BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #410990 przez madziaska
Kup inhalator ;)

Tak powaznie, to naprawde swietna sprawa. Warto zainwestowac, bo pewnie nie raz sie przyda...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #410995 przez Malina86
No madziaska teraz to mnie zabilas tym inhalatorem :laugh: Haha tak czułam, ze bedzie potrzebny :laugh: Problem w tym, ze Misia musialaby być chyba pod narkoza, żeby jej zrobic inhalacje :dry:

No spadam w końcu! Baj!

12 lata 4 miesiąc temu #411074 przez [email protected]
Malinka inhalator elektryczny, trudno-trzymasz misie siłą na kolanach i ihnalujesz
zawsze pomoze nawet jak bedzie strasznie płakac i głowa machac...skąś to znam heheh
albo jak juz usnie

Daro kaszle i mu w gardle bulgocze:/ oby do Powidza sie nie rozłożył bo sie pochlastam!

12 lata 4 miesiąc temu #411091 przez Malina86
Dzien dobry!

Tysiac caluskow i wszystkiego najlepszego dla mojego ziecia przystojniaczka Darusia :kiss: :kiss: :kiss: I duzo zdrowka!
Wojtusiu i dla Ciebie wszystkiego naj! :kiss:

Z tymi inhalacjami mysle, ze to naprawde bedzie niewykonalne. Nie ma opcji, zeby Miśce gile odciagnac czy nos zakropic, a co dopiero siedziec pre minut i inhalowac... Na spiaco tez raczej nie da rady, wczoraj chcialam jej nos wyczyscic w nocy, to jak tylko poczula aspirator to od razu oczy jak 5zl i koniec. To samo jest z obcinaniem paznokci. No masakra.

Pogoda jakas dupna dzisiaj, Misia spi.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411117 przez madziaska
dzień dobry :)

Buziaki dla Dara i Wojtusia :)

Malina,dasz radę z inhalacjami. Trzeba podstępem ;) Hania też nie dała sobie maseczki założyć,o siedzeniu nie było mowy . Dawałam jej sama rurkę do rączki,ona to gryzła i zawsze para wleciała. Podczas zabawy chodziłam za nią żeby choć trochę para oddychała. ;)

Miłego dnia :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411161 przez vestusia
dzien dobry :-) ja pisze z pracy bo mam przerwe.

wszystkiego najlepszego dla Darusia i Wojtusia :-* :kiss: :kiss: :lol: :lol: :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #411266 przez vestusia
Witam ponownie! :D

W końcu weekend! :D FKOŃCU :D

Malina ja bym jednak bardzo prosiła, żebyś ten filmik wrzuciła, please :D W końcu za dwa tygodnie i tak zobaczymy się na żywo, więc te Twoje reakcje nie będą nam obce :D No please!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sarenko ja mam nadzieję, że Darusia nie rozłoży!!!! Ucałuj go mocno, to może te choróbska odejdą! :D

Dla mnie takie inhalacje to też czarna magia... no ale chyba będziemy musieli również zainwestować w taki sprzęt.

A, Malina miałam pytać - będziesz jechała do tego Reala po te muchomory??

A co do tych legginsów, no to właśnie ostatnio kupiłam Zuzi w takim normalnym sklepie, była przecena, ma jeszcze podobne szare z kokardką i cekinami, ale takie "marszczone" na dole zamiast takich dziurek jak w różowych. Kosztowały mnie chyba z 11 zł, o ile mnie pamięć nie myli. W każdym razie zwykły osiedlowy sklep, żadne tam Coccodrillo czy inne 5-10-15.

Bob gotuje obiad, choć mnie się średnio chce jeść. Zuzia zasnęła. Coś dziwna jest i na moje oko będzie znowu chora... :(

A gdzie Wy się podziewacie Lasencje????

12 lata 4 miesiąc temu #411315 przez madziaska
Vestusia, Hania tez wraca jak jej mowie.Fajnie to wyglada jak tak drepta do mnie ze spuszczona glowa ;)

Ojjjjj laski sie ociagaja. Cos mam wrazenie, ze to nie tylko przez brak czasu :(

12 lata 4 miesiąc temu #411354 przez Malina86
Dobry wieczor Kochanienkie :)

Vestusia nie wrzuce filmiku haha, nagram moze jutro jeszcze jeden i postaram sie nie odzywc, bynajmniej wtedy kiedy nie ma potrzeby :laugh:
Po muchomory jutro jade jak A. przyjedzie :) Moze sukienke na wesele sobie kupie, no, ale nie w Realu oczywiscie :laugh:

madziaska tez mam wrazenie, ze nie tylko brak czasu powoduje, ze tak malo dziewczyn sie udziela, a raczej brak checi- zwlaszcza, ze podczytywac zazwyczaj maja czas ;) Wychodzi na to, ze pisaly tu w ciazy z nadmiaru wolnego czasu dla zabicia nudy i zadnej wiezi z forum nie czuja raczej.

U mnie byla mamuska, oczywiscie nwiozla dla Misi cztery kaszki, mleko, owoce, krem i jeszcze mi sandaly kupila w Makro i wogole walowke przywiozla :laugh: Oj ta mama :)

A. bedzie jutro gdzies o 14:00 ponoc, podejrzewam, ze pozniej. Wkurzona jestem bo sie okazalo, ze ten fotelik co ma przywiezc kosztuje 350 euro! A taki mial byc po kosztach zalatwiony. No za tyle to napewno nie kupie :( Zla jestem :angry:

Od jutra upaly wracaja. W niedziele jedziem nad Baltyk :)

Ide zjesc salatke, zrobilam kalafiorowa- pycha :)

12 lata 4 miesiąc temu #411362 przez Malina86
Dziewczynki ja sie wylogowuje na weekend, bo wlasnie moj A. przyjechal! A to mi wredus niespodzianke zrobil!!! :laugh: :lol:

Buziaki!!!

12 lata 4 miesiąc temu #411455 przez vestusia
Dżem dobry Mamuśki!

Malina, to Ci A. super niespodziankę zrobił! Bardzo się cieszę, no ale Ty z Misią pewnie jeszcze bardziej! :D

Co do udzielania się na forum to niestety się zgadzam. Malina, Ty masz tak, że często piszesz to, co przynajmniej mnie przychodzi na myśl, a czego jakoś wolę nie pisać. Co by kolejnej wojny nie wywołać he, he, he :D

Fajno, jeśli muchomorki będą. Jak dacie radę je kupić to podasz mi dane na priv, ja przeleję kasiurkę :)

Kurka, żałuję, że jednak filmiku nie wrzucisz. No ale czekam na następny :)

Moja Zuzia jak wczoraj zasnęła chwilę po 16, to już nie wstała do dziś rana do 6 :( Teraz najedzona, wykupkana, łobuzuje z zabawkami :)

Ja ogarnęłam mały pokój, przygotowałam sobie stamtąd wszystko, co potrzebuję dla siebie i Zuzi, bo Piotrek zaraz wróci z pracy i pójdzie spać po nocce, a ja będę zajmować się Zuzią w dużym pokoju, no i na spacerek też pójdziemy :)

Jejku dziewczynki, jeszcze 13 dni do spotkania!!! Nie mogę się doczekać!

Malina miłego wypoczynku życzę nad Bałtykiem! Zazdroszczę!

A Dorcia chyba wraca jutro dopiero? :) Fajno! :D

Miłej sobotki życzę Lasencje!

12 lata 4 miesiąc temu #411497 przez madziaska
dzień dobry :)

Malina,upojnego weekendu życzę :P

Vestusia, jak tam Zuzia? Mam nadzieję,ze się nie rozchorowała.

Jeśli chodzi o udzielanie się na forum,to wydaje mi się,ze to nie kwestia przywiązania. Poprostu jest inaczej i pewnie tak jak kiedyś już nie będzie,a szkoda. Ostatnia sytuacją do najmilszych nie należała,więc poniekąd dziewczyny rozumiem. No,ale to moje zdanie i tyle na ten temat z mojej strony ;)

Miłego dnia :)

12 lata 4 miesiąc temu #411576 przez vestusia
Hello!

My po spacerku i po obiadku, dziś Zuzia jadła łososia z ziemniaczkami i kalafiorem i jej smakowało :) Byłyśmy na spacerku z Michałem i Anetą, miło płynął czas :) Teraz przydałaby się siesta poobiednia, oby Zuzia usnęła, bo na to się zanosi ;-)

Madziaska, Zuzia póki co jeszcze się nie rozchorowała. Zobaczymy co przyniosą nam kolejne dni.

No a co do sytuacji na forum to ja nie wypowiem swojego zdania. Wolę to przemilczeć.

Miłego dzionka Laski!

12 lata 4 miesiąc temu #411678 przez Dorciaition
Melduje sie. Jesteśmy w domu. Wpadne juterko :*

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #411723 przez vestusia
Dżem dobry :)

Dorcia witaj :)

Wszystkiego Najlepszego dla Igorka :) Buziaczki ode mnie i Zuzi :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka