknera z tej dziewczyny ;)

Lusia apropo wyjazdu to ja tak jak pisałam, do Selpii bym pojechała, ale 500km dla mnie za daleko ;)

Lenia nieźle pluskała z muchomorze, Dorciu nie zalała Ci parkietów? Rzeczywiście z wylaniem wody w mieszkaniu to problem ;)

Mam pomysł, napiszmy co która o każdej myśli :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #394839 przez madziaska
Dobry wieczor :)

Kimus, cudna TY!!!!!!!!! No i z mezusiem takie dwa zakochance :) Kubutek oczywiscie slodki :kiss:
Ojjjjj ja tez dolaczam do "matek kwok", nie widze w tym nic dziwnego, skoro nie meczy nas to, takie juz jestesmy ;)

Dorciu, dzieki za info na fb :)

Zdrowka dla Zuzanki kochanej :) :kiss:

Malina gwiazda jak zawsze :) Michaske chyba troche wyciagnelo, co???? szczuplejsza sie wydaje :) Super wczasowiczka :)

Kredzia, ja to zesrana jestem jak jest burza ;)

Polunia witam kolejny raz :)

My dziesiaj belismu=y z Hania u lekarza. Katar meczy ja okropnie, ale i tak bardzo dzielna jest. Nic groznego jej sie nie dzieje, oskrzela czyste, pluca tez. Wazy 8 kg ;)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #394840 przez Kredka
heheh Kima ja tez chce aby kazda napisała co o każdej mysli...eheheh mam nadzieje ze to rozwodem sie nie skonczy???????????????? :P :P :P
\Dorcia kąpie po 19ej ale dzisiaj zabalowalismy bo wczesniej nie dało rady bo upał. Nie chcialam aby caly dzien siedzial w domu. Spotkalismy kolege Mikolaja - Kacperka i było miło. Mamuski poploktkowały a chłopaki pogaworzyli.

zmykam pod prysznic, dozobaczenia za pare minut. :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #394851 przez Malina86
O Boziu zdjęcia Haneczki mi umknely! Jaka ona śliczna i jaka blondyna. Słodka jest i zarypiasty ma ten pojazd.

Dorcia no teraz to mnie zaintrygowalas z tym co Krzysztofowi obiecalas. No powiedz ;)

Jak chcecie to mozemy pisać co kto o kim myśli, tylko, żeby się to zle nie skończyło ;) :laugh:

Madziaska no Misia chyba się wyciągnela, w końcu to taki szatan, ze wszystko wypoci.

Kima ciekawe która aktorka ma takie krzywe zebiska jak ja ?!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #394856 przez madziaska
To moze opis trzema przymiotnikami ;)

Dorcia: "dobra dusza" (wiem, to nie przymiotnik ;) ), sympatyczna, otwarta, ciepla.
Vestusia: szalona, "poukładana" (w tym "przypadku" te dwie cechy nie wykluczaja sie ;) ), podoba mi sie w Vestusi,to ze nie przejmuje sie "pierdolami" ;) No i po czwarte: REALISTKA :)
Malina: szczera (to sie ceni), jej priorytetem jest "jej wlasny ogrodek", wygadana, towarzyska.
Kredzia: po prostu dobra kobietka :)
Lusia: dobrze zorganizowana, zaradna, matka Polka, usmiechnieta, szczera :)
Sarenka: to taki "szybki BIL" ;) Nawet jej posty, sa takie "szybkie", szalona, pozytywnie zakrecona :)
Kimus: rodzinna, ciepła, "mamusiowa" :)
Anakol, dobry "obserwator", rzeczowa, "madra głowa" ;)
Sauri: ostrozna, hmmmm mysle, ze jesli sie do kogos przekona, jest dobrym przyjacielem :)
Emcia: kawoszka ;), "pomocna dłoń". :)
Roza: ojjjj Rozyczka fajna z Ciebie kobietka i juz :)
Iva: mlodziutenka nasza mamuska :) Ojjjj przejmuje sie bidula roznymi rzeczami, "fajna" dziewuszka.
Batmanka, troszke nerwowa (czyt. tesciowa ja wykancza ;) ), zaradna, no i gdzie sie podziewa ???? ;)
Katka: zabiegana ;) jeszcze nie poznalam Cie kochana "dokladnie", ale sympatyczna z Ciebie babenka :)
Olaaa: pojawia sie i znika ;) konkretna babka ;) Pewna siebie i to mi sie podoba :)
Mia: ojjj brakuje mi jej postow ostatnio, wracaj!!!! Lubie ją :)

Kogos pominelam????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka