BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #410373 przez vestusia
Zuzia nadal śpi a ja się lekko nudzę ;-)

Przesyłam jeszcze filmik, popatrzcie ;-)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410467 przez polunia
Takie tam z wieczora , na imprezę mnie naszło ... :side:

tentmer.wrzuta.pl/film/31anPWZYMKT/loreen_euphoria

albo ewentualnie

w3.wrzuta.pl/audio/2mzI9GpNejW/gusttavo_...e_tcherere_tche_tche

A tak w ogóle to co tutaj takie pustki , halllloooo , jest tam ktoś????

No tak , Malina się ewakuowała i jeszcze nie wróciła , Vestolin sie gdździ , Dorcia i Luska na wojażach , Sarna z Madziaska w ogóle gdzieś zagineły w akcji , no Sarna to pewnie aparat przytula a Madziaska co masz na swoje usprawiedliwienie??? :dry: Suari pojwiła się tylko na moment , Kima , Katka i Kredka to juz w ogóle sie opuściły... :(

No to chyba sie napiję ale tak dziwnie samej , dalej wpadaj któraś na drinka :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #410485 przez Malina86
Czesc Kochane!

Zuziu wszystkiego najlepszego dla Ciebie! Tysiac buziakow! :kiss:

My wrocilysmy o 21:00 dopiero do domu, Misia padla, ja też padam.

Trochę naprodukowalyscie :)

Jutro się odezwe. Baj!

12 lata 4 miesiąc temu #410496 przez vestusia
Dżem dobry!

Ja tylko się przywitam no i złożę najlepsze życzonka dla Leni! Sto lat i tysiąc buziaków Lenka! :*

12 lata 4 miesiąc temu #410510 przez polunia
Helołłł :lol:

Piję kawkę , składam Najpiękniejsze życzonka Lence :kiss: :kiss: :kiss:
i uciekam :silly:

Miłego dzionka i nie opieprzać się z pisaniem proszę :dry:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410763 przez madziaska
Buziaki dla Zuzanki i Lenki
:kiss:

Hej :)
Cały czas podczytuję ;) Nie pisze,bo weny brak :P

Zdjęcia cudne :)

Vestusia, Hania już właściwie nie papla sylab,mówi same słowa. Mama już świadomie, oczywiście pewnie nie zdaje sobie sprawy,ze powinna mnie określać słowem "mama",ale wie ze jak tak powie to ja reaguje i w ten sposób mnie przywołuje ;) Przeważnie jak wyjdę z pokoju to krzyczy i w nocy jak się przebudzi. Inne słowa jak tata czy baba to tylko jak narazie zlepek sylab ;) No,ale przecież to właśnie niemowlaki wymyśliły te nazwy ;)

Ja za tydz do pracy :( Dobrze ,ze mała zostaje z moja mama. Jest mi dzięki temu łatwiej.
Hani idzie 5 zębów :ohmy: U niej to dziwna sprawa. Z tym pierwszym było tak,ze już prawie połowa była widoczna,ale pokryta cienka błona,później się przebil. Tym samym dolna druga jedynka przebija się już 3 tydz. U góry jest już połowa prawej dwójki pod błona. Widać też już jedynki górne i druga dwojke. Jakieś to dla mnie dziwne,u Waszych dzieciaczków też tak to wygląda ? O dziwo Hania znosi to ok. Jedynie nie chce jeść i z nocy się budzi. Tyle u nas ;)
Buziaki :)

12 lata 4 miesiąc temu #410820 przez vestusia
Witam!

No nie napracowałyście się dziś na forum :P Wracam z pracy z myślą, że będę miała mnóstwo postów do nadrobienia a tu prawie nic ;-)

Polunia ta piosenka z Eurowizji fajna, od razu mi się spodobała, jak tylko ją usłyszałam.

O, przepraszam Polunia, ja się nie gździłam, Piotrek na popołudniówce był a jak wrócił, to ja dawno smacznie spałam ;-)

Malina opowiadaj jak tam goście :D Coś mi się wcześniej pokićkało i wbiłam sobie, że mieli być u Ciebie dzień wcześniej ;-)

Madziaska, u nas Zuzi wychodzi często właśnie "mama" jak np. jej coś nie pasuje, to wtedy z takim smutkiem i prawie płaczem "mama" beczy he, he, he. Jest to zlepek dwóch sylab powtarzanych co kilka sekund, no tak ze 2-3 razy powtórzy cały wyraz. Ale też nie sądzę, że to świadome, po prostu jej to tak wychodzi i jest oki. Inne wyrazy to właśnie różnie, nieraz powie samo "tata", ale najczęściej przy "tata" to leci potok "tatatatata".

Co do ząbków to ja nawet nie piszę, bo już głupia jestem. Moim zdaniem idą jej górne jedynki, ma dziwne te dziąsła, jakby przebijały się spod nich zęby. Dodatkowo na dole też te dziąsła są dziwne, Piotrek mówi, że jemu się wydaje, że idą na dole zęby... ja już nie wiem, wolę poczekać, bo ostatnio jak napisałam, że wychodzą Zuzi górne jedynki, no to stanęło to w miejscu i nadal ma 2 zęby...

Zuzia ze żłobka wróciła i marudzi i stęka. Zasnąć coś nie chce, jejor!

Miłego popołudnia Babeńki!

Gdzie Wy? :D

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410894 przez Malina86
No witam! :)

Lenko nasza wszystkiego najlepszego dla Ciebie :kiss:

madziaska u nas z zebami bylo tak, ze bylo widac pod dziaslem, potem sie zrobila dziurka i wylazly dwa dzien po dniu, a reszta siedzi twardo :)

Vestusia ja nie wiedzialam, ze T przyjdzie, chodzilo mi o to, ze musze sie ewakuowac bo przeczuwalam, ze pewnie przyjdzie w dzien wolny :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pojechalam do rodzicow, a potem z nimi do mojej siostry, poszlismy na tenisa z tym, ze wszyscy grali, a ja z Miśka na placu zabaw siedzialam :) Potem u siory siedzielismy i wrocilam do domu o 21:00.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jutro mama moja przyjezdza i idziemy do fryzjera- niech mi cos zrobi z ta pieczara na glowie :laugh:

Misia juz spi, ja bym cos zjadla... Moja dieta w tym tygodniu troche sie rozjechala, bo A. nakupil sobie slodyczy i zapomnial zabrac :silly:

Aaaa dzisiaj nagralam filmik jak misia robi "papa", "bravo" i pokazuje, ze byl smaczny obiadek, ale tak sie podniecam na tym filmiku, ze Wam nie wrzuce, bo sie bedziecie smiac :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #410914 przez [email protected]
NAJWSPANIALSZE ZYCZENIA DLA LENKI I ZUZANKI
CMOK CMOK CMOK DZIEWCZYNKI!!!

dziewuszki ja zaś czasu nie mam a jutro jedziemy do szwagra na weekend do wroclawia
wiec pisac tez nie bede miałą jak bo bunty będa

przed chwilą doczytałam że Mała Madzia została uduszona!
szok ale masakra
od początku sprawa smierdziałą ale ze ją udosiłą pizda katarzyna wu?
szok

PS- Polunia tak mi sie spodobało twoje okreslenie "ciekawskie jajo" ze zaadaptowało się już w moim słowniku hihihi
mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko :*
a teraz spadam

AH byłabym zapomniała!!!
Zuzanka BOSKA!!! i te fotki! i ta minka!!! i kaj robi kosi kosi! szok!!!

ok kocham kocham kocham!!!!
mam nadzieje ze uda mi sie na weekend do Was odezwać :*
tzn czytac na bank bede :)

12 lata 4 miesiąc temu #410916 przez Malina86
A Vestusia ogladalam filmik z Zuzanka :) Widac fascynacje piaskiem :) Dobrze, ze go nie jadla :)
Gdzie kupilas te leginsy co ma na fotach i filmie?
To zdjecie z minka po prostu wymiata! :laugh:

Dorcia widze Cie :lol:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410927 przez madziaska
Vesta, usunelas juz filmik ???? :unsure:

Sarna milego weekendu :)

Aaaa !!!! Jset filmik z Zuzanka :) Ona taka grzeczniutka :) No, taka kochana jest. I spineczke ma :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410931 przez Malina86
madzia gapo :) Filmik w pierwszym poscie na tej stronie (pod spoilerem). Widzialam superowe zdjecia Hani na staraczkach :) Minusa masz, bo tutaj ciotkom nie pokazalas :P :laugh:

sarenka udanego wyjazdu :)

O madzia znalazla :)

12 lata 4 miesiąc temu #410938 przez Malina86
Wylaczam kompa, cos sie opuszczacie mamuski :P

Misia katar ma gorszy dzisiaj, w dodatku mnie zarazila i tez mi z nosa leci :dry:

Dobranoc!

12 lata 4 miesiąc temu #410966 przez madziaska
Malina, zrob Misi inhalacje. Nam pomogly :)

12 lata 4 miesiąc temu #410979 przez Malina86
Madziaska poprosze szczegółowy opis jak mam to zrobić :) Z góry dziekuje :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka