- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lusia ale fajnie, że Aurelcia juz próbuje sama chodzic. MIki to sie puszcza i staje kilka sekund sam. Potem sie łapie czegos co jest w poblizu. Najczesciej mnie albo męża.
MIkus dzisiaj tak przyładował w narożnik że tak płakał - az sie serce kroiło. TAk szlochającego go uspiłam..
Może tak HAni zostanie, że nocki bedą przespane? Życzę Ci tego.
KIma Kubus to takie szczęśliwe dziecko. Rozbraja otoczenie swoimi loczkami i dołeczkami w policzkach - uroczy.
Zmykam pod kołderkę. Dobrej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Mooja pelaska dzis przespała cała nocke , wow .Dawno jej sie to nie zdarzało, ale ja przetrzymałam i zasneła po 20.Wstała o 5 na cyca i poszła dalej spac .Tylko o 6.30 przylazł Olo i ja obudził.Ale mimo tego , ze wczoraj znowu sie zasiedziałam do 2 to sie wyspałam.
Kredzia musze wleść i zobaczyc fotki póki jet chwila i te moje gadziny sie jedzeniem zajeły
Gratuluje dla Kuzynki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
My dziś pospałyśmy tylko do 7:30.
Super, że Hanka przespała całą noc. Oby zdarzało się to jak najczęściej
Luśka dobrze, że znalazłaś kolczyk. Leni kilka razy wypadł, ale to najczęściej przy przebieraniu.
O wow, Aurelcia pewnie na dniach zacznie pięknie zadylać.
Ha ha Kredzia oj Leni ząbki to nie jak z reklamy, bo mega krzywe są takie na skos
Miki widzę bardzo interesuje się komputerkiem. Mały informatyk albo elektryk
No Luśka i Aurelcia też tak pięknie spała? No super.
Luśka przypominam o fotkach
Ja czekam na Leni drzemkę, a potem wybieramy sie po odbiór przesyłki. Coś do mnie przyszło i jest do odebrania w innej dzielnicy w jakimś sklepie. Chyba pójdziemy na pieszo. To kawał drogi, ale mam uraz do transportu miejskiego
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Istne szaleństwo z postami, nie wyrabiam z podczytywaniem
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Faktycznie, ruch jak w Rzymie
Luska, jejku jak fajnie, ze Aurelcia juz drepta Gratulacje dla niej Ciekawe, ktory dzieciaczek bedzie nastepny
Kredzia, no Miki faktycznie komputerowiec maly
Hania wlasnie wysypuje ziemie z doniczki
Za godz. musze wrocic do pracy
Mam nadzieje, ze w tym czasie cos naskrobiecie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My byłyśmy po odbiór tej przesyłki i od razu na zakupach.
Mama i bratowa przesłały mi mnóstwo kiecek dla Lenki. Cudne są
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Oj malutko tych postów , czytac nie ma co
Hhehe Madzia chyba wszystkie maluch lubia porzadki w doniczkach robic .Aurelka kilka kwiatów u teściów załatwiła Ja nie za bardzo przepadam za zielenia w domu i chyba mam az 4 daniczki w całym domu i mam święty spokój.
Docia dobrze ty masz z ta mamcią.Ja brata molestuje i przyszła szwagierke o ciuchy.Ostatnio mi na skeypie pokazywali co kupili i dla Ola wiecej rzeczy wnalezli a z jego szmatkami to jajuz sie nigdzie nie mieszcze, bo cały czas cos od kogos dostaje , a Aurelcie musze sama obkupywac , bo ja fleja by chodziła , albo chlopczyk.
U mnie nudy, mój mnie wpieklił.Wielki pan i władca się obraził , bo psa nie nakarmiłam ,a pojechalam na zakupy.
Jutro ide na balety , a kompletnie nie mam w czym
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Po całym męczącym weekendzie oznajmiam, że jakoś funkcjonuję. Ledwo, bo ledwo, ale daję radę.
Malina, życzę Ci udanej zabawy na weselu siory! Foty z panieńskiego rewelacyjne no a z tej skurczonej kiecki na poprawiny to się uśmiałam Nie wiem czemu tak się stało. Mam nadzieję, że zabawa będzie udana i wkleisz nam jakieś fotki Super, że Misiulka już zasuwa. Michał od Anety też już drepta a ja nie mogę się doczekać, aż Zuzia zacznie
Dorcia, zdjęcia Lenisławki cudaśne, a jaki uśmiech! No rozbrajający!
Super, że paczuszka przyszła, ciuszków nigdy dość. No i Lenisławkę można stroić
Kredzia, ale Miki rozrabia przy komputerze he, he, he Cwaniaczek mały
Super, że tak Ci z tą dietką idzie, ja od poniedziałku biorę się za siebie, bo stanęłam w miejscu, a też chciałabym zejść do 45kg.
Polunia no padłam z Twojego suwaczka. Po prostu mnie rozbawił na całego
Gdzieś mi w oko wpadło pytanie czy byś puściła Kacpra z dziadkami nad morze. Ja Ci powiem tak, że jeśli o mnie i o Zuzię chodzi, to ja chętnie wysłałabym Zuźkę z moimi teściami. Ona teraz jest mała, ale myślę, że jak kupimy autko, to zaczniemy stopniowo podsyłać im Zuzię na weekend, potem na wakacje, aby była z nimi oswojona i abyśmy i my mogli odpocząć - no a dziadki nacieszyć się wnuczką. Więc ja bym puściła, ale wszystko zależy i od teściów, i od dziecka. Więc ocena sytuacji należy do Ciebie.
Madziaska, gratuluję kolejnego zębola, normalnie Hanuli sypią się jeden po drugim Fajno!
Lusia a moja Zuzia dziś też zgubiła kolczyka i śmiałam się w drodze do pracy jak czytałam Twój post. Ale jak wróciłam do domu to znalazłam kolczyka na dywanie, ale wkrętki nie udało mi się znaleźć (swoją drogą to ta sama wkrętka, którą wcześniej Zuzia zgubiła i dałam jej z jakiegoś swojego kolczyka). Tak czy inaczej trzeba będzie kupić jej inne kolczyki, ale to na spokojnie.
No i Aurelka też kroczki robi, no superowo i gratulacje ode mnie
I tyle co u nas, więc sporo tego, nerwy przez to, stres, ciągłe myśli wokół tego się kręcą... No ale, widocznie tak miało być.
Jakąś godzinę temu wróciłam z Zuzanką ze spaceru, zjadła, wykąpaliśmy ją i zasnęła. Ciekawe, do której pośpi. Piotrek idzie na ostatnią nockę a ja zaraz idę spać, bo padam na cycory...
No nic, troszkę egoistycznie było dzisiejszego wieczoru, ale jutro z rana usiądę przy kawce i spokojnie poodpisuję jeszcze na inne kwestie, o których pewnie zapomniałam...
Kolorowych snów Lasencje i do juterka. Jutro pewnie będą tu pustki, bo jest weekend
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podczytuje Was, ale czasu ni mam na odpisywanie
Vestusia[/b jak to Cie nie będzie na zjeździe?! Nie zgadzam się
My jutro balujemy, tylko pogoda ma być do kitu.
Ide spac. Rano fryzjera mam i pare masek do pomalowania. Tak smierdze samoopalaczem, ze chyba nie zasne
Buziaki!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podczytuje Was, ale czasu ni mam na odpisywanie
Vestusia[/b jak to Cie nie będzie na zjeździe?! Nie zgadzam się
My jutro balujemy, tylko pogoda ma być do kitu.
Ide spac. Rano fryzjera mam i pare masek do pomalowania. Tak smierdze samoopalaczem, ze chyba nie zasne
Buziaki!!!
Nie wiem o co chodzi, ze ucina mi posta Jak biorę edytuj to jest cały, a po wysłaniu tylko fragment!