- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Ja też lecę, pazury pomalowane, pranie się skończyło, Zuzanna jeszcze śpi!

Buziole i do napisania.
No właśnie Dorcia ja Cię też widzę, a nic nie piszesz!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Oj pochwalił wczoraj za szybko moje dziecię. Obudziła sie w nocy o 23:30 i zasnęła o 1:30. Nawet KRzysia metody nie działały. Lenia była niesamowicie rozbawiona.
Polunia o kurka, ale się stracha najedliście, a Polunia nacierpiała. O naszej służbie zdrowia to juz lepiej nic nie mówić.
Oby te duszenia już się nie przytrafiły. Żadnemu z naszych dzieciaków.
Ha ha ha uśmiałam się z tekstu, że Ciebie dobrze z daleka widać. Ha ha Agentka z Ciebie.

Dzięki Wam za info odnośnie przerwy tabletkowej. Nigdy tego nie robiła, ale chyba wypadnie mi @ akurat do Powidza, wiec spróbuję.
O kuźwa Luśka to nie wesoło mieliście z tym autem cholerka.
Obyście teraz w niedzieli spokojnie dojechali.
Aurelcia jest cudowna. Śliczna taka Księżniczka. Kocham Jej oczy.
A psina piękna.
Polunia Twój małż się popisął z tym ubezpieczeniem. Ach ,te chłopy. Co jeden to lepszy

Mam nadzieję, że imprezka wyjdzie, a humor Tobie wróci. Główka do góry

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kredzia keidy wracacie do domku? U nas też pochmurno, choć rano było pięknie.
Sarenko czekamy na Ciebie
ha ha ale się uśmiałam z tej gaduły

Malina sąsiadkę jajkiem!

Vestusia mnie Krzysiu już dokucza

Malina jak nie znajdziesz muchomorów daj znać.
Vestka możesz Bobowi zrobić przyjemnośc i w weekend ponosić mini.

Oo melona Lenia jeszcze nie smakowała. ha ha może ta zielona częśc arbuza lepsza. Muszę posmakować

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ha ha nie powiem Piotrkowie o zdjęciach i filmikach. Krzysiowi juz też to zaznaczyłam

Z tą wagą masz rację. Teraz dzieciaki już tak szybko nie będą rosły. Widzę nawet po ubrankach, że niektóre juz długo Lenia nosi i juz się nie moge doczekać jak te większe będą dobre

Trampy wkleję później, obiecuję.
U nas pogda sie zrypała. Pada ciągle.
Ja nagotowałam pełno zupek dla Leni. Tylko kurka kupowałam dziś brokuła, na pewno za niego zapłaciłam, ale go nie zabrałam. Blondi

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Polunia bom pisała

Vestka no zarąbiste prezenty. Ciuszki śliczne. Ale lala zajebista. No fajowa. Fajna ta Twoja teściówka

Polunia Ty to masz hardcore w domu.

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lenia za szybko pochwalona i urządziła sobie imprezkę w nocy

O tak, te ciuszki, co właśnie mi przyszły z Endo są na rozmiar 86, ale jakieś naprawdę duże są! Jejor, może na jesień przyszłego roku dopiero będą dobre. Też już się nie mogę doczekać zakładania Zuzi innych ciuszków, bo na razie stanęła na 74 i głównie to bodziaki są w ruchu. Jeszcze troszkę i nawet się nie obejrzymy, a nasze małe dzieci będą już całkiem duże!
Miałam iść, ale nie mam co robić he, he, he. Posprzątane jest, prania się skończyły, a Zuza jeszcze śpi. Już dobre 2h śpi. Pewnie nie zdążę wrócić przed Piotrkiem, bo on będzie w domu za jakieś 45minut. Grrr... to pójdę najwyżej sama do sklepu jak on wróci, a potem na spacer z Zuzią, jak się troszkę słonko schowa, bo ukrop niesamowity!

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaraz Wam odpisze jak mi sie uda, bo moje dziecko dzisiaj strajkuje ze spaniem i od 10:30 nie spala jeszcze, nawet na spacerze. A jak teraz zasnie to znowu wieczorem bedzie szalenstwo.
Ja mam wkurw na wozek. Pisze do nich kiedy bedzie ten gosc co ma mi to zrobic tutaj na miejscu, a oni, zebym zdjecie uszkodzenie zrobila, wiec sie pytam jak ich zdaniem mam zrobic zdjecie peknietej blaszczki, ktora znajduje sie w kole i mozna to zobaczyc "pod swiatlo" przez mala dziurke w ktora wchodzi pret do kola. No i stanelo na tym, ze kuriera przysla tylko mam wozek zapakowac w karton. Skad amm wziac karton o wysokosci 1m i szerokosci 60cm?! Jeszcze musze protokol reklamacyjny wydrukowac, a nie mam tuszu w drukarce. No szkla mnie trafi,ostatni raz zamowilam cos drozszego na allegro.
Ogladajcie "Porodowke" na TLC

O Misia spi

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ok, włączyłam TLC ale Piotrek mi zaraz przełączy, bo on nie może patrzeć na takie programy ha, ha, ha

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vestusia napewno wezme Ci muchomora, ale najszybciej w przyszlym tygodniu bede w Realu. Moze akurat na jakas wyprzedaz trafimy

No ciekawe czy wozek Ci sie sprawdzi, mam nadzieje, ze nie bedzie taki wadliwy jak moj.
Paznokcie roztrzaskalam bo tak szybko drzwi zamykalam przed ulewa, ze nie zdazylam reki zabrac

No, no grtuluje samozaparcia w nie obgryzaniu paznokci, a Bobowi w nie paleniu fajek. Haha sie najbardziej boje, ze w Powidzu wypale do Twojego P. per Bob

Ja tez mam awersje do serkow wiejskich

Fajne prezenty od T! Wazniara wymiata

Jejqu, ale super brzusio z Zuzka w srodku! Ja chce taki

Z tym ubezpieczeniem to zablysnal Twoj Malz nie ma co

Co do slonia morskiego- zrodlo wikipedia- Samce osiągają długość 4-6 m przy masie 2,4-3,7 t. Największy znany samiec słonia morskiego ważył 5 t i miał 6,9 m długości. Samice są dużo mniejsze, osiągają długość do 3,5 m a wagę do 900 kg. Tyle w tym temacie

sarenka co sie dzieje u Ciebie? Czemu masz "rozpierduszke" glowie?
Dorcia kuzwa ciezko jajkiem do gory rzucac

Misia w nocy tez steka, pije, ale na szczescie bez zabaw sie obywa poki co, ale wstaje po 10 razy, a wogole to strasznie sie rozkopuje, Spi w krotkich bodziakach i chodze ciagle ja przykrywac, bo mam wrazenie, ze zmarznie. Chyba ja bede na dlugo ubierac i niech sonie spi nie przykryta.
Haha tekst Krzysia, ze jakby byl wiekszy to by im wklepal mnie rozbawil bardzo

Koncze bo T. do mnie idzie!!!!!!! Nie!!!!!! O jest juz i tesc tez!
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wpadne zaś bo jestem z dzieciakami na dworku.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Zuzka piekna na zdjeciach, Hania tez ostatnio caly czas upocona

Luska, Super butelkowa zabawa

Dorcia snilas mi sie ostatnio. Pojechalam do Powidza, zadna sie do mnie nie odzywala. Wogole laski jakies inne byly, nie moglam nikogo rozpoznac. Tylko TY Dorciu bieglas do mnie i wpadlas mi w ramiona

My dzisiaj z Hania bylysmy u lekarza. Od dwoch dni miala nieprzyjemny zapach z buzi. Myslalam, ze to moze angina. Zachowywala sie normalnie, jadla jak zwykle, no ale ja przewrazliwiona jestem. Oczywiscie wszystko ok

No i znudzilo sie mojej circe raczkowanie, ciagle wstaje i chce chodzic za rece. No, oszalala

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam nadzieję, że jednak nie będę meeega gruba.
Zobaczcie jaka fajna gierka na google. Gram i gram.

Wpadne wieczorem

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

10000000 buziaków

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madziaska Ty to niezła jesteś, ten nieprzyjemny zapach naprawdę był wyczuwalny? Ja to chyba nawet nie wpadłabym na to, aby "wczuć" się w jej zapach. No szok!

My idziemy na bilans z powodu pójścia do żłobka. Jakoś za 2 tygodnie idziemy.
A sen miałaś niezły. A może żadna się nie odzywała, bo Ty też taka chuda he, he, he

Malina no padłam z tego Twojego M. Mój Piotrek to akurat bardzo spokojny w czasie jazdy, zero nerwów, jedzie spokojnie, to ja się bardziej wkurzam i irytuję innymi

Z tymi muchomorami to może być niezły biznes he, he, he

No Bob nie mówcie, chyba że będziemy bardzo pod wpływem %

Zuza też ciągle się odkrywa w nocy. Jak ją tylko przykryję, to ona od razu się odkrywa. Dziś też założyłam jej gacie od piżamy, bo mi też dziwnie i myślę, że jest jej zimno.
Zuzia spała dziś tylko raz w ciągu dnia. Jejor, ona jest niemożliwa.
A, i dzięki za definicję słonia morskiego

Jak ja patrzę na siebie z czasu ciąży to nie mogę pojąć, jak mogłam być taka gruba. I aż dziw bierze, że zrzuciłam 30kg (no prawie, bez 2kg). Boziu jak ja wyglądałam!!!
Zuzanka śpi, my zamulamy przed tv. Jutro kurier, ciekawe o której. Jejor cały dzień będę o tym myśleć!

Miłego wieczoru Kochane!