- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Albo przynajmniej wypij za moje zdrówko, bo zaraz tu osiwieję i się zapłaczę z nerwów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
- Otrzymane podziękowania: 0
A mnie ostatnio polamało. Wszystko mnie boli - miesnie, kosci.. ledwo łażę a Mikołaja jak mam podniesc to ledwo daje radę (muszę).Wkoncu to juz ponad 10 kg. Chyba mnie przewiało bo jest tak goraco że spimy przy oknie otwrtym
Jesli mi nie przejdzie do po jutra to ide do lekarza..
Nie moge sie nadziwic jakie duze juz te nasze dzieciaczki. Obejrzalam zdjecia są sliczne i jakie juz sie dorosłe robią.
Przepraszam, że tak ogolnikowo ale naprawde bardzo sie zle czuje.
mykam paa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za miesiac o tej porze bedziemy dopakowywac ostatnie rzeczy przed wyjazdem do Powidza
Papa!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
ja dziś mało aktywna, ale na pewno nadrobię, tzn przeczytałam, ale odp juterko.
Dobranoc.
Malina o tak. Szybko zleci.
Buziaki
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Kurka normalnie serce mi chyba stanie.
Poszłam nakarmić Zuzę, zjadła butelkę i jeszcze część na mnie wyrzygała. Poszłam od razu pod prysznic...
Dobranoc. Nie mogę się już doczekać naszego spotkanka
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wariatki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem do tyłu jakies 5 stron moze mi sie uda cos napisać zanim polegnę , a , ze leżę w wyrze to całkiem prawdopodobne
No i co ? Poległam , ocknęłam sie bo Pola się wierciła a wiec odkładam lapka jasiek pod łepetyne i lulu!
Nadrobię rano , papa bo znowu mi sie oko przymknello!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wy tez tak macie , że jak poczujecie wyro to oczy się same zamykają? Nigdy tak nie miałam i zawsze jak kładłam sie do łózka to jeszcze musiałam sobie gazetę poczytać(jakąś plotkarską oczywiście ). D wiecznie marudził , ze po co wydawać kasę na spiralę skoro gazeta to najlepsza metoda antykoncepcji A , że od kilku dobrych dni wstaję razem z D tak około 6-6.30 to wieczorem jestem już nie do zycia ale stwierdziłam , że muszę się przestawić bo ja zawsze dlugo mogłam siedzieć a ze wstawaniem był problem. Jakoś mi lepiej jak wcześniej wstaję , mam czas na spokojna kawę i ogarnięcie się a jak dzieciaki się budzą to jestem już docucona i nie chodzę do tyłu
Sarna a gdzie jakieś zdjęcia z maluszkowej sesji? Wrzuć coś
Mówisz , ze Domis dziękował za zyczenia i nie bardzo wiedział komu.No to musisz go koniecznie zabrać do Powidza zeby poznał wszystkie szalone ciotki a Adama zamknij w bagazniku i też przytargaj. Jesli On niby taki wielki - jakos tego nie zauważyłam na zdjęciach - to wygra w kategorii największy męski zad lub jak kto woli największy męski brzuchol
Uśmiałam się , ze wkleisz zdjęcie niby tej Twojej szerokiej dupy bo sa na innym kompie. Że niby masz ją obfotografowaną i zdjecia w tajnym miejscu ukryte? Ty łosiu Ty
vestusia pytałas co ten mój taki nerwowy?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dorcia no to zaszalała t z prezentami , ni ma co Moze Daisy przygarnie grzechotkę Zawsze możesz wyrzucic , moja siora wszystko co przyniesie jej t wyrzuca bo twierdzi , że to czarownica. Ostatnio wyrzucila 3 bodziaki nowe , głupia normalnie , chętnie bym je przygarnęła bo na Olkę i tak bylyby za duze a na moja Pole w sam raz...
Blanka śliczne imię , to był mój pierwszy typ ale dobra znajoma ma więc spasowałam.
No odważna kobitka z Ciebie skoro taka obietnice udało Ci się spełnić Brawo!!!
Ja to bym z takiego lasu spierdzielała , co tam mrówki ale te znicze , no masakra jakaś...
Ooo , właśnie doczytałam , że jednak nie do końca zadanie wykonane , wiesz Ty co , zawiodłam się na Tobie A K pewnie sobie juz nadziei narobił , bidny chłop
vestusiek ale się strachu najadła z Zuzankowym lądowaniem.Dobrze , że sobie nic bidulka nie zrobiła. No a P wcale mnie nie ździwił , że on spał , często mówię cos do D , niby na mnie patrzy i przytakuje a później nie pamięta i mówi , że go nie budziłam...!
madziaska gratulujemy ząbka!!! Jak tam urlopik mija?
vestusia jaka przezorna z Ciebie mamuśka , masz swiętą rację , zostaw małą w domu przed wyjazdem bo byłby mega zonk gdyby się rozchorowała
Podoba mi sie ta spacerówka tylko faktycznie dupa jak sie nie rozkłada całkowicie. Przy mojej mam podnóżek ale Kacper chyba zdażył już z niej wyjść zanim do niego sięgła wiec kwestiia mało istotna wydaje mi się. Ale siedzisko przekładane - fajnie. Ja mam jakąs tam dziwnej firmy bo mi teściowa z Wiednia przytargała - bo wiecie u nas pustki na półkach w sklepach i w kolejkach trzeba stać... - byłam zła bo za tą kase miałabym jakaś fajna tutj i taką jaka bym sobie sama wybrała. Ta jest wygodna duza fajnie się rozkłada ale siedzisko tylko przodem do kierunku jazdy i to mnie wkurza bo małej nie widzę! W sumie w domu używam takiej co była w komplecie z wózkiem. O tyle o ile sam stelaż i gondola idealnie się sprawdziły(Roan Marita bardzo duza gondola i zawieszenie na paskach ze sprężynami z duzymi pompowanymi kołami co przy moich wertepach tutaj mega fajna sprawa) to spacerówka pamięta czasu Gierka! Ale na spacery po tych moich dziurach jak najbardziej ze względu własnie na to zawieszenie. Do Kacpra miałam Mutsy i jak mały miał 4 miesiace to sprzedałam gówno bo sztywny jak cholera(po chodnikach jak najbardziej ale po dziurach upchać go nie mogłam!!!) i gondola malutka.
Sarna myślę , że jakby przyszo co do czego to pewnie pokazałby na co Go stać(o zazdrośc mi chodzi oczywiscie) , w końcu facet to samiec i nie da wejsć na swój teren
Pola też ni cholery z raczkowaniem... szkoda
A gdzie znowu luska spierdzieliła???
Ale , że co , ze Ty masz Malina taka sama obietnicę do spełnienia wobec A jak Dorcia???
Malina ja Cie proszę , jakich roslin? Mam tyle zielska w ogrodzie , ze za chwilę do koien zacznie zglądać więc po co mi jeszcze roslinki w domu Siostrze zamawiałam barwniki spozywcze do muffin - bo to chyba ten wiek , że wiecznie z koleżankami muffiny piecze.
Ja się aż boje Twojej "opinii" na swój temat bo ja też sie praktcznie wcale nie maluje. Od wielkiego dzwonu i to do kosmwtyczki biegne bo jakbym sama to zrobiła to bym jeszcze bardziej straszyła niz Twoja t
Ta kiełbasa to pewnie z przeznaczeniem do Miski no bo w końcu też zmielone mięcho w niej a ona juz przeciez jada mielone Nie no prezent jeszcze lepszy niz Dorciowa grzechotka
vesta teraz to dowaliłaś do pieca - mysia twarz , jedna jak panda druga jak mysz , minii zoo będzie w Powidzu Jeszcze ja jako orka albo wieloryb jak kto woli
Zdrówka dla Zuzanki zyczę , niech sie te zasrane choróbska w końcu od niej odczepią
Kredzia dla Was tez zdrówka dużoooo
No po łebkach nadrobiłam a teraz już spadam bo Pola wzywa.
Miłego dzionka , u nas pogoda do dupy - pada więc bedziemy się znowu w chacie kisić!!!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
polunia zajady czesto tworza sie z niedoboru wit.B2, kup sobie i lykaj, a poki co smaruj chocby mascia z wit.A.
A z tym malowaniem to nie przesadzaj, po prostu fejs mojej T wymaga zaszpachlowania
Aaaaa zapomnialam Wam wczoraj powiedziec, ze moje dziecko stalo chwile "bez rak"- stala przy lawie, puscila sie, postala chwile i znowu sie zlapala
No ide jakies sniadanie zjesc.
Milego dnia!
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Za chwilę będę miała gości, tzn Karolinę z koleżanką
[
Sarenko ja też się nie mogę doczekać. Za 1,5 tyg jedziemy do Zakopca, ale o tym jakoś tak nie myślę , jak o naszym zjeździe. Serio Krzysiu mówił, że chce być z Tobą w pokoju. Ciołek jeden. Mówiłam żeby na żywo to Tobie powiedział.
Kochana Lenia też nie raczkuje. Staje na czterech, zadyla pełzając, no i ma mega fazę na wstawanie. Może ryczeć z głodu, ze zmęczenia, ale jak ją wezmę na stojaka to zaciesz
Malina, a cellulit może być od anty? Choć mnie w sumie i tak już nic nie pomoże. Smarowałam, masowałam i dupa.
Kochana my w Zakopcu będziemy od 10go do 17go, a w innym terminie jestem wolna, więc zapraszam
Polunia co do spania z dzieciakami w łóżku to się z Tobą zgadzam w 100%
Kochana Krzysiu jak zostaje chociaż godzinę z Lenką to ma syf niesamowity. Nawet butli nie umyje, bo nie ma czasu. A mu kurde musimy posprzątać, poprać, wyprasować i jeszcze obiad ugotować.
Kredzia zdrówka dla Was. Miki pięknie stoi. Przystojniak z niego.
Ha ha Polunia super pomysł. Vestka jak będziesz chciała wypożycze Tobie Daisy i jeża. Za darmo
W ogóle moja mam chciałaby wziąć Daisy do Anglii. Nie wiem sama.
Polunia masz w planie spiralę? Mój Krzysiu też czasami mi mówi, że po co biorę te tabletki jak nic nie ma
Twoja siora mnie rozwaliła. Faktycznie mogłaby te bodziaki oddać Tobie, ale chociaż sprzedać.
He he ale Ty ciekawska czy wykonałam Krzysiowe zadanie czy nie. Do końca Wam nie powiem. Niech to zostanie moją tajemnicą. Tylko jak wypije to sięmnie nie o żadne takie rzeczy nie pytajcie.
He he ja też się boję opinii Maliny, choć w sumie i się maluję i używam kremów, ale mam bardzo zniszczoną cere- same dziury.
Za chwilę będę Dziewczyny. jadą do Sopotu na impreze. chcą wrócić rano. Kuźwa, znowu będę się stresować.
Kimuś gdzie zaginęłąs?
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra zostawiam temat Krzysiowej obietnicy ... odroczony do Powidza
A dlaczego Ty masz się stresować wyjazdem dziewczyn na imprezę? Bo tak srednio złapałam temat
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czemu masz dziury na buzi?
Ja mam brzydka cere.
A wogole chcialam isc na poprawke brwi, bo juz powinnam isc dawno i zadzwonilam do tej mojej lingeristki, zeby sie umowic. Myslalam, ze taka poprawka gdzies 300-400zl, a ona mowi, ze znizka dla stalych klientek 30%, a cena wyjsciowa 1200zl Wiec wychodzi, ze 840zl by mnie to kosztowalo. No i nie pojde, poszukam cos taniej chyba, albo poczekam, az zaoszczedze.
Od anty robi sie celluit wodny, bo zatrzymuja wode w organizmie. Trzba by lykac cos przeciw temu, zastanawiam sie nad tymi tabletami oslonowymi Asequrella.
Mialysmy isc na spacer, a Misia padla i spi a jesc juz powinna.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia czemu mama chce Daisy zabrac? Na stale?