- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mialam pisac to co Vestusia, wyjmij te gumki z trampek i zaloz normlane sznurowki.
Vestusia no nie ma skretnych kol, pewnie dlatego, ze skretne sa zawsze z przodu, a ze ja mam przekladana raczke to ciezko powiedziec, ktore sa przednie, a jak bym przelozyla raczke, tak, ze skretne bylyby z tylu to i tak musialabym je zablokowac, a wszystkie cztery skretne byc nie moga. Za to w lini prostej moge wozek jednym palcem pchac i mi nie ucieka na boki. No chyba jeszcze nie stworzono wozka idealnego

polunia, a jak Twoj fryz? Fote dawaj

Misia spala po poudniu 1h 10min. i teraz oczywiscie lozeczkowe szalenstwo.
Ooooo spi moje dziecko

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia ty naprawde masz joba na punkcie swojego wyglądu.wciazy wyglądałaś bardzo ładnie!!! I to nie jest jakieś ściemnanie!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia Zuzanka wstała dziś o 5 , a moja i tak ją przebiła .Pobudnka 4.05, ja pierd.....A ja poszłam spać po 24

Polunia , no ale wieczorem jak juz maluch położysz spać to chyba siora będzie mogła z nimi zostać i w razie co telefoniren do ciebie.Nie odpitalaj nam tu teraz kaszany!!!!!
Polunia jak piszesz o tej kuchni to jak bym o sobie czytała, jeor wkur.....mnie tak syf w kuchni , ze maskra .Zastanwiam sie juz teraz jak to bedzie jak maluchy podrosna i sami sobie bedzą kanapki robić.Nie nawidze okruchów na bałcie , az mnie szlag trafia.mój to ma ze mnie zawsze z tego polewke , ale no co ja zrobie , ja blaty nawet pastuje

Apropo ćwiczeń mi przyszło dzis hulahop i co siedzę i pisze z wami i piej piwko

Malina hehe pierdniecie komara

Vestusia powóz bardzo fajny .budka mi sie spodobała bo tak "długa".
Vestusia oj jakie zuzia ma włosy długie ty to jej juz spineczki jakiieś fundnij.moja to ma takie pipcie , a juz upatrzyłam fajne spineczki

docia to dawaj tu fotke.w palanch tez mam zamir cały łeb sobie zablądować, bo pasemka niszcza strasznie włosy i juz nam takie siano , ze szok!!!Farba robiłas czy rozjaśniaczem?? Ja mam taki szampom co westusiapisze i jestem bardzo zadowolona , nawet jak przez frca mam gdzies żólte pasemko to to mi rozjasn.
Trampeczki boskie

Vestusia witaj w kubie "wstaje i się dre' moja robi idetycznie , nie wiem o co koman jej i skonczyło sie na tym , ze jest uzależniona od cycka albo butli przed snem , ewentualnie noszenie na rekach przez Ł.ale gdzies kiedys mi przed oczami mrygło , ze wiele dzieci ma tak , ze jak już sie nauczą wstawac , chodzic itd To pojawia sie kłopot ze spaniem.Jak wstanie to nie potrafi sie taki maluszek polzyc i krzyczy, bo nie moze spać.tyl , ze ja zauwazyłam , że jakmała stoi i chce podnieśc cos do gębki , to doskonale wie jak sie schyli , usiąść , ukucnąć

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U na tez dzis paskudnie ,młodej nawet nie brałam na dwór , bo padało co chwila.
Za to moge pozegnac słoiczki , bo małej dałam dziś pomidorówke nasza ale lekko przyprawiona i jej jeszcze rozrzedziłam z woda .wcinała jak głupia i prawie cała miseczke zjadła , co zawsze po połowie juz wymiękała.
Olo na szczescie dziś mniej humorzasty
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

polunia, a co to za siksa? Moze jakas uczennica?
Dobranoc

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a co ja pierwsza

Polunia no to sobie humoru tym frycem nie poprawiłaś.Ale matkoskasowała ciebie niemiłosiernie

Hhehe Malina no widzisz macie z Aurelka taki sam gust

U nas nocka była oki.bo przedwczoraj to jakaś porazka.Mloda budziła sie chyba z 10 razy .ale na wieczór poprykiwała ,a o tej 4 zwaliła kupsko B)Dzis standard o 6 pobudka , a Oles jeszcze śpi.
Dziewczyny mam pytanie o kolczyki.Musze małaj w tym miesiącu zmienić na zwykłe i teraz to nie wiem zbytni jakie moge jej założyć .Najlepiej pewnie by było złote??Czy moga być strbrne??chciałam na alegro zamówić ale sie zastanawiam czy ten cały sztyft nie bedzie za długi , bo dla takich maluchów to z 5-6 mm by musiała mieć??
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Widzę , że nie tylko ja pije poranna kawę przy kompie

luska to tym razem z Aurelki przelazło na Polę bo ta mała gnida tak srednio co godzinę się w nocy budziła , jestem zombi normalnie. To chyba faktycznie te zęby , niech w końcu wylezą i będzie spokój na jakis czas!
Teraz niby spi ale pojekuje i teoretycznie też bym mogła jeszcze pospać tylko , ze głupia jestem albo wczorajsze malibu tak mi we łbie zaszumiało i zapomniałam , że mam dziś spotkanie z klientami. Spotkanie popołudniu ale teraz siedzę i dziergam pare rzezczy bo wczoraj wieczorem jakos mi umknęło , że mam parę rzeczy do przygotowania! Normalnie jak Dorcia i jej brokuł

Jak to mówi vestusia , do napisania

Aaa , średnio znam Olę a raczej w ogóle więc Ci luska nie odpowiem ale za to jestem ciekawa gdzie sie zaszyła Sarna? Miała wpaaść tutaj przedwczoraj wieczorem i jakos jej sie nie udało.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas dziś pobudka o o 6:30.
Malina nie ma sprawy. Zabiorę puzzle do Powidza.
A nie wiem dlaczego te włosy takie żółte wyszły. Denerwują mnie, ale co zrobić. Ona niby też coś tam robiła bez amoniaku. Nie zrobiła rozjaśniaczem tylko farbą. Najpierw górę i po jakimś czasie końcówki. Liczę na to, że za dwa farbowania będzie lepiej. Ale do Powidza pojadę jako żółtek

Luśka o 4 rano? O wow!
Polunia no nie zgadzam się ,żeby Was nie było. O nie!!! My się zajmiemy dzieciakami

Vestka to samo pomyślałam wczoraj co Luśka żebyś spróbowała ze spineczkami.
Luśka też mam ten szampon. Mam nadzieje,e ze chociaż trochę tą żółć zniweluje.
Krzysiu mi dziś znowu na przywitanie rano powiedział, że marnie wyglądam, że brzydko.
Luśka fajnie, że Auelcia zjadła ładnie zupkę. Teraz przynajmniej zaoszczędzisz na
słoiczkach.
Ha ha Bolkeśka?? Cudna jest, no i jakie faje legginsy ma modnisia.
Polunia pocieszę Cie. Ja wczoraj za farbę + też podcięcie grzywki zaplaciłam 230 zł. No zesrałam się jak mi powiedziała tą kwotę. Za p Myślałam, że pofarbowanie całego łba będzie dużo tańsze. Zostawiła mi w portfelu 10 zł.
Opowiadaj co ta Twoja nawywijała.
Luśka Lencia ma złote kolczyki. Wiesz co, chyba na allegro to nie jest dobry pomysł. Lepiej iśc do złotnika zobaczyć na żywo. Na pewno też Tobie doradzi.
Co u Oli nie wiem. Nie odzywała się bardzo dawno.
O nie, Polunia foch za ten brokuł. Vestusia Ty też. Normalnie nabijacie się z żółtej blondynki

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

O ja piździu , do jakiego salonu Ty Dorcia poszłas , 230 toz to rozbój jest normalnie , bo to jeden kolor jesli dobrze doczytałam. A może to jakis innowacyjny sposób farbowania , najnowsza moda - żółtawy look na głowie

Ooo i Krzys bardzo miły z samego rana , może przed @ jest i ma zrzędliwy dzień

luska Aurelcia mnie zabiła tymi legginsami , boskie. Jak fajnie takie małe kobietki wyglądaja w takich ciuszkach. W ogóle Ona taka ładna , podoba mi się

Juz kiedys prosiłam zebys mi napisala co to za hula hop z tymi kulkami masującymi , na allegro kupiłaś? Jesli tak to wrzuć link jak będziesz miała chwilę.
Dobra ide chwilę popracować