- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenisława... ja na Polę swojego czasu mówiłam Polisław / Polisława. W szpitalu po porodzie była taka jedna pielęgniarka która normalnie zła była , że moge tak do dziecka mówić , przeciez to dziewczynka i mam się do niej normalnie zwracać , no nawiedzona jakas była
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ona ten pasek znalazła i miała go dosłownie chwileczkę.
Ale zapewne jeśli moja T zobaczy to zdjecie to dokładnie mi opowie co mogło się stać.
He he ja też lubię różne wymyśle imiona wymyślac, choć np KRzysiu mówi do młodej LeMa, co mnie dobija.
Ha ha Polisława to rozumiem, ale Polisław? Masz Ty pomysły
Szkoda, szkoda, że nie będzie brzuszka
Krzysiu to okres mi chyba raz w tygodniu.
Ta fryzjerka faktycznie przegięła. Za pasemka płaciłam u niej 210 zł z obcięciem, a tu jednej kolor, grzywka i 230 zł!
No opowiadaj o tej Twojej, bom ciekawa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polisława nie filmuj się
Nie zajrzyłam o co biega , poproszę jak krowie na rowie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Lenka jak zwykle cudowna , hehe ale minke to ma typu'co tu by zbroic"
Docia ja bym obstawiała ,ze Krzysiu to raz w tygodniu okresu nie ma heheh.
Dzieki za infro o tych kolczykach .Ogladałam wlasnie na stronce , ale zrezygnowałam pojde normalnie do jubilera.a tak w ogóle to młoda na chrzciny dostała zlote serduszka tylko takie wiszace i
Ale te wiszace to troche strach jej zakładać , chyba jednak trzeba bedzie zainwestować w jeszcze jedną pare
Hheh polisława hehe i Lenisława, dobre jesteście .Ja nie wiem czemu ale na moje dzieciaki gadam Bolek/Bolesław i Boleśka.
Docia skasowała ciebie niemiłosiernie ja najwiecej za pasemka zapłaciłam 200zł a teraz znalazlam salon, Aurelcitam przebijalam uszka i babki fajnie gadały to poszłam ola tam obciac i pozniej sama jeszcze poszłam ze soba .Za ola dałam 5 zł, a ja za obciecie degażówkami , modelowanie i pasemka(włosy długie i grube) zapłaciłam 98zł.a siedziałam od 9 do 13.dupa ze mnie w korach , bo o napiwku pomyslałam jak wyszłam z salonu , taka szybko myslaca jestem
Pola ale pizda z tej babki, ale mi sie wydaje , ze nie ma co cos sie wymysli i damjy rade, takze prosze tu z niczego nie rezygnować i jedzesz!!!!!!
ciekawe kiedy mi @ nadejdzie , bo jeszcze nie mam .ale mnie wypryszczyło ostatnio , ciągi mam straszne do slodkiego i coraz mniej karmie , więc kto wie.
Ide obiada robić
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Ja chwilowo na chwilę, bo Zuzanosława wstała i będzie chciała jeść
Dziś z rana oczywiście taka histeria, że myślałam, że oszaleję, no dobrą godzinę się darła zanim padła ze zmęczenia. Ja nie wiem jak to możliwe, że ona się tak przestawiła z tym zasypianiem...
Lenia fajoska, Zuzia też na chwilę bierze różne rzeczy, a wczoraj to myślałam, że Piotrka utłukę. Poszłam szykować kąpiel, Zuzia siedziała w krzesełku do karmienia, a Piotrek przy kompie. A Zuzia pociągnęła serwetę ze stołu razem z różnymi rzeczami. m.in. jakieś zatyczki od nowego wózka. Przyszłam. Większość leżało na ziemi, zbieram zatyczki i liczę, że jednej brakuje. No i gdzie ona. Otwieram jej buzię, a ona ją mieli. No co za dureń, on do mnie oczywiście, że przecież on tu zajęty jest i na nią nie patrzył. Kuźwa.
Za tego fryzjera to nieźle zapłaciłaś, jejor ja to bym się chyba w pół zgięła!
Tym bardziej za taką cenę nie powinny być żółte!
Jeszcze Krzyś, no pocieszający.
Fajne te ochraniacze na nóżki. No a brodzik macie całkiem spory więc Lenia ma prawie jak w wannie
No a Aurelcia to mała modnisia Fajne te legginsy ma i faktycznie ma taki gust, jak ciocia Malinka
Malina bo ja bym to rozwiązała ewentualnie w Twoim wózku tak, że przekłada się całe siedzenie, jak u mnie, wtedy te skrętne koła mogłyby być. No ale masz rację, nie ma wózka idealnego. Ja do mojego muszę się jakoś przyzwyczaić, bo jeździ się fajnie, ale większy jest, Zuzia swobodniej siedzi no a ja mały Karaczan.
Oj nie przesadzajcie, że ja chuda. Miałam dziś ambitny plan rozpocząć dietę. Kupiłam wczoraj w Lidlu moje serki i inne kefirki i co? I rozpoczęłam dzień od zeżarcia kilku czekoladek z jakiejś bombonierki, która tu leży. No na widoku przede mną, to podjadłam. Ale koniec he, he, he, więcej nie zjem, bo zwymiotuję
Pola ja myślę, żeby to zrobić tak, że jak my przyjedziemy do Powidza to my tę babę przekabacimy o ten kamping i się zgodzi, co Wy dziołszki na to? Wtedy damy Wam znać i przyjedziecie kempingiem. Kurka no ja chcę, żebyś była!
A wiecie, że ja już Zuzi kupiłam spineczki różne, akurat wczoraj w opasce była, ale spineczki ma. Wcześniej dawałam jej końcówki włosów troszkę na "gumie", bo jej lecą do oczu, a szkoda mi jej obcinać. No troszkę długie te włoski ma
Polunia co to się stało, że fryzurka nie odpowiada???
Idę zrobić jakąś kawę i Zuzi drugie śniadanie, bo mi się tu głodomorra za chwilę rozwrzeszczy
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiec:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra tyle , idę bo Pola od 10 min stęka w łózeczku.
Miłego dzionka!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nerwa mam, bo oczywiscie mnie wylogowalo forum i wcielo posta! Jak ja tego nie cierpie!!! Fuck
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I nawet o kierowce nie musiałybyśmy sie martwić , ja sie piszę pod warunkiem , że luska da mi do prowadzenia swoje autko!
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
po lekkim nieogarze wracam do Was zdrowa i chyba trochę mądrzejsza:P
tym razem już na serio Was nadrabiam, czytam i odpisuje
okrutnie za Wami tęskie, ale czasu mam tak mało że nie daje rady nawet poczytać w łóżku
mam duzo sesji-bardziej jako asystentka ale ucze się wiele, apotem do rana przed komputerem
nawet Adam już mnie zapomina, tak mało się widzimy, ehhhh
do wieczora niuńki kochane!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina Ty sierotko, nic nie uczysz się na błędach. Trzeba w wordzie pisać, zapisywać i zostawiać, w razie "W"
Sarna zabiegana Kobieto! Kurka jak ja Ci zazdroszczę tych sesji! Do Powidza koniecznie weź aparat, co byś zrobiła grupowe sesje naszych dzieciaczków
No nic, wypiłam w końcu kawkę, idę się przyszykować i powoli na spacer się zbieram. Trzymajcie się cieplutko, do napisania!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aa, fryzjerka mówiła, że ponad 250 zł nie powinno wyjsć!
Toć to będzie razem 5 stów. kuźwa miało być tanio cały łeb, a tu tyle kasy. A mogłam pofarbować jak zawsze u znajomej za 40 zł :/
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa