- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
My juz nad morzem Podroz ok, Hania dala rade
Dziewczyny nie ma co sie stresowac, ze dzieciaczki nie raczkuja. powiem WAM, ze Hania dawno juz na czterych stanela i dluuuugo nic nie bylo. W ciagu ostatniego tygodnia zaczela raczkowac jak szalona, siadac, duzo szybciej i sprawniej, bo z pozycji do raczkowania. Wstaje juz tez bardzo ladnie i do tego zabek jej wyszedl. No ekspresowo to wyszlo
Dobra, zbieramy sie na spacer. Pozdrawiam i caluje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ej, nie ma! Nie zgadzam się! Koniec tematu o obietnicy!
Malina fajnie jak byście przyjechali. Tylko boję się o Lenkę, czy Misia mi jej nie rozdepcze
Dziury mam, bo za młdych czasów miałam problem z trądzikiem, no i pozostały blizny.
Faktycznie drogie te brwi. No sama poprawka to chyba przegięcie. A może na gruponie jakaś ofertę wynajdziesz? Poprawki nie powinni spierniczyć.
Moja mama zrobiła sobie kreski na oczach g+d, brwi i we wrześniu umówiła się na usta. No uzależniona. Mnie się brwi też marzą.
Ta Asequrella to dobry pomysł, można spróbować.
Dziwna ta Twoja Szwagierka. Kuźwa żeby nie jechać do Włoch bo musi swojego mena pilnować jak zdaje kurs. Porypana.
Siostra przegięła. Kurcze przecież masz małe dziecko, małża za granicą, w jaki sposób masz to organizować, kiedy?
Na Twoim miejscu też bym się w to nie angażowała. Przecież można iśc poprostu do jakiegoś pubu czy na impreze i tyle. A jak chce tą całą szopkę to niech poprosi kogoś innego, albo sama se zamawia striptizerów.
Co do organizacji ślubu to my też wszystko sami, no z pomocą mamy. Przecież to jej dzień, niech sama decyduje. Może masz jej jeszcze doradzić w jakiej pozycji mają się bzykać w noc poślubną. nie kumam taki ludzi, denerwują mnie. A najbardziej to, że wymaga od Ciebie nie wiadomo co wiedząc, że Ty sama z małym dzieckiem.
Madziaska bawcie się dobrze.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Właśnie popijam piwko z soczkiem malinowym, co by sobie ulżyć w emocjach i je troszku uspokoić
Polunia, ja ostatnio też miałam napisać, że moja Zuza śpi w swoim łóżeczku, ba, w swoim pokoju. Dla mnie dziecko ma swoje miejsce do spania i na pewno nie jest ono między rodzicami. Więc jeśli już, to obie jesteśmy wyrodne matki
Polunia Kochana Ty. Uśmiałam się, z "Łosiu, Ty"
Ja myślę, że ogólnie jak z kasą bywa gorzej, to chyba zawsze troszkę odbije się na związku. Nie mówię, że mają z tego być zawsze wojny, ale u nas akurat głównie o to były kłótnie. Na razie, odpukać, jest chwilowo stabilnie i dobrze i nic mi więcej nie potrzeba I chyba chajtniemy się z Piotrkiem w tym roku. Zrobimy dwa w jednym - chrzest i ślub. Cywilny co prawda, bo innego być nie może, ale zrobimy. Chcę być już żonką, a nie ciągle tłumaczyć, że to "ojciec mojego dziecka". Zresztą, jak ogarniam sprawy np. u lekarza, w żłobku, to zawsze posługuję się terminem "mąż", a nie "partner". W sumie i tak z nikim innym przecież już nie będę
Ja widzę, że faceci to mają chyba większe kompleksy od nas przed tym spotkaniem.
Dorcia widzę, że Krzyś to naprawdę napalił się na naszą Sarenkę Sa, sa, sa. Mój to chyba na Malinę, ona bardziej w jego guście
A do tematu Twojej obietnicy może wrócimy
Była u mnie kumpela, wręczyła zaproszenie na wesele. Powiedziała, że jak chcemy brać Zuzię, to możemy, potem będzie bus, którym można odwieźć dziecko. Ale zaznaczyłam, że taka impreza to dla nas impreza. Na poprawinach będzie, ale na weselu będę się bawić Tym bardziej, że w zeszłym roku byliśmy na dwóch, ja z brzuchem, więc byłam kierowcą
Nie wiem co tam miałam jeszcze napisać, jak mi się przypomni, to dopiszę...
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia to kiedy sie bawisz na weselichu?
Dorcia na groupnie u nas oglasza sie jedna dziewczyna, ktora robi brwi beznadziejnie.
Postaram sie okielznac Misie jakby co, zeby nie zadeptala Leni
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Przepraszam ze nie pisze ale mam doła. Jutro ide do pracy. A mój okruszek zostaje z opiekunką. Normalnie aż mi sie płakac chce Nie wiem jak ja tam przetrwam.
tak po krótce odpisze
Vestusia myśle że dziewczyny mają dobry pomysł z tym pismem.
Dorcia ja tam nadal nie wiem coś ty K naobiecywała
Madzia miłego wypoczynku
Malina myśle ze nie przejmuj sie siostra powinna pomyśleć ze ty nie bardzo masz jak to zorganizowac
Uciekam usypiać mojego okruszka
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O, Polunia przypomniałam sobie, żeś nieźle to określiła, że będzie mini zoo w Powidzu ha, ha, ha Coś w tym jest! Chociaż to chyba ja tą orką jestem. Piotrek zapowiedział, że będzie dzwonił po Green Peace, żeby wrzucili wieloryba do wody (czyt. mnie).
My weselicho mamy 15 września. Kurka, muszę schudnąć, to wcisnę się w jedną kieckę. I zajś koszty, nic tylko sobie w łeb strzelić!
Katka - nie bój żaby - ja już w pracy jestem i jakoś żyję Ale poważnie, to wiem, co czujesz, bo ja byłam twardka, a jak przyszło co do czego to jakoś mi smutno było. To jednak jest więź z dzieciakiem... będzie dobrze, z każdym dniem coraz lepiej
Dorcia chciałam Cię uspokoić, bo Lenia przynajmniej zasuwa jak perszing po ziemi, a Zuza zanim się namyśli, żeby uciec od Misi, to już zostanie przez nią znokautowana
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia Batman napewno by na Ciebie polecial, jakbys go pomiziala za uchem A tak na powaznie- durna Ty!
Misia nic dziewczynom nie zrobi, poki jej za skore nie zajda
Hahaha polunia no mini zoo dobre bylo
No dobra wiem, ze tego pragniecie- wrzucam Wam foty
No zaszalalam jak zwykle
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
na wstepie powiem ze ja sie nic nie martwie że moj daro nie raczkuje, probuje ale dupa z niego i się boi, z dnia na dzien jest lepiej. Domis tez raczkował jakos jak miał 9m
kochane mi sie zdjec po prostu nie chce wrzucac bo nie mam czasu zeby zniejszac itp-dzisiaj pojde szybciej spac-przed 1 ...ostatnio chodze po 2:(
i w ogole mam w głowie okrutny zamęt-za dużo mysle o tym co nie powinnam i potem wsciekam sie na siebie ale dalej mysle, i chodze taka w swoim swiece....
niech mnie ktoras pozadnie w łeb pieprznie i przyprowadzi mnie do pozadku.....
Katka-powodzenia jutro, jestem z Tobą
Kredzia-duzo duzo zdrowka :*:*:*
to tyle co pamiętam- i przepraszam ze nie więcej.....
Bananoc!!!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierwsze pytanie do vestusi
Zostało Ci cos jeszcze tego Baileys`a??? jeśli tak to polej proszę ewentualnie zadowolę sie też redsem żurawinowym Maliny
Malina kurcze faktycznie trochę drogie te brwi Chociaz jak dla mnie mogłoby to kosztować 5zł i tak bym sie nie zdecydowała bo ja mam tak niski próg bólu że pewnie bym spłynęła po 10 sekundach.
Ooo , vestusia to ja nie wiedziałam , ze Bob to "partner" a nie M. Czyli , ze panieński nam sie szykuje , tylko koniecznie taki z wrózkami , striptizerami itp. i myslę , że organizacje wszystkiego zleci sie Malinie bo Ona to ma tyle czasu na wszystko i zawsze moze Miske z A zostwić( no bo przeciez On 24 h w domu siedzi) a sama pić i patrzeć na gołe klaty A tak serio to tez bym posługiwała sie określeniem Mąż , bez sensu wszystkim wkoło tłumaczyć co i jak. Podejrzewam , że co niektórzy to nawet dziwnie patrzą , maja dzieciaka a ślubu nie mają. Toz to w Polsce prawie pod patologię podchodzi...
Malina
katka trzymaj sie dzielnie , dasz radę. Pociesz sie , że Ty zostawiasz Olinke z opiekunką w domciu a nie musisz posyłac do żłobka jak niektore Dziewczyny tutaj. Głowa do góry
vestusia nie no P ma rewelacyjne pomysły Wieloryby do wody , mogłas mu powiedzieć , że będzie kilka do wrzucenia , w tym On
Malina widzę , że kolejna opska , cudna. Jejku a na 4 zdjeciu kolor oczu Miśki jest obłędny , piekne!
Kurde ale mnie zmuliło przy tym kompie , czas pomysleć o obiedzie. Tylko , że ja gotuje praktycznie tylko do Kacpra , D wraca około 18 do domu i obiad to na kolacje konsumuje a ja sama nie lubię jesc więc nie jem go wcale praktycznie bo wieczorem jak D je to dla mnie juz za póxno. Więc takie gotowanie bez sensu trochę. Kacper ogląda bajkę , Pola kima a matka maq w planach okna. Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Spadam , papa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Katka powodzenia w pracy! Daj znac jak bylo.
Moje dziecko gadalo w nocy przez sen, slysze o polnocy "baba, baba" wchodze, a ona spi i gada
Wogole wstala przed 9:00, a o 9:50 znowu zasnela i poki co spi. Dziwne
Ide sie na spacer szykowac.
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Przeżyłyśmy obie znaczy nawet 3 bo pani Marysia też. Podobno mam złote dziecko. Nawet po spaniu nie płakała że mnie nie ma tylko zacieszała. a z tej rozterki że wracam do pracy to nie wiem czy wam napisałam że byłyśmy na szczepieniu Olinka waży 9 kg i zpłakala tylko przy ukłuciu a potem juz zacieszała.
Sorki że tylko o nas ale uciekam ogarnąć mieszkanie i potem mame odebrać ze szpitala pa kochane i miłego dnia wam życze
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale duchota na dworze!
Na Twoim panieńskim to musiało się nieźle dziać, ha, ha, ha! Poleciałaś po bandzie
Ale imprezka była fajna, ja takie lubię, w moim klimacie. I te "plastikowe" kubeczki też oki, lubię uproszczać sobie życie
A, miałam zapytać - ten pan w sprawie pracy zadzwonił następnego dnia?
No a co do gotowania obiadów, to Poli nie gotujesz?
Malina, Miśka prześliczna. Kolor oczu naprawdę ma wyrazisty, bardzo ładny. Zuzia też ma niebieskie, ale takie szaro-niebieskie, w każdym razie nie po mnie, bo ja mam piwne. Misia śliczna, te opaski są cudne.
Lusia właśnie, byłaś w tym Toruniu??
Misia w wannie widać w siódmym niebie. Nie próbuje z wanny uciekać? Ja to się boję, że mi się Zuzia przewróci i uderzy głową o wannę.
Ja po pracy pojechałam do Rossmanna, kupiłam słoiczki z Hippa - dostałam dwie te osłonki przeciwsłoneczne do auta, kupiłam też takie łyżeczki, śliniaki no i te chusteczki nawilżane BabyDream - bo też są w promocji. Ja ich nigdy nie używałam, ale kumpela z pracy mówiła, że je używa też i są fajne. Więc wzięłam, bo się opłacało.
Zuzanka tak się dziś osrała, że poszła przed chwilą do wanny. Chyba nadrobiła wczorajszy dzień, bo wczoraj nic nie narobiła
Dzionek jakoś w pracy zleciał, ale dłużyło się i jakaś senna jestem...
Do napisania wieczorkiem!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa