- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vestusiek a dajże Ty juz sobie spokój z tą dietą , 51 kg to bardzo dobra waga. Zachudzisz sie i Ci cyce zmaleja i co wtedy , na co Ty będziesz padać , poobijasz sie biedna
luska a nie masz Ty może troche miejsca w walizce, zabiearz mnie plisssss. Uwielbiam Karpacz!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Łee no , mogłaś się dobijać jakaś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
madziaska Hania to naprawdę zdolniacha , tyle słów juz potrafi , brawo!
Kurdę no , a może jednak coś się uda wykombinować z tym szkoleniem , przełożyć jakoś czy coś... Nie no , a kto sprawdzi Kacprowe wędzidełko? Obiecałaśśśśś
Suari no faktycznie zjazd gwiazd będzie , same Mołkowe beda i jedna Grycanka Trza powiedzieć tej babce żeby czerwony dywan rozłożyła
vestusia Ty nam juz lepiej nie pisz tutaj o Twoich poczynaniach kulinarnych bo Ci każemy to wszystko do Powidza przygotować. Póki co musisz upiec ciasto , pierogi ruskie własnej roboty - nie wymigasz się
A jak Zuzka te pierogi zajadała? Rozumiem , że jej jakos je "podziubałaś" .
Ale sie usmialam z ta piżamą
No to nadrobiłam Proszę naskrobać tutaj troche żebym rano przy kawie miała co czytać
A mi jest niedobrze jak cholera. Mdli mnie , głowa boli. Może to po placku drożdżowym bo nażarłam sie go dzisiaj jak głupia! Bleeeee!!! Miała przyjechać kumpela ale dostała nieproszonych gości i nie dotarła więc my pojechaliśmy do D kuzynki. Posiedzieliśmy AŻ 1,5 godź , odbębniliśmy i mamy ich z głowy na jakis czas. Bo D jest chrzestnym jednego z jej synków. Generalnie to D zawsze dobrze z nia żył ale ja za nią za bardzo nie przepadam bo taka słodko pierdzaca jest i zawsze się wymiguję jak dzwoni i chce przyjechać. Wiem wiem , niemiła jestem ale ja serio nie lubię obłudnych ludzi a Ona właśnie z tych(przynajmniej ja tak twierdzę).
Aaa, vestusia Ty chyba juz od jutra do pracy? A jak tam Zuzkowy kaszel? Wykaraskała sie bidula?
Spadam bo zaraz mi sie oczy zamkną. Papa Miłej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj malzon pojechal... Wszyscy mowili, ze z czasem bedzie coraz latwiej sie rozstawac, a nam jest coraz ciezej... Misia caly weekend "tata, tata", jak A. uslyszal pierwszy raz to zaniemowil
polunia bluza Lonsdale, ktora Ci sie podobala u Misi jest z lumpeksu
madziaska, ale lipa, ze nie jedziesz do Powidza Buuu ;(
Poza tym Misia ma katar po pas Pewnie dzieki cudownej pogodzie, ktora mamy przez ostatnie dni. Oczywiscie nie ma technicznej mozliwosci, zeby jej odciagnac gile i psiknac kroplami. Jest to niewykonalne po prostu.
W sobote bylismy na urodzinach u ciotki dzieciakow i Miśka dostala lizaka. Ona go zlizala w ciagu trzech minut! A slinotok taki, ze na podloge ciurem lecialo. A jak go lizala profesjonalnie Okrecala sobie, jezyk wystawiala, no smiesznie to wygladalo W sumie to ja jej zadnych slodyczy tego typu nie planuje dawac w najblizszym czasie, ale ten jeden raz miala "dzien dziecka"
Wozek spakowany, jutro ma byc kurier, ciekawe ile bede czekac.
Koncze Laseczki.
Dobranoc!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja nie strajkuję, ja pracuję
Ale musicie mi wybaczyć, bo idę do mojej Zuzolki na razie, bo pewnie padnie za niedługo i już nie wstanie
Odezwę się wieczorkiem, Bob w pracy więc będę miała czas dla Was!
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Wybaczcie nieobecność ale podczytywałam tylko mi już czasu nie starczało na odpisywanie.
Teraz pokrótce to co pamiętam.
Sarenka
Malina a gdzie foty Misi z lizakiem. Normalnie opuszczasz sie.
Olinka juz kasownik pełną gębą górna jedynka juz wyszła i szykuje sie druga.
Uciekam kochane bo i tak nie wiem w co ręce włożyć
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
katka no chociaz Ty sie odezwalas. Oczywiscie, ze mam foty Misi z lizakiem- zaraz zgram
Misia zasnela, pierwsza drzemka od rana- wow! Teraz sie wyspi, a na wieczor bedzie szalenstwo.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam nic gotować nie będę, czasami mi się zdarzy, ale niezbyt często
Malina dawaj foty z tym lizakiem! Ja też uważam, że Zuzia wielu rzeczy jeść nie będzie (tzn. uznaję, że wszystko jest dla ludzi, ale w jakichś rozsądnych granicach). Nie będę jej karmić słodyczami, ale na pewno nie będzie tak że w ogóle ich nie będzie jadła, bo nie chcę też jej robić przykrości, gdy np. inne dzieci w przedszkolu czy w żłobku będą coś jadły, (albo na podwórku), a ona jedna nie. Na pewno nie przyjmie argumentu, że to niezdrowe. Raz na jakiś czas, okazjonalnie, będzie jadła nawet niezdrowe przekąski.
Ja już rozmawiałam z kumpelą (od podkładów ), ona ma łóżeczko turystyczne i bez problemu mi pożyczy. Mam nadzieję, że ja go jej nie zepsuję Dziewczyny wprawione, to pokażecie jak się je rozkłada i składa
Malina mam nadzieję, że szybko zrobią Ci ten wózek. Ja swój karton trzymam, bo wypadki lubią chodzić po ludziach (a po mnie w szczególności)
No a dziś po powrocie z pracy to się oczywiście
Dziewczynki a właśnie, jaki alkohol bierzemy do tego Powidza?
Zuza zasnęła, bez krzyków, bo padnięta jest okropnie. Już w żłobku ryczała i marudziła, więc dodatkowe 2,5h w domu to i tak sporo na nią. Tam ją przynajmniej dzieciaki wymęczą i nie marudzi zbytnio w domu. Czekam na zęby, bo jest nie do zniesienia, żre wszystko, ciągnie za wszystko zębami, wkłada wszystko do buzi i się mega ślini... no jakby w jakiś trans wpadała...
Malina ja tak czytam - Misia dopiero zasnęła od rana??? Jak Ty z nią wytrzymujesz??? tzn. ona jest znośna??? Bo moja Zuzia to marudzi i ryczy a zasnąć nie chce! Ręce jej się plączą, upada, no widać, że zmęczona cholernie, ale Łobuz nie zasypia i tylko męczy i siebie, i mnie! No podziwiam Misię!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak to nie masz alkoholu? Przeciez w Biedrze Reds zurawinowy w promocji od dwoch tygodni. Jak bedzie jeszcze to nakupie do Powidza, no i flachy chyba tez nie? Lubie drinki z sokiem porzeczkowym i bananowym
A o busie to moj A. tak myslal intensywanie
Misia marudzila dzis okropnie. Potem przyszli Ci co zlamali lozeczko to sie troche zainteresowala, kolega z nia chodzil za rece po mieszkaniu wiec jej pasilo i jak poszli to padla. Ich synek oczywiscie tak sie darl, ze musieli uciekac w poplochu do domu.
No Bob jak to zwykle Bob- sama slodycz
Aaaa Vestusia no i wagi gratuluje
No i foty
A wogole katka, ja sie niby opuszczam, a Olinke to kiedy zobaczymy?!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia rewelacyjna!!! Jak trzyma tego lizaczka, no pozazdrościłam Ci go i następnym razem też kupię Zuzi na spróbę, żeby zobaczyć jej reakcję No i Ty, Chudzino! Tylko mi tam nie chudnij jeszcze bardziej, bo jesteśmy razem w domku, co bym się siebie nie musiała wstydzić ha, ha, ha
No a jaką ma brykę!!!! Rewelka!
Misia jest niezniszczalna i super, że tak maszeruje. Zuzia na razie jak się ją weźmie za ręce, to ochoczo podskakuje, jakby chciała robić "hopa, hopa". No ale przy stole to nawet jej wychodzi przekładanie nóżek do nóżki, i milimetrowo się przemieszcza ha, ha, ha
Ja też drinki lubię, chociaż ja i tak bardzo ekonomiczna jestem. Jeśli będę piła Reddsy, to ze 3 na jeden wieczór i będę ululana ha, ha, ha. No a driny to też ze 3
Zuza śpi, ale coś się przebudzała z wielkim rykiem. Poczekałam i zasnęła dalej...
No ja już po kawce i chwilowo się nudzę. Nie umyję naczyń, niech Bob to jutro zrobi. Dziś śpię chyba u Zuzy, co bym się z nim wieczorem nie spotkała. No co za dureń, no!
On to chyba specjalnie robi, co jakiś czas podnosi mi ciśnienie, co by mi za miło nie było. Wczoraj zrobił obiad, to dziś sobie to odbił ha, ha, ha
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do tego lozeczka to Miśka i tak je niedlugo rozpierdzieli na bank. Teraz robi tak, ze trzyma si u gory i nogami po siatce wspina- no tylko patrzec jak mi wyjdzie z niego
Reds jest chyba po 2,80 niecale 0,5l. To dobra cena bo tak to jakos kolo 4zl, a u mnie na osiedlu 4,40zl.
Wogole to czekam dzisiaj na kuriera bo napisali mi, ze bedzie najpozniej do 12:00 (chcialam, zeby byl po 15:00, akurat jak ze spaceru wroce, ale napisali, ze najpozniej moze byc do 12:00) no i minelo poludnie wyszlam na spacer, bo kuriera nie bylo i dzwonie tam i pytam co z tym kurierem, ktory mial byc do 12:00 no i Pani sie zajakala, slysze, ze pyta sie drugiej Pani i tamta mowi, ze PO dwunastej. A mialam na mailu informacje od nich o tym, o ktorej bedzie kurier i mowie piczce, ze chyba sobie jakies jaja ze mnie robi i zaczyna mnie irytowac, ze jak chcialam popoludniu to napisali, ze do 12:00, a jak ja czekam do poludnia to sie dowiaduje, ze bedzie popoludniu. Ona oczywiscie, ze niemozliwe wiec jej wyslalam z telefonu maila, ktorego mi pisala. No i przyjechal ten kurier, ktory zawsze do mnie zarywa i nawija makaron na uszy, wyszlam przed klatke, Miśka w domu wyje, a ten trzeci raz wypisuje list przewozowy i niby sie myli za kazdym razem pod koniec i bierze nowy. W koncu zabralam mu to i sama wypelnilam i wzielam sobie na przyszlosc kilka egzemplarzy, bo mowie mu, ze nie mam czasu na pierdoly, bo mi dziecko wyje. Jak mi przywiozl ten wozek jak go kupilam to chcial mi go skladac i na kawe sie wpraszal. Teraz napewno tez mi go przywiezie z reklamacji, no nie wytrzymam. No w kazym razie wozek pojechal o 14:20. Pewnie w tym tygodniu nie zdazy wrocic.
Misia ma jakas brzydka skore na buzi, jakas taka chropowata jakby malutkie krostki, nie wiem skad to sie wzielo, nigdy nie miala problemow skornych.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez daje Miśce posmakowac roznycg rzeczy i efekt jest taki, ze nie moge jesc na jej widoku bo o wszystko sie drze
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ruskie są pyszne, ale domowej roboty. Chociaż zrobiłam po Piotrkowemu i moje smakują mi bardziej
A kurier to widzę faktycznie Cię podrywa. I jaki twardki, skoro wiadomość o płaczącym dziecku go nie zraża Może wyznaje zasadę "mąż nie ściana, da się przesunąć"???
No uśmiałam się, bo Ty to aparatka jesteś i mówisz co myślisz. Ja to niestety nie miewam takich sytuacji, bo na mnie nikt by nawet nie spojrzał ha, ha, ha
Zuzia raczej już dziś nie wstanie. A ja wypiłam kawkę, oczy się otworzyły i już sama nie wiem, co robić. Na spanie to chyba za wcześnie
No i padłam z Misi - ona chyba jakieś sporty ekstremalne będzie uprawiała w przyszłości. Jakieś wspinaczki, skoro już w tak młodym wieku zaczyna. Moja Zuzia to naprawdę jest spokojna, złote dziecko bym rzekła. Tzn. chodzi mi o to, że ona nie jest taka energiczna i nie wymyśla takich rzeczy he, he, he Masz tam z Misią wesoło, to pewne!
Może Zuzia nauczy się czegoś od koleżanki w Powidzu he, he, he
Kurka ostatnio Zuzia tak trudno usypia, że ja się boję, że ona obudzi Lenkę i Misię
No i Reddsy takie tanie!!! no nie, chyba się zaraz jednak ubiorę i podskoczę do Biedry, bo mam ją pod nosem. Ostatnio jak szłam i Zuzia spała, to zajęło mi to całe 12 minut tam i powrót. To może się skuszę, sama nie wiem! He, he, he
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Zuzolka śpika. Ostatnio to na plecach nawet śpi, bo do tej pory to tylko na brzuszku...
Oczywiście jak tylko przykryję Zuzię, ona się odkrywa. Robiłam podejście z dwoma kocykami, widać - bezskutecznie... grrr...
A ja zasiadam do uzupełniania albumu Zuzi, powybieram fotki i podrukuję kilka i powklejam
Piwko jutro postaram się kupić, chyba że jeszcze najdzie mi ochota, a jak Zuzia nie wstanie do 20, to na bank będzie spała do rana...