BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413178 przez polunia
Dzień dobry , kawki? :side:

Zanosi sie na kolejny upalny dzień , oby przez kolejne 9 dni się tka pogoda utrzymała , nie no w sumie przez 11 :blink:

Moje ogry jeszcze spią , D pojechał do pracy a matka pije kawę i pierdołami się zajmuje :silly:

vestusia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Możesz podrzucać Zuzke do mnie na tą godzinę :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

luska no wiesz Ty co???? :dry: Foch :P :P :P No jak możesz mnie nie lubić , Ty szczupła ładna Blondyno Ty :silly:

A z tej "zupy" od zgniłych buraczków to możesz barszczu nagotować. Może nikt się nie skapnie ,

A jak walą zgniłe warzywa to ja doskonale wiem i mogłabym z Toba polemizować który gorszy smród , czy od zgniłej kapuchy lub pory czy od buraczków :silly: :silly: :silly:

Co Ty chcesz od Ola , przecież On taki aniołek na tych zdjęciach , a Aurelka to wypisz wymaluj Ł. Ja tam nie wiem czy furorę robił muchomor bardziej bym obstawiała , że to na Mamuśkę przy muchomorze wszyscy się gapili. A Ł to czasami zazdrosny nie był? :blink:

Jestem ciekawa jaki dzień będzie miała moja córka , jesli taki sam jak poprzednie dwa to ocipieję. Obsrała się wczoraj po same łopatki i jednak to nie kupa ja meczyła bo ryczała nadal. Ale wieczorem juz była tak padnięta , że usnęła w 3 minuty , zreszta to samo Kacper.

No tyle bo znowu przynudzam , buziaki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #413191 przez Dorciaition
dZień dobry.
Miałam wpaść wczoraj, ale zaniemogłam.

Malina no w końcu wózek naprawiony

Vestusia
no to fajnie Zuzia robi cacy- cacy. Chyba podobnie do Leni, bo ta nas po pyskach klepie, ale tak mocno, że czasami jestem aż zła.
Porządniemoja „ajka:” nie robi, ale klepie nas po pysku czasami tak mocno, że aż zła jestem.

Wasi faceci są zarąbiści, naprawdę. Ale w sumie każdy z tych naszych chłopów czasami się tak popisze,że szok. Krzysiu też. Ale już lepiej nie pisze, bo całą stronę to zajmie.

Ha ha Vestusia no ja też bym tego stroju nie założyła, bo strasznie grzyie. Czasami go pewnie Leni wciagne, ale na stertę ciuchów.

Aaa Luśka w Darłówku, umknęło mi to gdzieś.

Kurde Polunia Wy to tam macie przeboje. Ciagle coś się dzieje. :/

Ha ha Luśka u Ciebie to nie brzmi dziwnie. Gorzej byłoby gdyby to napisała Malina.
A co Olo taki brój? Oj.
Luśka piękne fotki. Widać urlop się udał. Szcześliwa rodzinka. A Ty jaki chudzielec, pięknie wyglądasz. Aurelcia cudna , a jak śpi taka słodziutka.

Polunia
doczekacie się i Wy zębolka :)
U nas miał być w 13 miesiącu, ale wylazł szybciej,\
Malina ale masz pamięć :)

ha ha na spotkanie po-Powidzowe umówimy się na miejscu :)
Za kawkę dziękuję, nie lubię :)

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413254 przez polunia
I parę zdjęć moich ogrów :blink:

12 lata 4 miesiąc temu #413267 przez luska
Hej laseczki z rańca.

Pola ja te za kawke podziekuje , ograniczam , bo mi od niej zeby żółkną normalnie gorzej jak od fajek i poza tym słodze 2 łyżeczki , a ograniczam cukier , a gorzkiej nie wypije hehehe.
ale wy macie przeboje jeku .Dobrze , ze nic więcej ten włamywacz nie zrobił.

Docia no doczekałyście się zabka wczesniej i dobrze moze na jakis czas Lenka będzie miała spokój i8i nic nie bedzie jej w tym temacie doskwierało;)

hehehe ale sie usmiałam chudzina ze mnie hehe , dobra nie kometuje , okaze sie w powidzu jaka ze mnie chudzina

My po ciężkiej nocce.Godzina 10 ,a już na oczy ledwo widzę.ale Olo się co chwila budził i mała też.Aurelka nie chciała spac w swoim łóżeczku co ja ululałam to 5 minut pospała i budziła sie , wstawała i płakała B) W Końcu wylądowała u nas w wyrku , a Ł się przeniósł do Ola , żeby co chwila nie latać.No i pół nocy komar nas meczył, Łukasz chyba z 30 minut na niego czatował , żeby go w końcu ubić :dry: w sumie to by sie kawa przydała ;)

12 lata 4 miesiąc temu #413269 przez luska
Plunia mała jaka ma poważna mine heheh i jaka zainteresowana trawka .super masz te dzieciaczki :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #413280 przez Dorciaition
Nie no Polcia jest cuuudowna! Słodki pyzolek. No i ta opaska ha ha
Dziewczyny nie zpomnijcie opasek do Powidza, choć znając życie pewnie ja zapomnę B)

No widzisz jakiego masz super pomocnika. Kacper ma rewelacyjne włoski.
Moja to samo robi z trawą, no i próbuje ją jeszcze zmielić w buzi :/

Jak Pola zaciesza na czterech :)

A Ty matka nie przeginaj z tym Twoim dupskiem. :P

Luśka Ty też nie wymyślaj. Wyglądasz bardzo szczupło.

Kobieto walnij se kawę, a co tam. Skoro miałaś taką nockę to się Tobie należy. Może Aurelce też ząbki idą.
u Lenia od razu było widać, że to zęby. Jeju jaki to był płacz, ryk, no coś strasznego.
W dzień też jest mega marudna. Mam nadzieję, że w Powidzu taka nie będzie ;)

No a ja już poprasowałam i upociłam się jak wieprz. W końcu było to 5 prań!
Teraz piję cappucinko i czekaż aż Lenior sie obudzi. Idziemy na pocztę i jakieś zakupy.

Dziś będę miała na noc teścia, wiec musze jakiś obiad porządny skombinować. Trochę mam stresa, bo ona strasznie wybrzydza z jedzeniem.

12 lata 4 miesiąc temu #413459 przez Malina86
Witam, witam :)

Misia spi, ale cos pojekuje wiec nie wiem czy zdaze odpisac, a jak ni spi to marudzi. Dzisiaj postanowila sie "puscic" (tzn. isc bez trzymania) i wyladowala czolem na regale i ma fife jak sliwka! Ryczalysmy obie. Chyba naprawde kupie ten kask co lusia polecala.

lusia piekne foteczki! Sliczna babka z Ciebie, no i dzieciaczki tez sliczne, ale coz sie dziwic jak maja taka mamuske :laugh: No tata tez nie najgorszy ;) :laugh:
Akcja Ola z rozmazana kupa mnie rozwalila! Ale agent z niego :laugh:

polunia sliczn zdjecia, no to pierwsze Poli z opaska cudne po prostu!

Mam prosbe do Ciebie czy moglabys mi jeszcze raz opisac (jesli pamietasz) jak tam sie kierowac w tym Powidzu? Jak nie to bede wertowac strony i szukac.
Co do ustalania menu to jakos trzeba sie chyba mniej wiecej dogadac.
Moja T napewno by barszcz ugotowala ze starych burakow, pod warunkiemm, ze umie taka skomplikowana zupe zrobic. Kiedy juz gotowala kapusniak z grubo przeterminowanej kapusty.

Dorcia czy Ty dzwonilas w koncu do tej babki od domkow? Bo nie wiem czy tam jest czajnik, lodowka? Jak lodowki nie ma to bedzie troche lipa z miesem na grila.
Zrob tesciowi zupe mleczna :laugh:

Misia spi nadal, a miala jesc o 12:00. Na spacer pojdziemy, ale cos sie chmurzy znowu kuzwa. Wogole w nocy taki piorum pierdzielnal, ze siosta to malo w majty nie narobila, a Batman to juz wogole byl w wielkim stresie!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413468 przez madziaska
dzień dobry :)
Moje dziecko wczoraj spało do 9, dzisiaj do 6 ;)

No i śliczne masz dzieciaczki :)

Luśka,super foty :) No napatrzeć się nie mogę ma Twoje dzieci. Koniecznie musicie jeszcze conajmniej jedno "stworzyć" ;)

SORKA za literowke,ale pisze z tel i już nie chce mi się poprawiać :P

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413473 przez Mirella
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035

Emilka jest tylko troszkę starsza od Waszych dzieciaczków a teraz walczy o chustę w konkursie LennyLamb, pewnie niektóre z Was wiedzą, nasze staraczki na pewno :lol: A co całej reszty mam pytanie-prośbę: pomożecie? Konkurs zbliża się do końca no i jak to bywa, finisz najważniejszy :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #413483 przez madziaska

12 lata 4 miesiąc temu #413484 przez polunia
Nie no madziska ja Cię proszę ... :cheer:

No to sobie popisałam , dzwonił brachol , że jedzie z Poznania i ma zamiar się obiadu u mnie najesc więc muszę go szybko dokończyć , papa

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #413494 przez madziaska
Polunia,tak myślałam,ze Ty mój rocznik. No,ja staro też się nie czuję,ale ta trzydziecha mnie przeraża :P

12 lata 4 miesiąc temu #413532 przez Mirella
No to ja Wam nie powiem ile mam lat, ale mnie to już czterdziecha przeraża ;)

12 lata 4 miesiąc temu #413602 przez Dorciaition
Hello

Malina jestem z tą kobitką na dziś wieczór umówiona na telefon. Mam zapisane na kartce o co pytać, więc myślę, że o niczym nie zapomnę.

Ojejku biedna Miśka. ucałuj ją mocno.

Polunia, Madziaska no naprawdę starsze z Was panie :P :blink:

Polunia ile Ty masz do Powidza km? My jedziemy jeszcze do Orchowa. Wiesz gdzie to?

Padam. Obiad przygotowany, Lenia śpi, więc i ja idę się troszkę legnąć.

12 lata 4 miesiąc temu #413735 przez vestusia
Witam i chyba od razu się pożegnam, bo padam na moje cycuchy.

Looknęłam na foty, no mała Polunia po prostu urocza i ta opaska.

Ja jej niestety nie mam więc moja Zuzia na fotkach będzie w jakiejś innej, chyba że któraś ma dwie, to pożyczy he, he, he :D

Wpadnę później, jakoś nie mam siły. Zuzanka usypia, dziś jadła rosół ugotowany przez Piotrka i bardzo jej smakował :) Mnie zresztą też.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka