BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #404870 przez Dorciaition
Hej Kochane.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Polunia ja to się trochę boję też spirali. Leżałam z dziewczyną, którą zaszła w ciążę pomimo tego, że spiralę miała. Dziecko straciła w 6 miesiącu. :/Wiadomo, że to przypadek jeden na kilkaset, ale jakoś mnie to przeraziło, choć Krzysiu mnie na spiralę namawia.
Polunia ja się stresuje jak ona ida na impreze, bo jednak spią u mnie i tak jakoś boję się, że coś im się stanie.

Zabraniam Wam pytać Krzysia o obietnicę. :P

Malina mama chce zabrać Daisy bo ją kocha :) Była przez jakiś czas u niej.

Vestka
i dobrze, że mówisz „mąż”E tam, będziesz się tłumaczyć.
Fajnie, że plan ujecie śub jeszcze w tym roku :) Oby kaska dopisała.
Ha ha ha o tak, Malina Tobie zorganizuje wieczór panieński.
Co do wesela to się zgadzam, no i zrobiliśmy tak samo- wesele dla nas, a poprawiny z dzieckiem.

Malina
Twój jak mnie ujrzy to zmieni zdanie, wiec bać się nie będę musiała. :blink:

Sarenko no i bardzo dobrze, że się już nie martwisz o raczkowanie Dara. Ja też jakoś nie. Lenia nie raczkuje, ale wstaje- przypomniała sobie, ciekawe na jak długo.
Jejciu z Ciebie to zabiegana babka.
Ha ha jak masz takie warunki to pewnie KRzysiu sie dwa razy zastanowi czy będzie chciał z Tobą być w pokoju ;)

[
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miśka
cudowna. Ale ona jest radosna. Piękna!
A w nocy może babcia jej się śni ;)

[

KAtka ładnie Olinka waży.
Ty to opętana jesteż z tym sprzątaniem ;)

To post z popołudnia, co mi nie wlazł :/

Wpadnę póżniej

Alanek[*] :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404896 przez Malina86
Heja :)

Hanulko wszystkiego najlepszego no i udanych wakacji :)

Dzisiaj podczas spaceru, a wlasciwie zaraz jak wyszlam przed blok spadlo mi kolo w wozku i nie dalo sie juz zalozyc. No krotko mowiac sie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
. Odkopalam staraocia Graco klnac po nosem i napisalam maila tam gdzie wozek zamawialam, jutro jak sie nie odezwa to dzwonie tam/

Vestusia oczywiscie, ze Misia w wannie cuda urzadza ze wstawaniem, ale powiem Ci, ze ona juz jest n tyle stabina, ze nawet jak upada to tak, ze krzywdy sobi nie robi. Zreszta ja nie rusza jak nura pod wode daje :)
Oczy Michaśka miala bardziej niebieskie, teraz jej sie tez takie szare robia, a jak sie urodzila to miala chabrowe i pozniej coraz bardziej jej jasnialy.

polunia nie zobaczylam na linka, bo ja sie boje takich rzeczy ;) Powiedz co tam jest :)

Katka buziak dla Twojej Kluseczki za to, ze byla dzielna na szczepieniu :)

Acha dzisiaj sobie z moim dzieckiem chodzilam za reke :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #404940 przez madziaska
Dziękujemy za życzenia i pozdrawiamy :)

12 lata 4 miesiąc temu #404954 przez Dorciaition
Hanulka buziaczki dla Ciebie Ślicznotko nasza :kiss: :kiss:

Oj Malina dupa z tym wózkiem. Mam nadzieje, ze szybko coś Tobie z tym zrobią.

Hanka piękna. Ha ha muchomor robi furorę :)

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #404972 przez [email protected]
hello kochane
chyba coś mnie ominęło- Vestusia planuje slub?
Dorcia ma jakieś dziewoje w gościach?
kurde nie ogarniam ostatnio...

Dorciu-obawiam się ze nawet jakbys wstawiła im lenię do pokoju to po taki m imprezowaniu nie usłyszałyby ani pisku ani płaczu, masakra
Moj Daro tak samo jak LEnia moze drzec się z głodu, ale jak daje mu ręce to wstaje i chodzi.
w ogole cwaniak mały wyczaił ze u Domisia w pokoju jest duzo zabawek i jak sie go bierze za rece to on prowadzi do pokoju Domisia! ja probuje go zakrecic np do kuchnie a nie da sie , on napiera całym ciałem i ciagnie do Domisa hahah

12 lata 4 miesiąc temu #404973 przez [email protected]
Madziu- cudna Hanulka nasza :*:*:*
a Ty jaka wychudzona! szok! bys się wstydziła :P

12 lata 4 miesiąc temu #404978 przez Malina86
Hania widac zadowolona nad morzem :) Slicznotka :) madziaska, a Ty normalnie szczypior- nie gadam z Toba ;)

Za miesiac o tej porze bedziemy lezec pod stołem :) :laugh:

Dobranoc :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #404979 przez polunia
Jakim cudem udaje Wam się zapamiętać daty urodzin wszystkich dzieciaczków???

Przepraszam , że tak późno - Haniula juz pewnie smacznie spi. Ale
cały ogrom buziaków od Poli i Kacperka Mamusia jutro przekaż :kiss:

katka chyba Ci juz trochę lzej skoro wiesz , że malutka nie płakała. To znaczy , ze krzywda jej się nie dzieje :)

vestusia to nie było typowe panieńskie , raczej impreza integracyjna damsko-męska :silly: Tylko bez skojarzeń proszę :blink:

Tak ten od pracy zadzwonił ale jak po chwili rozmowy (przywitanie , przedstawienie)rzuca mi hasło

Co do obiadów Polisława to chyba jako jedyna tutaj daję gotowce. Ugotuje jej czasami cos , głównie rybę ale z reguły idzie słoiczek. Kacper też dostawał słoiczki i jest ok więc nie mam jakis szczególnych skrupułów. Kurde ja przy Was to serio wypadam słabo :dry: Juz kiedys pisałam (tylko nie wiem czy tutaj czy na grudniówkach) , ze bardzo kocham moje dzieci ale absolutnie nie jestem z tych które robią wszystko pod linijkę(tylko zeby żadna z Was nie brała tego do siebie bo ja nie piszę konkretnie o mamach forumowych) , wiem , ze duzo rzeczy można inaczej ale w niektórych sytuacjach (jak chocby obiadki) ułatwiam sobie sprawę. W momencie jak juz będzie w mirę wszystko mogła jesc to sie przerzucę na gotowanie. Może i któras tutaj zmyje mi głowe za to ale moim zdaniem krzywdy jej tym nie robię.

Dorcia chyba 100% pewnosci nigdy niema , ale tabl. nie mogę , plastry kiedyś przyklejałam ale chyba niezbyt mi to szło bo non stop taki przybrudzony był dookoła i mnie to wkurzałao(zresztą chyba ich tez bym nie mogła) , lateks mało komfortowy :silly: więc zostaje "spreżynka". Miałam dziś zadzwonić i się umówić i znowu zapomniałam , jak tu wlazłam i przeczytałam Twój post to mi sie przypomniało :angry:

Hhaha , sie usmialam , tzn , ze jakby Lenka pół nocy nie spała to Ty masz dzień dziecka z myciem :blink:

Malina tam nie ma nic strasznego , raczej bardzo niesmacznego nietaktownego no debilne zwyczajnie!!! Zajrzyj , bardzo niefajny żart - zagadka :dry:

madziaska Hanulka na tym pierwszym zdjęciu to chyba ziarnka pisku liczy , precyzja ogromna :blink: Widać , że pogoda dopisuje oby tak dalej :)

12 lata 4 miesiąc temu #404980 przez polunia
KUŹWAAAAAAAA , napisałam posta juz prwie skończyłam i
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
wie co zrobiłam ale całego usunęłam!!!!

Jest stres!!!

12 lata 4 miesiąc temu #404982 przez madziaska
Polunia,gotowanie samemu obiadków wynika raczej z oszczędności,przynajmniej u mnie ;) Hania małym się nie najada, czasami i duży był za mały,więc trochę to drogie. Wszystkie warzywka mam u rodziców z ogródku,jakiś kurak też się znajdzie więc gotuje,zamrażam i mam spokój na 2 tyg ;) Deserki kupuje ;)

Hania faktycznie liczyła ziarenka ;) Ona wiecznie jakieś paprochy mikroskopijne znajduje ;)

12 lata 4 miesiąc temu #405013 przez madziaska
Buziaki dla Aurelki i Kubutka :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405051 przez Malina86
Dzien dobry :)

Wszystkiego najlepszego dla naszej Aurelci i Kubunia :kiss: :kiss: :kiss:

madziaska jak Twoja spacerowka sie sprawdza? I jak pogoda nad Baltykiem? Haha Hania zlota w piachu szuka :)

polunia ja tez gotuje z oszczednosci, bo moja Glodomorra by mnie z torbami puscila :) Deserki tez kupujemy.

Misia dzisiaj cos stekala w nocy, chyba z 10 razy wstawalam do niej.

Z wozka mi odpisali i sie dopytuja, a czy ten plastik luzny, a czy tam jest sprezynka, a to, a sramto- opowiadaja teraz wirtualnie. Pewnie chca zamiast kolka mi przyslac sprezynke, albo kawalek plastiku, zeby sie na koszta nie narazac.

Milego dzionka!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405055 przez polunia
Dobry dzień :side:

madziaska absolutnie nie neguję tych Mam które samodzielnie gotują , każdy robi to co uważa za słuszne. Fakt może i trochę taniej by to wyszło ale jestem zbyt leniwa na samodzielne gotowanie. Druga sprawa , ze masz dostęp do sprawdzonych warzywek więc przynajmniej tutaj masz pewność co dajesz swojemu dziecku.

Najlepsze życznonka dla Aurelci i Kubusia, buziaki :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #405206 przez katka
Witajcie
2 dzień w pracy za mną i nie jest najgorzej. Olinka mi dziś zrobiła niespodzianke i staneła na czterech. Jeszcze nieporadnie i tylko na sekundke ale mamut sie cieszy jak głupi ;)

:kiss: :kiss: :kiss: dla Aurelci i Kubunia

Madzia z tym piaskiem to jak bym widziała Olinke też jej nie interesują zabawki tylko śmietki i paproszki. A Hanulka jest cudaśna

Polunia pod Dorci postami masz napis Listopadówki tam masz tabelke z datami urodziń dzieciaczków. Nikt by chyba nie spamiętał wszystkich dat :silly:

Malina ale przypał z tym, wózkiem ja bym im odpisała że sie popsół taki dynks z takim kółkiem a jak nie wiedzą to niech ktoś przyjedzie i sprawdzi co sie popsuło. :woohoo:

Polunia ja tez prawie nie gotuje Olince czasami od wielkiego dzwonu jak mnie coś naleci. Też za leniwa jestem :S

Dorcia co do sprzątania to ja nie opętana ale mój R i R to dwa bałaganiaże i musze co dzień po nich uprzątnąć bo sie pełno rzeczy wszędzie wala. Z tego co pamiętam to twój Krzyś to pedant więc tobie takie zbieranie rzeczy odpada. A tak wogóle to nie załapałam kto u ciebie jest z wizytą. Gdzieś mi to umkneło.

Uciekam obiad robić bo Robcio głodny

12 lata 4 miesiąc temu #405238 przez vestusia
Dżem dobry!

Sto latek dla Aurelci i Kubuśka! :D

Wpadnę później, bo padam na cyce, z których cieknie, bo tam tak gorąco jest! :D

Odezwę się wieczorem!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka