BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #409522 przez Malina86
O jej jaka slodka spiaca Zuzka :) Czupiradelko kochane :laugh:
Vestusia lec po browce :)
Kurier to chyba mysli, ze ja samotna matka jestem i chce nas z Misią adoptowac :laugh:
Nie chciej Kochana, zeby Zuzia sie nauczyla wygibasow od Michaski. Ostatnio moj tata sie na zajmowal przez godzine, wchodze, a on caly upocony, zasapany i mowi, ze nie wie jak ja daje rade tak caly dzien. Cisnal mi ja w rece i polecial siku bo nie mial kiedy zrobic :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #409538 przez vestusia
No podrukowałam troszkę fotek, aż 3 ha, ha, ha i stwierdziłam, że ten mój album to ubogi jednak w informacje i muszę poszukać fajniejszego ha, ha, ha :D Kiedyś widziałam w księgarni taki fajny, gruby i dużo więcej rzeczy można było wpisać i więcej fotek wkleić :D

Dobra, idę po te Reddsy, Zuza na pewno nie wstanie, bo śpi na dobre. Brzuszek ma pełny, więc nie wstanie. Idę po coś na orzeźwienie i mam nadzieję, że tam te Reddsy będą, bo się zeźlę! :D

12 lata 4 miesiąc temu #409546 przez Malina86
No tez mam nadzieje, ze beda u Ciebie te Redsy, bo w innym przypadku chyba mi do dupy w Powidzu nakopiesz.

Oczywiscie tak jak sie spodzewalam Msia w lozeczku odstawia akrobacje, tylko slychac brzdek szczebelek :) Ona to ma twardy leb :)

12 lata 4 miesiąc temu #409549 przez vestusia
Malina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie było Reddsów!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żadnego!!!!!!!! Nawet tego zielonego!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Biednemu to zawsze wiatr w oczy,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
w dupę i chleb masłem do dołu!!!!

Z nerwów kupiłam Lay's zielona sebulija, puszkę coli i piwo Tyskie w puszce, doleję soku malinowego :P i będę zaraz piła. No zeźliłam się przeokrutnie! :D

A Misia to naprawdę wyczynowiec! Jejor!!! Biedny tato ha, ha, ha, się napocił biedny :D Faktycznie u Ciebie to ciekawiej wygląda. U mnie nie jest tak źle. Zuzia to chyba taka rozważna jest, pomyśli, zastanowi się, jakoś spokojnie. Owszem broi, rzuca różnymi rzeczami, zrzuca, uderza, potrząsa, ciągnie... ale jest do opanowania!

No to zabieram się za chipsy z tych nerwów! :D

12 lata 4 miesiąc temu #409554 przez Malina86
Hahaha Vestusia no przykro mi, ja nie wiem co Wy macie za Biedre :silly:
Wpadaj do mnie :)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #409557 przez Malina86
Hahaha Vestusia no przykro mi, ja nie wiem co Wy macie za Biedre :silly:
Wpadaj do mnie :)
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #409561 przez Malina86
No az sie zdublowalo :)

12 lata 4 miesiąc temu #409563 przez vestusia
No chyba specjalnie zdublowałaś, Zołzo Ty! ;-)

Chyba wszystkie Redds'y do Szczecina pojechały, u mnie zabrakło. Generalnie ta druga moja Biedronka jest lepsiejsza, ma więcej rzeczy i jakoś zawsze tam w niej wszystko jest. Ale tę mam tu bliżej, pod nosem praktycznie, więc szłam do tej, bo do drugiej mam o jakieś 5 min drogi dalej ha, ha, ha. I pewnie tak na złość wyszło, może to znak z nieba, że nie mam pić :D

Lejsów nie otworzyłam jeszcze, bo teraz mam dylemat. Cały dzień na diecie, jak je zjem, to waga albo stanie w miejscu, albo podskoczy do 52. Boję się ryzykować ha, ha, ha, :D I nie wiem już co robić :D

12 lata 4 miesiąc temu #409565 przez Malina86
No jak zjesz kilo Leysow to napewno podskoczy do 52kg. Zebys wiedziala co ja w weekend zjadlam...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409573 przez vestusia
Oj tam, oj tam Malina! Ale za to spaliłaś to, co zjadłaś :D :D :D A u mnie jesteśmy na stopie wojennej z Bobem, nie będę go widzieć jeszcze dwa dni więc dupsko będzie rosło. No nie mogę się zdecydować ha, ha, ha :D

Zjeść, czy nie zjeść, oto jest pytanie! :D

W ogóle to prowadzimy fajny dialog we dwie ;-) Gdzie reszta ja pytam??

Wyłączam chyba kompa, zobaczę co w telewizorni grają i pójdę spać. Coś mnie jaja pobolewają dziś, niezbyt to przyjemne i raczej dziwny objaw, bo jeszcze mi jajka nie dokuczały jak biorę tabsy. No ale w ciąży nie jestem, testowałam przecież.

Miłego wieczoru Malinko, wypił jednego Redds'a za moje zdrowie, może mi to lepiej zrobi ;-) Ja wciąż nie mogę się zdecydować, miałam ochotę na tego Redds'a, a to piwsko to jednak nie to samo ;-)

Guten Naht! :D

12 lata 4 miesiąc temu #409581 przez Dorciaition
:lol:

Alanek[*] :(

12 lata 4 miesiąc temu #409585 przez Malina86
No Vestusia zostalysmy we dwie na placu boju :) Chyba niedlugo nie bedzie tu czego szukac.
No i ochoty na chipsy mi narobilas :) Ja mam piwo, Ty masz chipsy- szczescie nie moze byc nigdy w pelni.
Dobranoc!

12 lata 4 miesiąc temu #409586 przez Malina86
Czesc Dorcia :lol:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409632 przez [email protected]
heheh simanko kochane!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:) ostatnio znajoma dała lizaka Daroi-bałam sie wam przyznac heheheh
ale on ciapa taka przeciez i lizał wszystko, patyczek, kileczke ręce i bluzke tez zasysał-masakra! wszystko było zaklejone!
a tu fotka domisia po pierwszym lizaku:)
www.facebook.com/photo.php?fbid=41422159...22956&type=3&theater
fotki czad
Malinka- a ty na codzien taka odpicowana chodzisz? szok! ja tylko oczyska maluje !
ale ukłon i szacun dziewczyno-wyglądasz przeslicznie :)
a co do kuriera to moze i nie ma z czego-ale się ubawiłam :*

Katka- grastki za nowe ząbki, brak czasu wybaczam bo wiem co to znaczy:) wczoraj posżłam spac wyjątkowo wczesnie bo jakoś przed 1 a przed wczoraj o 5!!! i tak noc w noc około 3 :/

vestusia-ja rozumiem wszystko, tez sie mamy bym słuchała nie dziwie Ci się...ale tutaj jest coś nie fair! on Cie wyzywa, bawi sie twoim kodsztem i mamie zdaje relacje-nosz kurwa- a do niego mama rozmawia i zero problemu? no jak to tak?!?
co do chłopowego syfu to ja nic niekomentuje-powiem tylko ze skąś to znam i masakraaaaaaaa!
zuzanka jest taka smieszniutka! jaką mine ma w tym wozku hehehe super! buziaki dla niej!
zuzia jaka rozwalona włóżeczku hihi rob foteczki tego bo ja mam Domisia cała kolekce i jecz niezły łach! popatrz tutaj-a to tylko kilka
www.facebook.com/media/set/?set=a.433873...475.570522956&type=3

12 lata 4 miesiąc temu #409645 przez [email protected]
Dorcia- :lol: heheh :kiss: :kiss: wariatuńcio!!!

Malina!- ja tez mam 2 redsy zurawinowe w lodowce hahah
ostatnio jakis czas Daro nie jadł znowu noca więc sobie wypiłam-ale miałam halo po jednym hahaha tzn nie takie straszne ale wpływ alkoholowy czułam łuuuu
a jakiesz one przecudownie pyszne są!!!!
szok!
mogłabym pić i pic!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka