BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu #408526 przez polunia
luska Kacprowa srajda to faktycznie taka poarbuzowa chyba byla bo dzis jest ok.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #408583 przez vestusia
Dorcia, to Wy macie jakieś dziwne określenia "aja" nawet tego nie kumam ha, ha, ha :D Skąd Wy jesteście, znad morza? :D

Polunia ja po tym szybkim prysznicu to kilka godzin nie wychodziłam na dwór, no i nie jest to codziennie, raczej rzadko i okazjonalnie - jak były upały, albo jak się osra wyjątkowo, albo jak teraz cała z kaszki ubrudzona. No i też tak sobie myślę, że mogłybyśmy np. być nad wodą czy na basenie to przecież wyszłoby na to samo? Nie biorę tego do siebie, no bo też zawsze to mam na uwadze, aby jej nic nie przewiało, żeby była na pewno sucha no i na uszy też jej zawsze coś założę. Zresztą, ona i tak podziębiona, na opiece siedzę i myślę, że wszystko naraz się nakłada. Ale spokojnie - nie robię tak, że kąpię Zuzankę (tzn. szybki prysznic, bo nie napuszczam wody do wanny, tylko szybko pod prysznicem ją myję) a potem wychodzimy na dwór. Mija naprawdę duuużo czasu, albo wcześniej, jak była chora dłużej, to nawet na dwór nie wychodziłyśmy przez 3 bite tygodnie...

Ja obejrzałam film "3 metry nad niebem", nie wiem czy któraś widziała, ale zajebiaszczy i się zryczałam ;-)

Bob jeszcze piwkuje, no masakra gdzie on tak długo jest.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Rozścielam wyro, włączę tv i pewnie zasnę, bo nie wiem, o której Bob zamierza wrócić do domu ;-(

12 lata 7 miesiąc temu #408590 przez luska

ale miałm dziewczyn od rana dzień brrrr.Wstałam z wyra poszłam do komody po ciuchy , a nagle ja mnie zaczął napir.....paluch i za chwile noga no nie do wytrzymania.Zaczełam się wydzierać noga do góry na na palcu mam pszczołe!!!! Ujebała mnie , ale jak bolało i żądło jeszcze zostawił.Na szczęście teraz jest luz ale do południa strasznie bolało.Olo sie dziś wściekł .Mała się cos przestwiała .Idzie spać o 9 na półtorej godziny , a potem dopiero o 14.

ide spac babnki :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #408620 przez [email protected]

12 lata 7 miesiąc temu #408621 przez [email protected]
no nic
juz druga a tu ja sama :)
dobranoc babeńki!
CMOK

12 lata 7 miesiąc temu #408624 przez Dorciaition
Hello. Właśnie dotarlismy do Krakowa. Leje i jest zimno ;/ Robimy sobie drzemk e w aucie, potem połazimy i śmigamy do Zakopca.

LEnia całą drogę pięknie spała. Dumna z niej jestem.

Teraz znajomi mają ją w aucie :)

Buziole

Alanek[*] :(

12 lata 7 miesiąc temu #408632 przez polunia
Czesc Dziweuszki

Dorcia bardzo się ciesze , że jesteście już prawie u celu. No bo z Krakowa to już żabi skok praktycznie. Mam nadzieje , że Krzys się spisał jako tato-kierowca ;) I Lenka dzielna , oj teraz to Ci będzie spała przez dwa dni po takiej trasie :) A pogoda zmienną jest (podobno kobieta i pogoda to dwie przyjaciółki - nigdy nie wiesz czy będzie świeciło słońce czy tornado przyjdzie :silly: ) więc zycze , żeby w Zakopcu juz tylko słoneczko przygrzewało :)

Tak swoja droga to u mnie za oknem jesień ciąg dalszy! No masakra jakaś , wieje leje i całe niebo granatowe!!! Oby przez 3 tyg pogoda uległa poprawie bo czasami w Powidzu możemy w futrach chodzić :dry: No ja na bank kozaki zabiorę i froterowe skarpetki do tego bom zmarzluch straszny :woohoo:

Aaa , tak odnośnie "cacy cacy buch po glacy" to do "aja" tez jest stosowne powiedzonko tylko trochę bardziej wulgarne powiedzialabym :
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
.

Sarna jak miło , że się w końcu chociaz troszkę odezwałaś :)
Gratki dla Darusia - u nas nadal tylko pełzanie!!! Chyba już nie zacznie.
Fajnie , że zanalazłaś cos co Cię tak "wkręca". Kurczę jeszcze trochę i będziesz z Tyszką po salonach brylować :) A w ogóle Ty na tych zdjęciach to jak zawodowa modelka normalnie , nie , przepraszam , zawodowe modelki to kościotrupy sa i gęby często maja okropne a Ty jestes zgrabna i ładna jak cholera :)
W Powidzu Malina nas podszykuje a Ty obfotografujesz i wyslemy zdjęcie na jakis konkurs z typu "najładniejsze mamuski" , tylko teraz tak mysle czy sie moja dupa w kadrze zmieści :dry: No ale cos pokombinujesz obrobisz i bedzie git :silly:

Laski normalnie wczoraj udało mi sie połowe z tych moich stert wyprasować!!!

O i bardzo sie ciesze bo mi dzis gotowanie obiadu odchodzi. Jedziemy na urodziny do tescia , kończy 60. Poczatkowo chcielismy mu z D imprezę taka wiekszą zrobic w hotelu ale tesciowa tak srednio była zdowolona z tego i w końcu powiedział , że mamy nie robić. Ona nie lubi takich imprez , najchetniej by w domu siedziała(znam ich 10 lat i przez ten czas byli na 1 sylwestrze i chyba jakiejs jednej zabawie w karnawale , no i ewentualne wesela w rodzinie gdzie szła bo szła). Nie no , generalnie to fajna babka jest tylko juz tak ma , że sie jak ja to mówię ludzi boi :silly: No ale wracając do urodzin to zamówiłam tort
ze zdjęciem wiatraka(nie takiego zwykłego drewnianego tylko takiego prądotwórczego) bo teśc ma zajoba na tym punkcie. Generalnie to całą chate i sklep zasilaja prądem własnie z wiatraka i solarów(cały dach ma tym zawalony i się zastanawim kiedy im na łeb zleci bo to drugi ciężar dachu prawie). No maniak dosłownie , nawet na kamperze ma solary zamontowane żeby być samowystarczalnym :silly:

Przezyłam nocke , nikt po chacie nie chodził nie straszyła więc juz mam luz.

madziaska a Ciebie gdzie wcięło???

12 lata 7 miesiąc temu #408639 przez polunia
Aaa , luska rozwaliła mnie tekst

Wstawać Dzieuszyska , no Malina Ty zostań jeszcze w wyrku i "korzystaj" z weekendu :side:

12 lata 7 miesiąc temu #408650 przez polunia
Sarna

Pola wstała , ide oporządzić gady dwa a potem szykowanie ekipy na "wycieczkę". Jak ja nie lubię takiego szykowania sie , tym bardziej , że ja z tych co zabieraja wszędzie wszystkiego za dużo i dwie wielkie torby mi pewnie znowu wyjda na jeden dzień!!!

12 lata 7 miesiąc temu #408680 przez vestusia
Dżem dobry!

Przede wszystkim sto latek dla Michasi!

Malina nie zapomnij nam chociaż wkleić zdjęć dzisiejszej solenizantki :)

Dorciu dobrze, że dojechaliście już tak daleko i super, że Lenia spała :) Kochana jest :D

Polunia ja też liczę, że Malina nas odpicuje, a Sarenka porobi fotki ha, ha, ha :D

Lusia ale miałaś pecha z tym użądleniem :(

Zuzia wstała o 5:30, ale troszkę Piotrek z nią posiedział, a potem zasnęła i wstaliśmy o 9:30 :) Wypiłam kawkę no a najpierw wlazłam na wagę :D No już 51kg, więc mimo wczorajszego ciężkiego dnia i wyrzeczeń dałam radę. Jeszcze parę kg i będzie luzik :D

Idę coś zjeść, tzn. jakieś jajeczko chlapaneczko i ogarnąć się. Pogoda pod zdechłym Azorem, pada i jest niefajnie. Niczym to nie przypomina lata...

Polunia miłego szykowania imprezki :D

No i uśmiałam się z tej wersji "aja" :D Chociaż dla mnie to "aja" niczym nie przypomina "cacy" he, he, he :D

12 lata 7 miesiąc temu #408682 przez polunia
MICHASIA ciotka bardzo przeprasza , że z rana zapomniala :(
STO LATEK I JESZCZE WIĘCEJ BUZIAKÓW :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #408841 przez luska
sto lat dla Michalinki!!!!

Sarenko ty robisz piękne fotki i nie wiem czego ty się wstydzisz!!!!a jeszcze fanjesze jest to , ze robiosz cos co kochasz!!!

Docia to tylko zostało ci wycałować córę , ze taka grzeczna .Krakow jejor ja tez chce .Mamcia była 2 tygodnie temu i się zakochała.

Polunia nie napisałam gdzie hehe blond ze mnie to wybacz :P Do Karpacza.

T to taka jak moi tescie on tez najlepiej w domu
miłej imprezki, a miałam okazje dziś do ciebie zajrzeć , bo moj właśnie sie włóczy pod poznaniem gdzieś.

Hhehe Vetusia to moja wstała pózniej 5.40 :P

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #408854 przez luska

to sie w końu wyżaliłam komuś :silly: Ide pogonic kuzynke , zeby mi w końcu pazury zrobiła.Buziki[/hide]

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #408892 przez madziaska
No, dzien dobry :):):)

Buziaki dla MICHASKI :):):)
Polunia, milo, ze sie o mnie pytasz :)

Nadrobilam, ale niewiele pamietam :P

Vestusia, mysle, ze moze Zuzia przezywa lek separacyjny. Bo skoro Ty wychodzisz jak ona zasypia, to boi sie byc sama. Dzieci w tym wieku mysla, ze jak mama znika im z pola widzenia, to juz nie wroci. Moze posiedz przy niej jak zasypia.

Luska, ja do Karpacza mam rzut beretenm ;) Jakies 30km :) U nas 12 stopni dzis, wiec zimno, lejeee.Oby WAM pogoda dopisala, bo inaczej nie bardzo jest co r obic. Zostaje Sandra Spa i Basen w Golebiewskim, albo knajpy :silly:

Hania tez robi cacy cacy, najczesciej do siebie w lustrze ;) Kosi kosi tez u nas caly czas na topie od jakis dwoch tygodni. No i wiele3 slow wypowiada jak przystalo na dziecko logopedki ;) Mama, tata, baba, nie nie, da. Teraz uczymy sie "pa pa" i juz troszke zaczyna kumac ;)

Nooo i Polunia mam dlka Ciebie rozwiazanie Twojego wyjazdu do Powidza. ;) Laski ja nie jade :( Bylam w piatek w pracy i okzazalo sie, ze w sobote mam szkolenie, na ktorym musze byc :( Skonczy sie ok 16, zanim wyjechalibysmy to tez troszke czasu mineloby, i skonczyloby sie, ze przyjechalibysmy w nocy. Ok poludnia w niedziele trzeba byloby wracac, bo rano w pon do pracy. Szkoda mi bardzo, ale mysle, ze nie bedziecie plakac :silly: Takze Polunia mozesz zajac "moj apartament " ;)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #408906 przez Suari
Ojjjjjj !!!!
lata świetlne mnie tu nie było, teraz nie nadrobie,ale jak już pojedziecie na zjazd gwiazd to pewnie nie będzie cie tyle pisać i będzie szansa na nadrobienie ;)

100 latek Misia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka