- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Vestusia masz racje- jestem mega gapa. Brokuła się znalazła! Na wycieraczce!

Vestka lepiej ciuszki za duże niż za małe.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina no to za ciecie od tego wózka. Powinnas tam zadzwonić i porządnie ich zjebać. Wyślesz im wózek i ciekawe kiedy Tobie go naprawią.
Ha ha Ty masz ten sam pomysł co Krzysiu z muchomorami.
Twój małż niezły z tym fikaniem. W końcu oberwie.
Za nami kiedyś gonił taki łysy wielki w tico, ledwo się tam miescił. Krzysiu już nie był taki mądry, spierniczał jak szalony

Jak wizyta T.?
Polunia Twój to może troche przyfikać, bo dużych rozmiarów jest.

Madzia dobrze z Hanią wsio ok. Masz racje- lepiej dmuchac na zimne.
Lenia z tym staniem ma to samo.
Przeraziłaś mnie tym snem. Nie przewróciłaś Cię gdy wpadłam moim cielskiem w Twoje kruche ramionka?

Polunia pode mną to Krzysiu dziś może będzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
My wizytę mamy dopiero na początku września.
Vestusia a Ty na Piotrka mówisz Bob? On wie o tej ksywie?
Ja Ciebie naprawdę podziwiam, że tyle schudłas. Silna babka z Ciebie. A w ciążt wyglądałaś ślicznie.
Moja Lenia to samo- ciągle odkryta. Już z tym nie walczę bo i tak nie wygram

A ja juterka idę do fryca się farbnąć. Umówiłam się z babką, że przyjdę z Lenką. Poszłabym z nią w nosidełku bo tam milion schodów. Ale akurat o tej porze przyjedzie do mnie kumpela z meżem, więc super sie złożyło. Zaopiekują się Lenisławą.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Kredzia mówisz , ze masz byc obrzydliwie bogata........to super hehe.A wesprzesz rodzinę swojej synowej co??

Dziewczyny w sumie te 2 lata między dzieciaczkami to mi sie wydajej idealna różnica, chociaz bywa róznie.Przydały by sie nawet dwie pary rąk dodatkowe
U nas tez dzis mega wietrznie , ale ja tam się ciesze

Pola ty tez nie masz chyba za zbytnio daleko do tego jura parku.to jest miedzy bydgoszczą a toruniem czyli pewnie cos koło 200km, bez tragedii

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj pogoń tych chłopów
Vestusia to sie musicie mocniej gryźć hehehe
Hhehe Sarna hehe siedze pod stołem , zabił mnie ten dzieciak .A rodzica szczerze współczuje , bo jak podrośnie to dopiero bedzie sypała argumentami

Vestusia fajnie , ze taka T ci sie trafiła .Własnie doradzi , nie narzuca i nie krytykuje.Co prawda do niedawna ja tez swoja mogłam wychwalać (ale to macocha Ł ,a nie matka ale jak zwał tak zwał)no ale teraz wiele się zmieniło i tak kolorowo juz nie jest.
Noo i prezenciki sa superanckie!!!
Hheheh Zabje was za te spojlery .Polunia ja mam 166 i waga 63, no nie teraz wow spadłam 58,5 .niedzielna pizza i dzis troche slodyczy i ponad pół kilo do przodu

Vestusia hello brzuch to ty miałaś, ale jak nozki zgrabne!!!!

A blondi to ja tez jestem taka jak ty , hehe.Raz nawet zostawiłam bryle w solarium i zajarzyłam sie na drug dzień

Malina to cie załatwili z ta reklamacja , ale tak to jest jak do kupna to wszystko super , a co do czego to olewka.
hheh z twojego tez sie usmiałam

Powodzenia podczas wizyty czrownicy

Madzia hehe ubawiłam się z tego twojego snu , Docia pewnie bedzie przezywać , że gruba ci sie sniła i , ze ta jest na serio

Pierwsze słysze o bilansie w 9 miesiacu.
hehe Docia ale ty zakręcona , ale dobreze , ze brokuł się znalazł

Sto lat dla Oleinki

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

vestusiek
Proponuje sprawdź sobie rozklad pociagów w razie jakby szanowny auta nie oddał , no bo jakos do Powidza dotrzec musisz

Ooo , i juz wiem za co mozna pić , za SŁONIE MORSKIE

Sarna "maniaczka kapieli" mnie mega urzekła , boska , nawet D sie podobał filmik

Dorcia K jest boski w samoocenie , normalnie az sie uśmiechnęłam do ekranu

No to faktycznie poszalalas z tym brokułem , normalnie jak Blondynka

vestusia jak juz u siebie wszystko porobiłas i Ci sie nudzi to zapraszam bo umnie kupę roboty , namiot Ci rozbiję w ogrodzie , wąż do studni podłączę i baza noclegowa jak ta lala

Malina jak tam wózek , spakowany?
Co do akcji z Pola to raczej nie była kwestia głowy na karku bo spanikowana byłam strasznie i nawet bym o tym pewnie nie pomyslała ale odkurzecz stał w salonie i mnie olśniło , że mozna z gardła spróbować odciągnąć. Wierzcie mi , ze nawet najgorszemu wrogowi nie życzyłabym takiej sytuacji.
madziaska ja tez pierwszy raz słysze o bilansie na 9 m-cy

vestusia
Dorcia , że niby D ma czym przyfikac , ja Cie proszę... No chyba , że ktos sie wystraszy łysego łba (jak juz pisałam , ze nie z wyboru - wyłysiał na czubku i musi sie golić bo inaczej wygląda idiotycznie)

Ooo , jakie plany na wieczór...

Ty no , jutro do fryca , toz to przed Powidzem samym idź bo odrosty bedziesz miała i jak Ty bedziesz wyglądać , co???

luska
Ł mały ale za to gadane ma , mój to mały i do tego dupa wołowa , skad ja go w ogole wzięłam??? Ale to było 10 lat temu i byłam jeszcze młoda i głupia , no nie żebym teraz mądra była ale juz bardziej kumata w niektórych sprawach.
Ide spać , może jutro będe miała ciut lepszy dzionek. A na dodatek wszystkiego to D był dzis u mojego brata za Gnieznem i jak wyjechał z domu o 6.45 tak wrócił o 20. Cały dzień siedziałam sama jak kołek , o przepraszam szwagier na kawie był. I tu mi sie przypomniało co miałam napisac

Dobra teraz to juz serio ide spać , papa
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*

Moja Zuzia wstała o 5 i ani jej się śni iść spać. No co za niezniszczalne dziecko.
Ja przed chwilą robiłam sobie śniadanie i ciachnęłam się nożem. No sierota jestem i tyle. Plasterek mam, ale się odkleja...
Dorcia ja to siedzę i grzeję z Ciebie i tego brokuła. Jak Ty to zrobiłaś, że go tam nie zauważyłaś??? He, he, he. No padłam, zabiłaś mnie he, he, he. Naprawdę jest z Ciebie Blondi

Dobrze, że się znalazł, ale nawet nie chcę sobie wyobrażać, co będzie, jak zgubisz mniejszą rzecz he, he, he

Zuzi Ważniara przypadła do gustu, oczwiście na chwilę, jak jej ją daję, to się trzęsie. Chyba dlatego, że ma czarne włosy i namalowane okulary i ona cała podjarana. Ale zaraz i tak rzuca ją w kąt

Dorcia tego łysego w Tico chciałabym widzieć ha, ha, ha

A Piotrek wie, że mówię na niego Bob, więc w sumie jak nawet którejś się zdarzy tak powiedzieć, to pewnie się nie pogniewa. Ja mówię Zuzi, że ma tatę Boba Budowniczego. On tłumaczy, że on rolnik i ogrodnik jest, a nie budowniczy. Ale ja nie słucham, w końcu miał firmę budowlaną i budował domy, więc Bob Budowniczy

Laski Kochane, ja wiem, że troszkę się znamy, ale nie musicie mi wmawiać, że w ciąży wyglądałam dobrze. Może na początku. Ale na końcówce to jak słoń morski, naprawdę (Polunia, pijemy za tego słonia!

Zuzia mi tu chodzi i wstaje przy wszystkim. Teraz stoi przy telewizorze. Czy ona dziś pójdzie spać??

Fajno Dorcia, że do fryzjera idziesz! Jak ja zazdroszczę, nie mam z kim Zuzy nawet zostawić, ale może coś wykombinuję. No przed Powidzem to na pewno, bo widzę, że każda tu się szykuje jak na jakieś party

Oj ja bym chciała chociaż odzyskać moje Audi A3. Fajnie się nim jeździ, chociaż teraz wiem, że to małe autko, jeszcze trzydrzwiowe. No ale to moje pierwsze autko i sentyment zawsze będzie.
Polunia Ty nie wiesz jak mnie wiele kosztowało sprzątanie he, he, he. Tzn. zanim Zuzia się urodziła to nie latałam ze szmatą codziennie, raz w tygodniu generalne porządki i to wsio. A teraz codziennie sprzątam, kurze i odkurzam. No ale sprzątanie mojego mieszkanka starczy, u Ciebie to nie wiedziałabym za co się zabrać

Mój Bob też za niedługo będzie się golił na łyso, bo ma ten sam problem, co Twój

Ha, ha Polunia utłukę Cię

No Zuza wariuje, oszaleję. Robię drugie pranie, a ona jakby kawy się napiła. Jestem pewna, że dostała rano butlę z mlekiem, a nie z kawą, nie wiem skąd to pobudzenie, ale normalnie o tej porze to wstaje po drugiej drzemce, albo jest w jej trakcie. No i jak tu ją zrozumieć?

Czekam na kuriera, mam nadzieję, że dam radę poskładać ten wózek sama

A potem na jakiś spacerek

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zaspałam dziś i kawy nie zdążyłam spokojnie wypić bo Kacper już buszuje.
Zimno u nas jak smok , szaro buro i ponuro do tego wieje , brrryyy , jesień przyszła.
Posiedziałam chwile w kuchni i po skarpetki szybko biegłam FROTEROWE bo mi giry zmarzły i psikawa wzięła. No już tak mam , rutinoscorbin trza se zapodać

Własnie , miałam wczoraj napisać i zapomniałam /przerywnik bo Kacper eee woła , czyt. kupa!!!

vestusia kurde 5 rano to srodek nocy dla mnie!!!
Co Ty znowu pierzesz przeciez podobno wczoraj wszystko poprałaś???
Co do kolejnego zjazdu u mnie to ok , namiot wojskowy na łaźnię jest , toy toy-a (jak to sie pisze????) tez się skombinuje , a trawy D damian nie skosi i pod dupskiem do spania miękko będzie , ba nawet sklep na przeciwko jest gdzie wóde spod lady sprzedaja

Tylko , ze do 15.30 czynny , normalnie jak za komuny

Wrzuć real foto jak juz poskładasz ten wózek , tylko cobys go do góry nogami nie zmontowała bo Zuzi może troche niewygodnie być

Aaa , , że Ty z "metra cięta" to z czystej sympatii. Chociaz licze , że zdażyłyście juz sie przyzwyczaić do mojego specyficznego poczucia humoru...

Tak myslę co mam na obiad zrobć? Chyba najszybciej jakis rosół i potrawkę bedzie udziergać. Tylko nie wiem czy mam ryż? W ogóle to ja bardzo nie lubie gotowac , może nie tyle gotować co tego bałaganu co przy nim powstaje. Mam stresa jak mam rozgardiasz w kuchni. Jestem nawiedzona z kuchnią , normalnie jakas obsesja chyba. Nigdy się o przyzwoitej godzinie nie moge zabrać za ogarnianie chaty bo najpierw musze miec kuchnie wygiganą.
No i jeszcze jedno , mam bardzo ambitny plan. U siory stoi nieużywany rowerek(ten taki co sie na nim na stojąco pedałuje i przy okazji łapami trzyma za takie gajgi i one tez sie ruszają - jak sie go profesjonalnie nazywa? Orbitek? Chyba nie...) i mam zamiar go przytargać do siebie i zacząć na nim ćwiczyć do tego D obiecał , że zamówi mi dzis ławeczkę do brzuszków i może pomału zacznę się troche róznić od tego słonia morskiego

Uciekam , słonecznego dnia Dziewuszki!
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pospalysmy do 9:00

Dorcia zobacz czy dzisiaj tez Ci brokul na wycieraczce nie urosl

polunia wozek nie zapakowany, tatami karton przyniosl z pracy, ale musze zapierdzielac po niego na drugi koniec mista i mi sie nie chce. Maja mi dzisiaj napisac kiedy ten gosciu ma byc w Szczecinie i zobacze czy oplaca mi sie bawic w wysylke.
Ide jakis serek wiesjski zjesc

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No właśnie z wysyłką wózka to kiepsko. W ogóle jak go masz wysłać? Na poczcie? kurierem???
Polunia wczoraj prałam nasze rzeczy, dziś Zuzi. Robię ostatnie pranie, kosze puste.
Kurka z tym Powidzem to lipa wychodzi, tzn. a może jednak do nas przyjedziecie i tam będziecie. Kurka, przecież dzieciaki też będą z nami się bawić, ej no!

Z tym rowerkiem to fajna sprawa i jeszcze ta ławeczka. No, no szacun

Zuza w końcu chyba zasypia. Czaicie??? Od 5 rano nie śpi!!! I jeszcze mnie obrzygała oczywiście, jakby mogło być inaczej... no kuźwa

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-