BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #397292 przez Kredka
Madzia zobacz ile chętnych.
Nie przespane noce -czyzby Sz.nie dawal Ci spać :unsure: :unsure: :silly:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397294 przez madziaska
Kredzia hehehehe :) :laugh: To tez ;)

Dobra, teraz juz naprawde ide, buziaki :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #397296 przez Suari
Chwilowo podczytuję was na tel :) Madzia a pamiętasz jak kiedys pisalam o urzadzeniu "katarek", masz? Pamietam, ze mialas zapisac, ze takie cosik jest. Warto kupic, bo na pewno przyda sie na przyszlosc. I dorzucam swoje 3-4 kg :)

12 lata 5 miesiąc temu #397299 przez madziaska
Sauri, no wlasnie myslalam o tym KATARKU. Do odkurzacza sie go podlacza tak??? Sciagamy frida, SZ ma niezly wciag, gorzej jak go nie ma, ja nie mam tyle sily...

12 lata 5 miesiąc temu #397302 przez Suari
Tak, do odkurzacza, a sila ssaca nie jest duza, Hania moze sie bac, ale warto sprobowac, bo wyrtarczy przylozyc na 3-4 sek i sciaga rewelacyjnie.

12 lata 5 miesiąc temu #397307 przez Dorciaition
Dobranoc Dziewczynki :kiss:

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #397311 przez Suari
To dobranoc. Stosunkowo udanego weekendu :silly:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397356 przez vestusia
Witam z rańca :)

Suari - zdrówka dla Igorka :)

Oj Madzia, 10kg mniej, no to musiałaś jej nieźle powiedzieć :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dorcia jak fajnie, że Lenia wstała!! No rewelka!! Nie szkodzi, że nie raczkuje, pełza i porusza się po swojemu!!! Ucałuj ją ode mnie :D

Już się nie mogę tego Powidza doczekać - będą już takie poruszające się maluszki, że będzie bardzo wesoło :D

W Coccodrillo generalnie rzeczy są drogie, ale akurat buty nie aż tak. A jeśli idzie o takie większe - jakby któraś była zainteresowana - to są nawet przeceny do 25 zł - więc nie taki majątek. No ale to już takie ciut większe i ja nie wiem czy kupić czy nie, bo ja nie wiem kiedy Zuzia będzie miała taką nóżkę???

Dziewczyny, tzn. Dorcia, Malina (choć ta pewnie się nie odezwie, bo zajęta mężem) i Lusia - robiłyście coś z tymi kolczykami? Aneta mi dzwoniła wczoraj, żeby smarować Tribiotikiem i kręcić kolczyk, bo teraz jest taka pogoda, że puchną i ropieją potem te dziurki. Wystraszyłam się. Dziś kupię ten Tribiotic i będę smarować Zuzi i kilka razy pokręcę kolczykami w ciągu dnia.

Piotrkowi nic nie mówiłam o kolczykach. Ciekawa jestem czy w ogóle zauważy :D

Wstawać śpioszki!

12 lata 5 miesiąc temu #397372 przez luska
HEJ KOBIECINKI

Vestusia no w końcu Zuza docsekała sie kolczyków.Super , wygląda przeslicznie.Mi kosmetyczko powiedziała żebym niczym nie smarowała , czysciutkimi rękoma miałam tylko co 12 h przekrecać , raz w jedna strone ,raz w druga.W razie by się coś dzialo, typu zaczerwenienie ,ropka , to tylko polewać woda utlenioną.Aurekla raz złapała za kolczyk i sobie nadruszyła podeszło jej krewka i miała zaczerwienione to tylko wodą lpolałam 2 razy i było oki.

A kochane z tymi opaksami to jak dam rade i będa w toruni to na pewno kupie.Vestusia tobie dwie tak??

a jak nie znajde to zamawiam z alegro.Pomyslałam , ze jak by co to któras moze zamówic więcej i w powodziu się rozliczym nawet.

Suari zdrówka dla Igorka , bidulek nasz kochany nameczy sie w tym szpitalu.

Kredzia ja też bez apartau i umieram B) hehehe .Ale dzis do mnie wróci to was zasypie fotami :P

Madzia ja tez oddam swoje no niech bedzie 6kg :P

Ach gratki dla Lenki :lol:

dobra Olo wstał lece dalej

12 lata 5 miesiąc temu #397380 przez Dorciaition
Dzień Dobry :)

Nasza nocka ok, choć o 2giej Lenka zaczela buczeć. Nie mogła spać, no i nie wiedziałam co jej jest. Gdyby był KRzysiu to by powiedział- głodna była ;)

Vestusia Lenka ucałowana. :)

Moja kosmetyczka mówiła, że nic nie robić, niczym nie smarować. Na skórze dziecka szybciej się goi niż u dorosłego. Ja jednak czasami troszkę pokręciłam.

Fajowe to Twoje butki. Będę musiała wejśc do tego sklepu. Mnie się udało dziś wyłowyć w lompku fajne trampki takie wysokie dla Leni. Wypiorę i będą super :)

Ha ha no właśnie, ciekawe czy Piotrek zauważy. Znając facetów możliwe, że nie. ;)

Luśka super pomysł z tymi opaskami. Ja poproszę tą ciemną. U nas już w H&M'ach nie była. Sprawdzałam w dwóch.

Luśka no koniecznie wrzucaj foty dzieciaczków. :) Uwielbiam je :)

Śmigam, bo Lence juz się nie podoba u dziadka.

Miłego dnia

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #397411 przez vestusia
Witam ja na moment, bo zmykam z domu chwilowo.

Lusia, jakby były, to bym te obydwie opaski chciała. A jak którejś nie będzie, to chociaż tę, która będzie :)

Lecę odezwę się jeszcze!

12 lata 5 miesiąc temu #397425 przez luska

Vestusia też stawiam na to , że nie zauważy :P

Ja pierdziel co sie z moim dzieckiem porobiło to masakra .Mam takie cyrki przy zasypianiu , że mi ręce nogi i cyce opadaja .Mała wymusza cyca , żeby przy nim sobie kimnąć , a w łóżeczku wstaje i ma w dupie spanie.Musze jeszcze obnizyc łóżeczko bo ma na drugim poziomie i troche za bardzo wystaje

12 lata 5 miesiąc temu #397450 przez vestusia
Hello ponownie :)

Dorcia to Lenka miała nockę, że się budziła... aparatka mała ;-) Z niej to taki nocny Marek ;-) No a Krzyś to na pewno by tak powiedział he, he, he :D

Pokaż mi te trampki, które znalazłaś dla Lenki :)

OOO, a Aurelka widzę też olewa spanie :D Ale wydaje mi się, że może właśnie tak jest, że jak dziecko poznaje swoje możliwości, to potem nie chce np. spokojnie zasnąć.

No Piotrek oczywiście nie zauważył kolczyków. Musiałam mu podpowiedzieć. Się zdziwił, że co ja dziecku zrobiłam i jaka ja niedobra. Potem jakoś to przetrawił i powiedział, że on by nie miał odwagi iść i jej przekłuć uszu. No trudno, ja poszłam (jako ta bez uczuć he, he, he) i zrobiłam ;-)

Spotkałam się dziś z moją kumpelą (od podkładów), zobaczyłam Jasieńka, wręczyłam prezenty. Kurka jaki on malusi!!! Ma 3 tygodnie, ale szczerze - ja nie pamiętam, żeby Zuzia była taka malusia!!!!

Idę, bo Zuza stęka!

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #397588 przez Kredka
helloł :)

U mnie dzisiaj dzień minąl pracowicie. Pomyłam okna, wyprasowalam i powiesiłam firanki, zrobiłam 4 prania, odkurzyłam podłogi, kurze, wyszorowałam podłogi, pozmywałam, wyszorowałam łazienkę. Ide własnie zaraz się wykąpać. Zajrzę do Was potem jak bede miala siłę jeszcze po wyjsciu z wanny.
Moje dziecię zamiast spać, stwierdziło że po kąpieli zrobi sobie pół godzinną drzemkę :S :S ide go zaraz ululuać bo robi pirłety w łóżeczku.
U nas się ochłodziło - moje modlitwy jednak zostały wysłuchane :lol:

zmykam, do pozniej!!

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 5 miesiąc temu #397590 przez Malina86
Heloł!

Ja na chwilę wpadłam tylko.

Luska ja zamawiam ciemniejsza opaske.

Vestusia ja przez pierwsze dni przelewalam po kolczykach woda utleniona. Masc Tribiotic to kombinacja trzech antybiotyków i myślę, ze u takiego malucha lepiej nie stosować bez wskazania lekarza.

No u mnie weekend stosunkowo udany ;)

Buziaki :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka