- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Tak powaznie, to naprawde swietna sprawa. Warto zainwestowac, bo pewnie nie raz sie przyda...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
No spadam w końcu! Baj!
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
zawsze pomoze nawet jak bedzie strasznie płakac i głowa machac...skąś to znam heheh
albo jak juz usnie
Daro kaszle i mu w gardle bulgocze:/ oby do Powidza sie nie rozłożył bo sie pochlastam!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiac caluskow i wszystkiego najlepszego dla mojego ziecia przystojniaczka Darusia I duzo zdrowka!
Wojtusiu i dla Ciebie wszystkiego naj!
Z tymi inhalacjami mysle, ze to naprawde bedzie niewykonalne. Nie ma opcji, zeby Miśce gile odciagnac czy nos zakropic, a co dopiero siedziec pre minut i inhalowac... Na spiaco tez raczej nie da rady, wczoraj chcialam jej nos wyczyscic w nocy, to jak tylko poczula aspirator to od razu oczy jak 5zl i koniec. To samo jest z obcinaniem paznokci. No masakra.
Pogoda jakas dupna dzisiaj, Misia spi.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaki dla Dara i Wojtusia
Malina,dasz radę z inhalacjami. Trzeba podstępem Hania też nie dała sobie maseczki założyć,o siedzeniu nie było mowy . Dawałam jej sama rurkę do rączki,ona to gryzła i zawsze para wleciała. Podczas zabawy chodziłam za nią żeby choć trochę para oddychała.
Miłego dnia
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W końcu weekend! FKOŃCU
Malina ja bym jednak bardzo prosiła, żebyś ten filmik wrzuciła, please W końcu za dwa tygodnie i tak zobaczymy się na żywo, więc te Twoje reakcje nie będą nam obce No please!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sarenko ja mam nadzieję, że Darusia nie rozłoży!!!! Ucałuj go mocno, to może te choróbska odejdą!
Dla mnie takie inhalacje to też czarna magia... no ale chyba będziemy musieli również zainwestować w taki sprzęt.
A, Malina miałam pytać - będziesz jechała do tego Reala po te muchomory??
A co do tych legginsów, no to właśnie ostatnio kupiłam Zuzi w takim normalnym sklepie, była przecena, ma jeszcze podobne szare z kokardką i cekinami, ale takie "marszczone" na dole zamiast takich dziurek jak w różowych. Kosztowały mnie chyba z 11 zł, o ile mnie pamięć nie myli. W każdym razie zwykły osiedlowy sklep, żadne tam Coccodrillo czy inne 5-10-15.
Bob gotuje obiad, choć mnie się średnio chce jeść. Zuzia zasnęła. Coś dziwna jest i na moje oko będzie znowu chora...
A gdzie Wy się podziewacie Lasencje????
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojjjjj laski sie ociagaja. Cos mam wrazenie, ze to nie tylko przez brak czasu
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vestusia nie wrzuce filmiku haha, nagram moze jutro jeszcze jeden i postaram sie nie odzywc, bynajmniej wtedy kiedy nie ma potrzeby
Po muchomory jutro jade jak A. przyjedzie Moze sukienke na wesele sobie kupie, no, ale nie w Realu oczywiscie
madziaska tez mam wrazenie, ze nie tylko brak czasu powoduje, ze tak malo dziewczyn sie udziela, a raczej brak checi- zwlaszcza, ze podczytywac zazwyczaj maja czas Wychodzi na to, ze pisaly tu w ciazy z nadmiaru wolnego czasu dla zabicia nudy i zadnej wiezi z forum nie czuja raczej.
U mnie byla mamuska, oczywiscie nwiozla dla Misi cztery kaszki, mleko, owoce, krem i jeszcze mi sandaly kupila w Makro i wogole walowke przywiozla Oj ta mama
A. bedzie jutro gdzies o 14:00 ponoc, podejrzewam, ze pozniej. Wkurzona jestem bo sie okazalo, ze ten fotelik co ma przywiezc kosztuje 350 euro! A taki mial byc po kosztach zalatwiony. No za tyle to napewno nie kupie Zla jestem
Od jutra upaly wracaja. W niedziele jedziem nad Baltyk
Ide zjesc salatke, zrobilam kalafiorowa- pycha
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaki!!!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malina, to Ci A. super niespodziankę zrobił! Bardzo się cieszę, no ale Ty z Misią pewnie jeszcze bardziej!
Co do udzielania się na forum to niestety się zgadzam. Malina, Ty masz tak, że często piszesz to, co przynajmniej mnie przychodzi na myśl, a czego jakoś wolę nie pisać. Co by kolejnej wojny nie wywołać he, he, he
Fajno, jeśli muchomorki będą. Jak dacie radę je kupić to podasz mi dane na priv, ja przeleję kasiurkę
Kurka, żałuję, że jednak filmiku nie wrzucisz. No ale czekam na następny
Moja Zuzia jak wczoraj zasnęła chwilę po 16, to już nie wstała do dziś rana do 6 Teraz najedzona, wykupkana, łobuzuje z zabawkami
Ja ogarnęłam mały pokój, przygotowałam sobie stamtąd wszystko, co potrzebuję dla siebie i Zuzi, bo Piotrek zaraz wróci z pracy i pójdzie spać po nocce, a ja będę zajmować się Zuzią w dużym pokoju, no i na spacerek też pójdziemy
Jejku dziewczynki, jeszcze 13 dni do spotkania!!! Nie mogę się doczekać!
Malina miłego wypoczynku życzę nad Bałtykiem! Zazdroszczę!
A Dorcia chyba wraca jutro dopiero? Fajno!
Miłej sobotki życzę Lasencje!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malina,upojnego weekendu życzę
Vestusia, jak tam Zuzia? Mam nadzieję,ze się nie rozchorowała.
Jeśli chodzi o udzielanie się na forum,to wydaje mi się,ze to nie kwestia przywiązania. Poprostu jest inaczej i pewnie tak jak kiedyś już nie będzie,a szkoda. Ostatnia sytuacją do najmilszych nie należała,więc poniekąd dziewczyny rozumiem. No,ale to moje zdanie i tyle na ten temat z mojej strony
Miłego dnia
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po spacerku i po obiadku, dziś Zuzia jadła łososia z ziemniaczkami i kalafiorem i jej smakowało Byłyśmy na spacerku z Michałem i Anetą, miło płynął czas Teraz przydałaby się siesta poobiednia, oby Zuzia usnęła, bo na to się zanosi
Madziaska, Zuzia póki co jeszcze się nie rozchorowała. Zobaczymy co przyniosą nam kolejne dni.
No a co do sytuacji na forum to ja nie wypowiem swojego zdania. Wolę to przemilczeć.
Miłego dzionka Laski!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa